lolsmurf!

Leden
 • Content count

  1,230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

312 Excellent

4 Followers

About lolsmurf!

 • Rank
  Waterdrager

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Meest gemiste member '13

Recent Profile Visitors

1,363 profile views
 1. Hearthstone

  learn to play magic the gathering, Noobs! khebbet gister ook wel gezien op steam en hetlijkt me ook wel leuk (omdat ik al soortgelijke spellen apprecieer)
 2. met welk spel speel je fiets?
 3. vraagje: ik wil een paradoxgame kopen. liefst het beste ) kheb europa universalis 3 via een niet zo legale wijze. en ben ik geneigd om het gewoon te kopen (ook om de makers te steunen). je hebt ook divine wind,rome,... maar ik zou graag een spel spelen zonder tijdslimiet. wat is het verschil tussen al deze spellen en wat is jullie opinie erover? ook march of the eagles is er. wat ist verschil met victoria 2 en crusader kings? EU4 komt er gauw aan! ze zijn het aant testen en de beta komt uit :love:
 4. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  is geen klassieker :roll:
 5. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  Vdb had em overklast. vind trouwens maar triest, in de poep knijpen van de juffrouw. Frank heb er tenminste ingezeten na de vuelta. sagan is nog maar een beginner.
 6. kan ik ergens een overzicht krijgen vanwa er allemaal aan de gang is in mijn wereld? heb met bohemia al silecie, bosnie en da klein stukske deronder ingepalmt maar de ottomanen en de gouden horde drijven me in angst.
 7. ksnap da colonizeren ni zo. heb geprobeerd met brabant indertijd en die konden ni op die water gaan. enfin, die konden den oversteek ni maken.
 8. ah rechtermuis indeed met brabant zonder oorlog te voeren wel gelderland, luxemburg, friesland en oldenburg ingenomen. wel met inflatie van 15
 9. ik kan op een gegeven moment mijn inflatie en treasury niet meer veranderen. hoe kan da?
 10. ik heb oorlogje gevoerd met henegouwen, luxemburg, gelderland en utreg . allen tegen brabant maar die hadden blijkbaar hongarije als holmaat. resultaat: ikke deaud.
 11. kan je met crusader kings 2 unlimted time spelen?
 12. of als iemand me uitlegt hoe en waar ik rulers of nations mods kan vinden...
 13. jonges, paniek. ik install EU3. maar ik wil unlimited time patchen. ik vind geen werkende CRISIS