Dinoow

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  5,156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Dinoow last won the day on December 9 2014

Dinoow had the most liked content!

Community Reputation

1,827 Excellent

About Dinoow

 • Rank
  Dünüüw
 • Birthday 09/26/1995

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  Kilometerteller '13
  Zeepaardje

Recent Profile Visitors

2,768 profile views
 1. De tijden op de izoard: http://www.climbing-records.com/2017/07/barguil-sets-tremendous-record-on-izoard.html?m=1 Kutkeutenloser
 2. Wedstrijdrenners hebben niet plots meer tijd ofzo, meer ambitie eerder.
 3. Verdomme bijna een etappe gewonnen
 4. Anders had je idd 0 punten gehad zeus
 5. Oef niet laatste
 6. 1. DYLAN Groenewegen 2. ALEXANDER Kristoff 3. ANDRÉ Greipel 4. NACER Bouhanni 5. ADRIEN Petit R. MARCEL Kittel
 7. Rustdag gehad, we gaan weer sprinten. Super. Achtergrond De etappe gaat vandaag van Periguex naar Bergerac, en deze twee dorpen zijn wel vaker het start- of eindpunt van een etappe. Zo ook in 2014, maar dan in de vorm van een tijdrit. Wat ook wel vaker wordt gedaan. Alleen dit jaar doen ze de route in lijn, waarbij ze natuurlijk een omweg nemen. Want een koers van vijftig kilometer, wie zit daar nou op te wachten (ik)? De laatste keer dat een van de twee gehuchten een finishplaats was van een rit in lijn was ook in 2014, Navardauskas wist toen te winnen nadat had zijn ploeggenoot Slagter voorbij reed op een klim net voor de finish. En het regende die dag. En ik keek die dag met Tim de rit. Mooie dag. Tim Parcours Vlak, met twee molshopen die de vierde categorie krijgen als klim. Echt, super. De laatste kilometers zien er op een kaart zo uit: Laten we maar hopen dat Porte al zijn botten breekt in één van de laatste bochten. Oh hij is al gevallen? Nice. Favorieten We krijgen vandaag een sprint en de enige hindernissen die de sprinters zullen krijgen zijn de laatste twee bochten. Als het gaat regenen, dikke chaos. Zo niet, dikke chaos. ***** Marcel Kittel **** André Greipel *** Dylan Groenewegen ** Nacer Bouhanni * Een andere sprinter Wordt het nog uitgezonden op TV? Ja Sorry voor de voorbeschouwing.
 8. Beetje laat maar ik had de route van tjebbe niet eens gecheckt. De Niaster klim wordt daar niet vanaf de goede kant gedaan dus dat heb ik even gefixt. Ook weet ik niet zeker of het nou zo leuk is om met de chambrelles te beginnen, maar dat zien we morgen wel want die is makkelijk te vervangen door een wat minder steile klim. En ik wist niet dat ie maar 91km was maar ok dan. De juiste route met dus de juiste kant van de Niaster: https://www.strava.com/routes/9523865 @JMCyclist @Koen @Tjebco
 9. Voor de geïnteresseerden: 8 juli, 11:00 uiterlijk vertrek Route: zie post van tjebbe boven Afspreekplaats: aywaille ( @Koen weet wel welke parkeerplaats)
 10. In de derde etappe zijn we Frankrijk binnengekomen en kan de Tour de France pas echt beginnen. Maar eerst gaan we voor deze etappe nog een uitstapje terug naar Luxemburg maken. In Mondorf-les-Bains, waar de inmiddels gestopte gebroeders Schleck geboren zijn, is de start van de vierde etappe: een nieuwe kans voor de sprinters. Achtergrond Meer dan bovenstaande valt er niet de zeggen over de startplaats, en de tourkaravaan heeft Luxemburg al na tien kilometer verlaten. Wat volgt is een route die langs een door vakantiegangers veel bereden snelweg die naar het zuiden van Frankrijk gaat. Er valt vast wel wat te zien in deze omgeving, maar zelf heb ik nooit opgelet toen we hier langs aan het rijden waren. De finish is vandaag in Vittel, wel bekend van het water wat daar vandaan komt, ofwel kenbaar als sponsor van de Tour. De laatste keer dat Vittel als finishplaats was aangegeven was in 2009, toen Nicki Sorensen de etappe won vanuit de vroege vlucht. Als mijn geheugen het goed heeft was dit een etappe waar er werd getest met een oortjesloze koers, waardoor de vroege vlucht het dus haalde. Al kan ik het mis hebben. Vittel is onder andere bekend door de rode vod. Parcours Het is één van de vele vlakke etappes in deze Tour en met maar één gecategoriseerde klim is het ook nog eens een zeer makkelijke vlakke etappe. Het is de derde etappe waarvan het kilometeraantal boven de 200 ligt en als ik eerlijk moet zijn denk ik dat het vandaag een zeer trage dag gaat worden, ook rekening houdend met het feit dat de volgende dag de eerste aankomst bergop gepland staat. Favorieten Dit wordt natuurlijk een sprint, en ondanks de laatste kilometers niet geheel vlak zijn moet het geen probleem voor de topsprinters zijn om hier voor de winst te sprinten. In de tweede etappe was Kittel al heer en meester in de sprint, en dat zegt meestal een hoop over de rest van de Tour. ***** Marcel Kittel **** André Greipel, Mark Cavendish *** Arnaud Demare, Nacer Bouhanni, Dylan Groenewegen ** Peter Sagan, Sonny Colbrelli, Michael Matthews, John Degenkolb * Ben Swift, Daniel Mclay, Alexander Kristoff, Bryan Coquard U kunt deze koers volgen op de NOS, op Eurosport en natuurlijk bij de BRT!
 11. Spannend nu al zin in
 12. @Tijn Hoe vervoer jij jezelf naar de Ardennen?
 13. oh ja verdomd ik had nog een tweede route gemaakt.