Mark1987

Leden
 • Content count

  4,072
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

781 Excellent

4 Followers

About Mark1987

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 01/21/1987

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. [FOCUS] Travel The World

  Damn ook weer bizar lastig. Ken er misschien 2 uit mijn hoofd en dan moet ik nog goed zitten ook.
 2. [FOCUS] Travel The World

  Wel leuk dat mijn eerste suggestie in de chat met Michal Kwiatek gewonnen heeft
 3. Mijn team voor volgend seizoen, seizoen 3: Klimmer (kopman): Quechado - 30 jaar - Seizoen 1: 30 punten - Seizoen 2: 21 punten - Totaal: 51 punten Kasseien en sprints (kopman): Etxaturria - 27 jaar - Seizoen 1: 16 punten - Seizoen 2: 21 punten - Totaal: 37 punten Heuvelrenner (kopman): Totxi - 30 jaar - Seizoen 1 (Polen): 20 punten - Seizoen 2: 7 punten - Totaal: 27 punten Ronderenner (kopman): Tako - 26 jaar - Seizoen 1 (Frankrijk): 4 punten - Seizoen 2 (Ecuador, divisie 2): 20 punten - Totaal: 24 punten Tijdrijder en aanvaller (knecht): Izurria - 25 jaar - Seizoen 1: 6 punten - Seizoen 2: 0 punten - Totaal: 6 punten Kasseien en sprints (lead-out): Laizake - 24 jaar - Seizoen 1 (belofte): 0 punten - Seizoen 2: 1 punt - Totaal: 1 punt
 4. Tako (Taco) heeft getekend bij Euskal Herria
 5. De V bestaat niet in de Chinese taal qua klank, dus bestaat het ook niet in de Chinese taal qua Latijnse letters (pinyin zonder accenten). Ik zou de naam aanpassen naar Wu. Dat kan het afhankelijk van de uitspraak van de u dan het getal vijf, een ding, of een uitroep (oh!) betekenen. (En vast nog 20 andere dingen die ik niet weet )
 6. 2019 gaat een bruut wielerjaar worden

  De toekomst brengt nooit iets voor het nu, daar is het namelijk de toekomst voor. Dus ze gaat met veel vetrouwen iets ervaren wat onmogelijk is.
 7. Geen bezwaar tegen andere tweaks qua opleidingsysteem of transfersysteem of meer variatie in stats (vormpieken). Grafisch (tekst met ondersteunende plaatjes) vind ik het spel al leuk, dat hoeft niet aangepast te worden.
 8. Voorstel van de mogelijkheid tot twee teams en prijzengeld aanpassing kwam van mij en wil ik kort toelichten. Mogelijkheid tot twee teams komt wel met twee regels om oneerlijke concurrentie te voorkomen: het tweede team moet in een andere divisie als het hoofdteam zitten en handel tussen beide teams is niet toegestaan. Reden voor de mogelijkheid tot 2 teams is om de levendigheid van beide divisies te verhogen. Het idee van het prijzengeld aanpassen is om wat meer balans te krijgen in de financiƫle mogelijkheden tussen teams, nu blijven de topteams redelijk eenvoudig top, vanwege het grote prijsverschil met die van divisie 2 en de ondersten van divisie 1. Het kiezen van doelen kan daar mee samenvallen. Teams kiezen op basis van de parcours bijvoorbeeld uit welke klassieker en tour het doel zijn dit seizoen. Bij top 10, top 5, top 3, winst zit daar een kleine extra beloning tegenover. Dit zorgt voor iets meer variatie in het prijzengeld dat na ieder seizoen beschikbaar komt. Het kiezen van doelen is een relatief eenvoudige keuze dat impact heeft, zonder dat dit veel extra tijd kost voor de deelnemers vergeleken met nu.
 9. Ik denk dat ik Laizake nog even houd. Toch wel een talent en mogelijke vervanger voor Etxaturria.
 10. Ecuador. Ruilen met Taco wil ik wel. Eritrea. Bod is te laag.
 11. Waarde van de renners van mijn team op basis van resultaten en leeftijd. Etxaturria: 21k (was 20k) Quechado: 18k (was 22k) Totxi: 14k (was 18k) Suyoz: 13k (was 16k) Laizake: 13k (was 12k) Izurria: 11k (was 14k)
 12. Niet zo heel veel. Je adopteert/kiest een team. Gedurende het seizoen kan je achterover leunen en hopen dat je team het goed doet. Tussen de seizoenen kijk je naar de statistieken van renners en probeert een gebalanceerd team te krijgen, waar je kan scoren in meerdere wedstrijden. Mijn visie is dat je met een klimmer met 80+ klimmen, een sprinter met 80+ sprinten, een kasseienrenner met 76+ kasseien, een tijdrijder met 76+ tijdrijden en een heuvelrenner met 80+ heuvel en 76+ acceleratie op alle terreinen mee kunt doen voor de overwinning. Door handel met andere teams en het kiezen van een talententeam kan je je team ieder jaar proberen te verbeteren. Er zijn nog een aantal topteams beschikbaar waar je in kunt stappen en al goede resultaten kunt behalen, zonder je hele team te moeten aampassen: Frankrijk bijvoorbeeld.
 13. Toch wel flinke teleurstelling buiten het podium geƫindigd. Door een belabberd slot en zeker in eigen huis ben ik toch wel teleurgesteld in Quechado, Suyoz en Totxi. Dit had toch wel top 5 mogen zijn met deze namen?