Mark1987

Leden
 • Content count

  4,177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

832 Excellent

4 Followers

About Mark1987

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. Kon het niet laten om een echte jazz inzending te doen deze maand, Avishai Cohen is live ook goed (twee keer gezien op North Sea Jazz), geen topnummer ("Remembering"), maar hopelijk wel wat waard hier
 2. Tirreno-adriatico ging met een nachtkaars uit na een prima TTT, E3 had ik meer van de sprint van Etxaturria verwacht, maar Laizake ook nog in top 10. CA Ocean's Race was ingecalculeerd. Ben benieuwd naar de rest van het seizoen.
 3. Zo zo, huur je een camper? Ga je een maand weg?
 4. Waar ga je naar toe in Amerika?
 5. Minimaal nog 6 weken therapie. Daarna gaan de artsen beoordelen of ik langer revalidatie nodig heb.
 6. Was revalidatiecentrum, woonvorm met beschikbare verpleging. Bij het begin had ik die echt nodig met simpele dingen als naar de wc gaan en douchen, daarna kon ik het zelf. Bewustzijn gaat aardig, ik weet van April amper iets, maar ik onthoud dingen die deze maand gebeuren, als ik veel dingen tegelijk moet doen (in drukte/verkeer en lopen) of er veel dingen gebeuren of iets anders wat mentaal zwaar is dan word ik sneller moe. Fysiek heb ik last van mijn rug (gebroken wervel), maar ik ben deze week gestopt met paracetamol. Ik bijt wel door die piekpijn heen van 5-10 seconden, voel zeurderig mijn rugspieren. Mijn benen doen het goed, van verplegers moest ik wat rustiger fietsen . En lopen gaat prima (fysiek), mentaal kan het zwaarder zijn (verkeer in Rotterdam is druk), ik moet niet meer lopen en tegelijkertijd kijken, maar eerst op de stoep stil gaan staan en dan pas kijken en lopen als het veilig is. Dus ik moet nog wel een beetje aanpassen voor de veiligheid. Maar het gaat steeds beter. Ziekenhuis eten was soms nog wel lastig, want mijn darmen kunnen geen lactose (melksuiker) verwerken, maar bij het revalidatiecentrum deden ze wel hun best (kreeg apart beleg en brood, want anders zitten gasten met hun botermes op het beleg.). Maar beter dan het ziekenhuis, ik kreeg sondevoeding met lactose en morfine tegen de buikpijn, totdat naast mijn vrouw ook mijn ouders boos werden. Maar eten waar ik hiervoor was, was wel prima wel vaak Hollandse kost, als ze iets anders koken blijft het Nederlands smaken, maar de koks deden wel hun best en laatste dag kreeg ik 2 zalm stukjes. En ik heb een keer 's middags gekookt, lekker rundvlees met kerrie, knoflook, sojasaus, tomaat, ui. Dus ik had 3 keer lekker beleg op brood (moet de ergotherapeut maar niet met mij naar de supermarkt willen voorafgaand, haha, tja ik had 15 euro van hun gekregen, die wou ik wel goed benutten) Maar bizar dat een valpartij zo veel effect heeft gehad. Gebroken elleboog, jukbeen en wervels en 2 puntbloedinkjes in mijn hoofd. Maar gelukkig nooit in coma toestand geweest. Eerste maand met laag bewustzijn, tweede maand met bewustzijn. Ik moest alles weer een beetje opnieuw leren. Met fel licht omgaan, hand wegslaan als artsen kijken of ik reageer op pijnprikkels. Maar herstel is bij het revalidatiecentrum goed gegaan, waar anderen weken met een rollator lopen, haalde ze het bij mij na 3 dagen weg, en mocht ik weer lopen. Volledig herstel duurt nog wel maanden, maar is wel mogelijk.
 7. Ik mag vandaag naar huis. Daarna vanuit huis naar de revalidatie.
 8. Lazaike Etxaturria Taco Tociej Gozpellazar Quechado Deze mannen moeten het doen komend seizoen.
 9. @Jeis & @wielermannetje tradecontract vind ik prima met Polen. Gozpellazar doorschuiven van beloftenteam.
 10. Maak of Kraak wat de ander luistert

  Maak, stiekem wel leuk nummer.
 11. Idem, ik heb een gokje gewaagd.
 12. Jammer dat het stopt, wel een leuk verhaal. Denk dat het lastig zou zijn om in Israël te winnen, ik ben te veel pro-Palestina. En het helpt niet dat ik gevallen ben met wielrennen en nu aan het revalideren ben. Maar gaat gelukkig steeds beter met me.
 13. [Routes] Svekkes

  Mooie ritten. Nog aan het revalideren van een wielercrash, maar wielrennen blijft mooi ook al is het een fantasie parcours. Leuk om te lezen en te bekijken.
 14. Was een week buiten bewustzijn. Gaat nu weer wat beter.
 15. Ronde van Vlaanderen gewonnen, terwijl de manager zelf geblesseerd in het ziekenhuis ligt.