Mark1987

Leden
 • Content count

  4,269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

872 Excellent

4 Followers

About Mark1987

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 01/21/1987

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Zijn er nog verzoekjes voor volgend seizoen? Bepaalde wedstrijden? Focus qua training?
 2. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Samenvatting van seizoen 2019 resultaten (minimaal HC): WK RR: 37th WK TT: 29th Hamburg: 15th Quebec: 3rd Montréal: 3rd Guangxi: 3rd BK RR: 6th BK TT: 9th Duinkerken: 1st, stage 4, bergtrui en jongerentrui Luxemburg: 7th, bergtrui en jongerentrui Baloise Belgium Tour: 3rd Nokere Koers: 17th Scheldeprijs: 63th Brabantse Pijl: 20th Milaan-Turijn: 8th
 3. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Het slot van het seizoen nu met Milan-Torino. Het lukt me niet om bij Adam te blijven. Ik word achtste net achter Nibali. Yates wint. Ik teken bij voor nog een seizoen bij DQT. Ronde van Zeeland voor ik afreis naar China. Ik sprint naar plek 2 en neem Hodeg mee op het podium. Cees Bol is echt een topsprinter, want hij wint meer. Nu sprinten in China Molano win, ik word achtste. Ploeggenoot Jakobsen 6de. Cees Bol wint natuurlijk weer Jakobsen nu podium, ik top 10. Halvorsen wint de volgende sprint. Konrad wint stage 4, Ik verlies wat tijd en word 8ste. Conçalves wint vanuit de kopgroep. Ik blijf vierde in het AK. Cees Bol wint de laatste sprint. Ik word 17de in de etappe, Jakobsen vierde. Aangezien LLS is gevallen, schuif ik op naar plek 3 in het AK. Mooi slot van het seizoen.
 4. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  In Montréal rijden Dennis, Roglic en Polanc vooruit. De voorste groep sluit aan bij de 3 koplopers een groep van 13 sprint voor de zege, waaronder ik. Stuyven wint, ik word weer derde. Een goed weekend, hopelijk volgend jaar een zege hier of Vuelta. Ik wacht met het tekenen van een contract en ik weiger contracten van Caja Rural, W52 Porto, Selle Italia, en Wallonie Brussel. GP de Wallonie word ik vijfde achter winnaar Van Avermaet. WK tijdrijden ben ik geselecteerd. Ik verlies een minuut bij het eerst tussenpunt op Oliveira (dan de snelste). Dat verlies is 1'47" bij het tweede tussenpunt. 2'26" op de finish ook op Oliveira. Nu de rest nog. Rohan Dennis is wereldkampioen en Castroviejo tweede en Roglic komt nog net op het podium. Op het WK op de weg, rijd ik hard op kop voor Van Avermaet. Hij zit vooraan in de groep van 29 op het einde. Benoot wordt derde en Van Avermaet 6de. Groenenwegen is wereldkampioen! Ik eindig als 37ste.
 5. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Ik mag nergens rijden van het team. Amador wint in Sebastian, waar ik niet mocht rijden, hoewel ik in topvorm was. De ploeg moet het maar doen met een 38ste plek met Jungels. De Tour ging naar Froome met Porte en Dumoulin op het podium. Ik start wel in Hamburg waar Naesen en LLS het peloton voor blijven. Ik rijd op het juiste moment het gaat dicht naar de groep daarachter. Naesen wint, ik word 15de. Quebec gaat prima, Dan Martin en Porte zijn iets sterker ik eindig achter hen in de sprint. Ik ga weer level up, nu train ik op rondes. Mijn stats zijn nu: 76 FL, 75 MO, 79 HL, 77 TT, 78 PRL, 73 COB, 68 SPR, 76 ACC, DH 75, BAR 74, STA 77, RES 74, REC 70.
 6. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Belgisch kampioenschap tijdrijden nu. 9de word ik op 2'23" van Campenaerts. Kopgroep van 20 met minder dan 40 km te gaan in het Belgisch kampioenschap op de weg waar ik met Gilbert kopman ben van DQT. Naesen wint, ik word zesde in de kopgroep van 6. Ik sprint in de eerst etappe naar plek 3 in de Tour of Austria. Vijfde in de daaropvolgende sprint. Ik ben nu level 9 en mag nu WT races rijden, ook level 2 in technique nu. LLS wint de vierde etappe, ik word vijfde. Ik heb de jongerentrui nog steeds, maar zak van 2 naar 5 in het klassement. Een beklimming nu op de Edelweisspitz zit ik in de voorste groep met 12. Ik los als 10de. Volgende etappe is weer bergop, ik heb een slechte dag (-3) kijken of ik nog top 10 kan rijden. Knox houdt me goed van voren. Zimmermann wint, ik word 21ste. De kopgroep blijft vooruit. Hiermee blijf ik kennelijk 8ste in het AK. Ik eindig daarna in de voorste groep zonder mee te sprinten. Sarreau wint de 7de etappe. Op de Wien Khalenberg word ik 2de achter Luis Leon Sanchez. Die blijft aan de leiding staan en wint de ronde ik word 8ste in de ronde. Uiteraard wel weer de jongerentrui. Maar volgens Lefevere telt dat niet, ik had derde moeten worden. Ik besluit even een paar weekjes rustig aan te gaan doen om op adem te komen. Ik voeg CSS, BBT en de Canadese klassiekers aan mijn kalender toe, ik schrap Veenendaal en de Druivenkoers.
 7. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  ZLM Tour start met een proloog van 5 km. Doel is top 5. Jos van Emden is het snelst, Asgreen derde. 9de is mijn tijd. Van Emden wint. Sprintetappe met Jakobsen nu. Ik neem het wiel van Groenenwegen in de sprint, hij wordt tweede achter Capiot en ik word 7de. Ik rijd in de heuveletappe een perfecte sprint en win zelfs! Voor Hirschi en Capiot. Ik heb de leiderstrui nu! Van Avermaet wint de heuveletappe/sprint, ik word net vierde. Nu de slotetappe Capiot moet niet winnen of tweede worden. Maar ik sprint naar plek 2 achter Dupont, dus ik win in ZLM.
 8. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Belgium Baloise Tour start met een proloog van 6,4 km. Ik start als laatste van DQT. Ik start snel met de snelste tussentijd, Lemoine, Godin en Peyskens maakt de volledige top drie. Ik word helaas 15de met 2 seconden op de leider Godon. Patrick Leferere is boos op me, want hij had meer verwacht. Volgens hem heb ik de tijdrit niet goed ingedeeld. Ik kies een goed wiel van Bol dit keer en sprint naar plek 4, Coquard wint de etappe net voor Bol (plek 2). Etappe drie is een heuvel en kasseien etappe en ik ben een beetje moe. Met 20 kilometer te gaan en wat bergpunten gepakt te hebben is het peloton nu 29 man. Peloton wordt weer wat groter, na de terugkeer van de gelost renners, het heeft nu weer 127 renners. Ik start van voren op de Paddestraat. Ik rijd stevig op kop en het peloton heeft nu weer 34 en iets later daarna 55 renners. Ik sprint naar een vijfde plek. Cees Bol sprint nu wel naar de overwinning. De vierde etappe is een heuveletappe, ik val aan en krijg eerst 4 en daarna 18 mee met mij met nog 7 km te gaan. Hivert wint de etappe heuvelop en ik word derde, Devenyns heeft veel ondersteunend werk verricht. Ik ga weer level up naar level 8 nu en ik train als 'baroudeur'. Mijn heuvel gaat naar 79, proloog naar 77, kasseien naar 72, weerstand 74 (allemaal +1), acceleratie naar 76 (+2), tijdrijden naar 76 (+3) en uithoudingsvermogen naar 77 (+4). De laatste etappe is een sprintetappe dus goed rijden dan moet podium in het AK er in zitten. De kopgroep wordt in de slotetappe met 4 km te gaan gepakt. Ik pak het wiel van Teunissen. Hoelgaard wint ik word 17de maar klop Bol wel net. Hij wint wel het eindklassement en ik word derde daar. Niet heel verkeerd zo, denk ik. Lefevere is wel tevreden.
 9. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Boucle Aulne start ik als kopman. Het is een heuvelachtige wedstrijd. Met 10 km te gaan is de kopgroep op een halve minuut achterstand en bestaat het peloton uit 36 renners. I+k rijd naar de kopgroep toe en met 6 km te gaan hoop op het beste. Lotto Soudal leidt het peloton die ons bijhaalt met 4 km te gaan. Ik pak het wiel van Marcynski. Ik sprint en word derde achter Vichot en winnaar McCarthy. Ik start in Luxemburg met een proloog. Men verwacht dat ik in de top 15 rijd. Ik start als laatste bij DQT. Italië is 1-2-3 voorlopig. Exact 16de met Haga als winnaar. Campenaerts wordt derde. Tja...-3 vorm van de dag helpt niet. Ik win de tweede tussensprint door een perfecte lead-out van Sabatini. In de eindsprint heb ik het verkeerde wiel en word 11de. Heuveletappe is etappe 3. De tussensprints falen hard, ik word 5de, tja dat gaat geen potten breken. Ik word 4de na wel voldoende bergpunten gesprokkeld te hebben. Felline wint de etappe. Man van de streek Drucker wordt 5de. Ik raak in topform want België Baloise start over 3 dagen met de 4de etappe van de Luxemburg tour heb ik nu een goede dag (+4), nog een heuveletappe komt niet slecht uit. Offredo haalt mij in met bergpunten met zijn verblijf in de kopgroep. Op de voorlaatste klim rijd ik met hulp van Cavagna naar de kopgroep toe en pak de bergpunten. Nu weer boven Offredo! Ik laat mij terugzakken naar het peloton van 32 man. Ik val aan op de laatste klim en trek onbedoeld de sprint aan van Bevin, wel word ik tweede. De slotetappe nu, de etappe eindigt in een heuvelsprint bergop. Felline wint in zijn gele trui de laatste etappe en ik word 10de in de etappe, win de bergtrui en word 7de in het algemeen klassement. Ook win ik het jongerenklassement.
 10. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Vuelta Madrid eindig ik in de voorste groep, Serry wordt 11de. Ik sprint niet mee. Bol wint de etappe! Een zware klim met afdaling in de tweede etappe ik blijf bij de kopgroep en wordt vierde. Clarke, Rojas en Cimolai waren sneller.Samuele Dumoulin wint de laatste rit. Ik eind in de top 20 en in de top tien van het AK. Tweede in het klassement om de jongerentrui. Het kan niet altijd prijs zijn. De Zesdaagde in Duinkerken nu. In de eerste etappe forceer ik een break. Een kleine kopgroep blijft vooruit met Jakobsen als onze man, hij wordt tweede ik 7de. Vichot wint. Ik heb een minder goede dag op dag 2, dus ik houd me koest in het peloton en probeer te volgen in de laatste kilometers. Jakobsen wint, ik sprint na plek 10 vanuit zijn wiel In de etappe die volgt liggen er wat lastig heuveltjes, ik volg Vichot en Naesen die kort daarna de sprint aanzette. Ik word derde, Vichot in het geel aangezien Jakobsen een moeilijke dag had, maar heel de groep wordt in dezelfde tijd gezet.Op de heuveltjes heb ik genoeg punten verzameld om de bergtrui te pakken.Etappe 4 heeft kasseienheuvel dit gaat lastig worden. Vakoc dunt het peloton uit naar 24 man de kopgroep van 19 heeft nog 1 minuut met 80 km te gaan. De kopgroep is teruggepakt Cavagna heeft goed benen en mag mij beschermen, Sénéchal nu op kop. De laatste kilometers zet Sénéchal aan en hij rijdt het hardst de klim op en laat mij winnen! Ik pak de leiderstrui ook! Attentiveness is nu level 3, nu ik zelf naar level 7 ben. De volgende etappe pakt Jakobsen weer, ik word 8ste. Ik blijf nog aan de leiding met 11 seconden. De laatste etappe is weer vlak. De laatste etappe is weer voor Vichot, ik word 8ste. Ik win het algemeen klassement, de bergtrui en de jongerentrui. Ook winnen we als ploeg.
 11. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  De zesdaagse vierdaagse van Duinkerken voeg ik toe en ook de Ronde van Luxemburg en uiteraard de Belgium Baloise Tour.
 12. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  In de Scheldeprijs is Viviani kopman, voor het eerst dat ik met hem rijd. Ik rijd goed 30 kilometer op kop in het peloton. Met 80 kilometer te gaan valt Viviani, ik laat mij terugzakken om hem te helpen. Ik help hem dat stukje dicht te rijden en zorg dat hij weer vooraan zit in het peloton. Van Viviani moet ik de kopgroep al terughalen, maar ik vind dat hij maar een beetje zenuwachtig is. Ik laat anderen het werk opknappen, terwijl ik Viviani uit de wind houd. Het laatste kasseienstrookje is voor mij te zwaar. Viviani rijdt met Lampaert in de kopgroep/peloton van 24 renners. Kragh Andersen valt aan en later rijden Groenenwegen en Degenkolb naar hem toe. Viviani blijft in het peloton. Devenyns weet nog in zijn eentje aan te sluiten bij de groep vooraan. Kragh Andersen wint vooraan. Ewan komt nog wel over Degenkolb en Groenenwegen heen. Viviani is best of the rest. Sagan wint in Roubaix. Ik ben klaar voor de Brabantse Pijl. Gilbert en Devenyns zijn de leiders. Ik houd het tempo hoog in het peloton (30 km lang), daarna houd ik me koest. Met 25 km te gaan heeft de kopgroep van 12 nog 3 minuten, het peloton bestaat uit 29 met beide kopmannen. Gilbert gaat ervandoor op de laatste kasseinstrook. Serry is nog vooruit en wint! Gilbert verliest het sprintje van Kwiatkowski en wordt achtste. Devenyns 9de. Ik rijd nog net top 20.
 13. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Nokere Koerse heb ik een slechte dag (-3) waarbij het doel top 50 is. Dat gaat lastig worden. Ik zit attent van voren en met 20 km te gaan help ik Sénéchal terwijl ik op koers ben voor top 5! Ik moet lossen voor de laatste klim. Maar weet 17de te worden. Sénéchal wordt tweede! Kristoff wint een paar dagen later Milan Sanremo. Viviani wordt 5de. In Volta Limburg rijd ik op kop voor Hodeg, 1 vluchter blijft weg met nog 70 kilometer te gaan. Een groep van 24 renners rijdt voor de zege, helaas Hodeg net buiten het podium Cees Bol wint. Ik word 25ste.
 14. Bilbao wint de etappe over de Gavia, Haig zit in een kopgroep en rijdt top 10. Nibali heeft geen echte uitschieters en rijdt top 10 in AK. Bilbao is 16de in AK. Prima tour al was top 5 gehoopt.
 15. [PCM19|EXT_2] Remco Evenepoel

  Dwars door Vlaanderen gaat niet lukken. Wel voeg ik Nokere Koerse, Volta Limburg, De Scheldeprijs en Brabantse Pijl toe aan mijn kalender. Ook de Tour of the Alpes wordt toegevoegd. GP Jean Pierre Monseré is een vlakke etappe met Jakobsen als kopman. Ik trek de sprint aan en zie Jakobsen winnen. Zelf word ik 23ste. Nibali wint Parijs-Nice. Kruijswijk wint Tirreno-Adriatico voor Alaphillipe. Strade Bianche wint Alaphillipe wel. Beide rondes en klassieker rijd ik niet.