Mark1987

Leden
 • Content count

  3,717
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

694 Excellent

4 Followers

About Mark1987

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 01/21/1987

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. [Focus] Focus Songfestival 3

  Het is begin juli!
 2. Bedankt @levi voor het afronden van dit spel, was leuk om mee te doen! Helaas was er niets te doen aan de Britten, maar als thuisland kan ik met 8 gouden plakken, 4 zilveren plakken en 4 bronzen plakken niet klagen.
 3. @levi ben benieuwd of mijn dag 15 goed uitpakt met medailles, lukt het komende week om een vervolgpost te maken?
 4. PCM World Cup 2018

  Goed gedaan hoor die bronze plak met track. Maandag en donderdag staan voor mij finales gepland team road classics en team road tour. Gaat pittig worden, maar we hebben een sterk team (Italy).
 5. [Focus] Focus Songfestival 3

  Ronde 19: Zonde van de zendtijd Deze ronde is een van de vele suggesties die we hebben binnengekregen, we moedigen jullie aan om dit blijven te doen wanneer je iets leuks te binnen schiet! De negentiende ronde zal bestaan uit nummers over iets wat aan zonde gerelateerd kan worden. Ik denk hierbij aan moord, diefstal, overspel, leugens, hebzucht, luiheid... Dit kan in de titel zitten maar dat hoeft niet per se, zolang de zonde maar duidelijk in het nummer terug te vinden is. Ronde 20: Top 2000 De periode van de Radio 2 Top 2000 ligt inmiddels weer achter ons maar toch zullen we er een ronde aan wijden! Heel de lijst gebruiken zullen we echter niet doen, enkel de nummers die ooit bij de beste 25% zijn geƫindigd zijn goed genoeg. Voor de duidelijkheid, je mag dus enkel nummers inzenden die ooit in de top 500 van de lijst hebben gestaan, het maakt niet uit wanneer. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in deze uitgebreide lijst wel iets naar zijn smaak vindt. Je kan de Top 2000 makkelijk raadplegen via deze link https://www.nporadio2.nl/top2000
 6. [Focus] Focus Songfestival 3

  Bedankt voor de punten voor Brel. Winnaar is ook een nummer die van mij punten heeft gekregen en had vrijwel iedereen in zijn top 10, dus gefeliciteerd @ddamore!
 7. [Focus] Focus Songfestival 3

  Wat een ronde zeg! Beirut, Caribou, Bon Iver, Beastie Boys, Algiers, Led Zeppelin, impressive!
 8. PCM World Cup 2018

  @Nvdb @Bart @Messi doen solo mee, ik weet niet of die al een team hebben.
 9. PCM World Cup 2018

  Ik kom uit voor Italiƫ (Verder doen er nog wat Nederlanders en Belgen mee die ik niet ken die kan je ook benaderen via Discord denk ik)
 10. De volgende dag, please
 11. Mooie oogst zo met 4 goud en 2 zilver en 1 brons.
 12. Weer een beetje dichter bij de top 3. Wordt lastig om de Britten nog te verslaan.
 13. [Focus] Focus Songfestival 3

  Leuk rijtje, ik heb maar 1 nummer in deze top 10.
 14. [Focus] Focus Songfestival 3

  Mis Men at Work wel met Down Under. Ach ja.