Mark1987

Leden
 • Content count

  5,036
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,448 Excellent

5 Followers

About Mark1987

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 01/21/1987

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. Pogačar verdient wel een stats-upgrade naar 82 MO en 83 TT ofzo, want wat hij vandaag in het echt liet zien...
 2. [Routes] Svekkes

  Dag 1: Bier drinken in Brugge, Brugse Zot en andere bier wat gewoon uit de kraan komt van de Halve Maan. Etappe van Brugge naar Brugge. Dag 2: Sporza op en de hele dag verhalen over Quadrupels horen. Dag 3: Panneschum en Pannepot, mooi bier uit De Panne. Kan je ook een dag mee vullen, dat is niet verkeerd. Dat je dit in je Brugge-De Panne in drie dagen wil proppen als Driedaagse snap ik niet, een week is toch wel een minimale vereiste. Ontopic: de routes zien er interessant uit, zou niet misstaan als dit te organiseren is. Wel echt een parcours voor Van Aert. Al kan die tegenwoordig elk parcours aan. Finisht gewoon in een groep met Bernal vandaag in de tour, na op kop te hebben gereden voor Roglič in een zware bergetappe!
 3. Gelukkig bevestigen Hirschi en Kämna wel in de Tour de France nu hun talent! Jammer dat het in mijn team in Cycling League er niet echt uitkwam.
 4. Invernón 6de in het AK en jongerentrui, zat vaak bij de favorieten, maar mist dat kleine beetje extra om het podium te kunnen claimen. In een tour met een langere heuvelachtige tijdrit, heeft Invernón podiumkansen denk ik.
 5. De Peet wint een etappe, Invernón stond na een goede tijdrit (2e) ook 2e in het AK, daarna helaas weer wat plekjes gezakt. Wel stevig in de jongerentrui.
 6. Invernón in de jongerentrui en plek 3 in het AK. Gaat niet verkeerd, met een ploeg van 7 in de tour en een-na-laatste in de ploegenranking...
 7. Zelfs het linkerrijtje is al een uitdaging voor mijn team. Zit een top 20 in de daguitslag er in voor mijn team?
 8. Dan moet het iets regelmatiger nog, niet de ene keer 25ste en daarna 125ste.
 9. Echt die Giro is de slechte die mijn team ooit gereden heeft, Hirschi die nog in de top 20 stond in het AK, verliest even een uur en 10 minuten en staat nu buiten de top 50! Echt een ronde om snel te vergeten.
 10. Invernón had alleen zo'n in de tijdritten, maar klimmen ho maar!
 11. Duitsland (Berlijn nu, daarvoor Leipzig, Chemnitz en Dresden) Tsjechië (Karlovy Vary)
 12. Geen Devolz, Garcia Cortina, Steinarsrud (76, 76, 74 cob), maar wel Cobas, Hopp, Gras en Papalino. Wel De Peet, Koumans en Spasojevic gelukkig voor 1 iemand top 10.
 13. Invernón 8ste en het jongerenklassement. Hirschi heeft goed werk verricht om hem in de vierde etappe niet meer dan een paar minuten te laten verliezen. Veel etappes zat hij bij Dumoulin en 20 seconden verliezen in de tijdrit op hem is ook geen schande. Beetje nutteloos om Gras mee te nemen in deze ronde. Eleizalde heeft het geprobeerd om vanuit de vlucht te winnen. Elvira geblesseerd uitgevallen, hij heeft als toptalent nog niet echt iets kunnen bewijzen.
 14. Jammer ik had toch wel op minimaal top 10 gehoopt, zeker na winst in Dwars door Vlaanderen. Maar goed!
 15. De Peet wint Dwars door Vlaanderen. Spasojevic rijdt top 10 in de E3. 14de in ranking voorlopig, gaat boven verwachting.