Mark1987

Leden
 • Content count

  4,605
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,196 Excellent

4 Followers

About Mark1987

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 01/21/1987

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. [Focus|PCM] Fantasy Manager |

  Hij blijft op mijn shortlist staan mocht je hem kwijt willen
 2. [Focus|PCM] Fantasy Manager |

  Ja en topsprinter mis ik. Tijdrijder Capaizola was neoprof denk ik
 3. [PCM19|EXT_1]Team Ukyo

  Het doel is met Team Ukyo, wat zeg je? Team Ukyo. Kennelijk heeft Raymond Kreder daar een contract. Het doel is in 4-6 jaar een kasseienklassieker te winnen en een etappe in alle grote rondes en uitgenodigd worden voor deze grote rondes. Raymond Kreder heeft 74 sprint en is met 67 kasseien de beste van het team in kasseienritten. Ik vraag Furka om de fiets te verbeteren. Ik heb geen idee, want het seizoen me gaat bieden. Trofeo Campos Kreder is onze sprinter. Ik sprint naar plek 13. Nou dit belooft veel goeds, maar niet heus. Trofeo Lloseta De wedstrijd is te veel klimmen we moeten allemaal lossen voordat de laatste klim begint, tja. De Marchi wint. Trofeo Tramuntana Iedereen van mijn team moet er weer af. Gorka Izagirre wint. Trofeo Palma Plek 13 is mijn resultaat hier, in ieder geval top 20 met Uchimi, Kreder werd gelost door geblokkeerd te worden, ach ja. Je moet je niet zo makkelijk weg laten zetten. Volta a Valencia Deze ronde start met een proloog. We verliezen al 3 minuten in de openingsploegentijdrit. Dat ging helemaal mis. Ineos wint. Etappe 2 is bergop en gaat naar Majka. Wij kunnen niks betekenen. Etappe 3 is vlak, we hopen in de sprint iets leuks te doen. Nacer Bouhanni wint, ik word achtste. Etappe 4 is een prooi voor Pozzovivo. Kreder wordt 6de in de slotetappe. Bouhanni steekt weer de handen in de lucht. [Carrière moet nog een beetje loskomen, adviezen zijn welkom (Evenepoel gaat ook gewoon door)]
 4. [PCM19|EXT_11] Remco Evenepoel

  Tour de France Ik start de Tour de France als favoriet, maar met de Giro in de benen gaat het lastig worden om weer te winnen. De Tour start met een sprint in lijn. Ewan zie ik als favoriet. Gaviria rijdt een perfecte sprint, maar Hodeg is hem net voor en hij loopt dus het geel mis. De tweede etappe is weer in lijn. Kan Gaviria nu wel winnen en misschien zelfs het geel pakken? Ja Gaviria wint, maar Hodeg is nu tweede, dus gaat dit genoeg zijn? Nee, Hodeg houdt het geel. Etappe 3 is een ploegentijdrit, gaan we dit winnen? Van Hooydonck, Bernal en ik zijn de locomotieven. Ik trek iets te hard door de laatste beurt en verlies wat tijd op de streep t.o.v. mijn groep. 38'01" is wel een prima tijd. Dat lijkt het, maar Ineos zit daar 48 seconden onder. Biermans pakt het geel! Etappe 4 is weer vlak en is een sprint die gaat naar Lafon. Etappe 5 finisht heuvelop. Kan ik hier wat? Tombesi is het snelste heuvelop. Ik word derde. Ik stijg wel naar plek 14 voor wat het waard is .Sosa pakt het geel.
 5. [PCM19|EXT_11] Remco Evenepoel

  Bernal wint de Ventoux challenge, ik laat hem winnen, want ik word net achter hem tweede. La Route de Occitanie, gaat de eerste rit naar Gaviria, ik word tweede net achter hem. De tweede etappe win ik in een sprintje na een heuveltje. Etappe 3 win ik er is niemand die me kan volgen op de slotklim. Etappe 4 gaat naar Bernal en ik word derde in dezelfde groep. BK ITT De individuele tijdrit gaat goed voor Van Hooydonck. 13'48" is zijn tijd bij het eerste tussenpunt. Niemand komt onder de 14 minuten, behalve hij. Stincheddu komt in de buurt. Ik rijd daar 13'19". Mathy is 1 seconde sneller bij het tweede tussenpunt is dat opgelopen naar 5 seconden. Mathy is sneller op het einde, 41'33" is zijn eindtijd ik zit daar 15 seconden boven, helaas. Die Mathy is heel sterk! BK RR Het parcours heeft een heuvel in het circuit dat we 19 keer moeten rijden! Na 60 km zijn de meesten eraf. Het peloton bestaat nog uit 50 renners. Ik val aan op het laatste heuveltje. Dit wordt in eerste instantie dichtgereden. Ik ga echt nog eens aan en niemand haalt me bij. Ik win na een solo met 30 seconden verschil.
 6. [PCM19|EXT_11] Remco Evenepoel

  Dauphiné Liberé Het start met een proloog, we zijn super favoriet om te winnen hier. Van Hooydonck, Sharando en ik, worden allemaal getipt voor winst. Van Hooydonck heeft lang de snelste tijd, Sharando valt tegen. Maurici is een seconde sneller dus hij leidt als ik start, Ik ben 5 seconden sneller en win! Ik rijd weg in de slotkilometers, dat korte puistje hielp wel. Ik vlieg naar boven en naar beneden en win met 15 seconden voorsprong. 2 uit 2, dat is niet slecht. Ik val aan in etappe 3 en ga op laatste klimmetjes aan. Ik pak de punten en bouw mijn voorsprong op. Ik heb nu 2 minuten op de rest, maar 10 km te gaan, maar ik zit er echt doorheen. Op 1,6 km van de streep heeft een groepje met Bernal erin, mij teruggepakt. Kotula wint de sprint ik sprint naar plek 2. Bernal sprint naar plek 6 en deed mijn lead-out. We starten 1 seconde trager dan Ineos in de ploegentijdrit, we zijn 2 seconden sneller bij tussenpunt 2. We zijn 4 seconden sneller dan Ineos op de streep. Bernal, Van Hooydonck en ik waren de motoren. 1 en 2 in het AK nu. De bergetappe daarna knecht ik voor Bernal om hem te laten winnen op de berg, hij wint ik word tweede! Als een echte leider laat je je teamgenoten winnen. Etappe 6 wordt gewonnen door Sovis. Montalbán pakt de tweede plek ik word derde. Bernal net achter Singh wordt vijfde. Ik voel me niet goed, maar ik start etappe 7 als leider. Bernal leidt me naar 3,5 km van de top van de Valmorel. Singh gaat aan en ik volg hem. Sakunza wint de etappe vanuit de vlucht. Ik word tweede. Bernal houdt zijn plek in het klassement. De 8ste etappe gaat naar de Canadees Mathot die wint vanuit de vlucht. Ik word veertiende, net achter de vluchters. We worden dus 1 en 2 in het AK. Ook 1 en 2 in het Puntenklassement.
 7. [PCM19|EXT_11] Remco Evenepoel

  Argh nu ben ik mijn tekst wel kwijt. Maar ik win de Giro weer door in de tijdrit de trui weer terug te pakken die ik in etappe 14 verloor. Tombesi kon geen tijd pakken in de bergen, Bernal heeft me goed bijgestaan om me steeds in het wiel af te leveren. Etappe 15 pak ik 10 seconden in de aankomst op Tombesi. Etappe 16 pak ik het roze in de tijdrit die wordt gewonnen door Mathy. Etappe 17 gaat naar Luchan (KAZ, Team Cinelli) Etappe 18 rijd ik dezelfde tijd als Tombesi, de etappe gaat naar Moscon. Etappe 19 gaat naar Cras die de bergtrui pakt. Ik verlies de sprint van Tombesi, dus ik verlies 4 boni's. In etappe 20 pak ik dit 4 boni's weer terug als Latour de etappe wint, voor mij en Tombesi. Etappe 21 gaat naar Mathy vanuit de vlucht, ik eindig hier ook net voor Trombesi in de sprint. Dus het blijft 1'45"
 8. [PCM19|EXT_11] Remco Evenepoel

  Etappe 11 wordt gewonnen door Castaing (Skandia), ik hou net Tombesi achter me en word tweede. Bernal is nu echt zijn tweede plek in het klassement kwijt. Ik pak 14 seconden met Tombesi op de groep van Bernal, Dolan en Gaudu en anderen. Etappe 12 is een vlakke etappe, maar heeft een heuveltje en afdaling op het einde, ik verwacht weer wat van Tombesi. Er gebeurt weinig. Gaviria doet het goed en wordt derde. Etappe gaat naar Ewan, ik word 9de. Gaviria sprint weer podium maar de etappe (13) gaat nu naar Vabic, ik word nu achtste. Etappe 14 is een bergetappe. Gaat Tombesi het roze pakken is de grote vraag? Ik heb maar +1 als dagvorm, Bernal zelfs -1. Dit gaat lastig worden. De kopgroep pakt makkelijk 12 minuten voorsprong en hopelijk de boni's. Zoncolan is een serieuze klim. Met een peloton van 35, cijfert Bernal zich weg voor mij om goed de Zoncolan op te gaan. De kopgroep heeft nog 7 minuten. Tombesi gaat meteen versnellen zodra we de Zoncolan opdraaien. Bernal rijdt het steeds voor mij dicht. Nog 6 km te gaan. Hij valt nog een paar keer aan en snel moet Bernal er af. Ik moet lossen op 2 km van de streep, Tombesi wint de etappe ik word op een minuut tweede. Dag roze! Ik heb een lange vlakke tijdrit nodig om tijd goed te maken denk ik.
 9. Bilbao en Haig 3 en 5 op het WK en niet in een willekeurige Italiaanse najaarsklassieker, netjes. Asgreen ook 13de in de ITT, niet verkeerd.
 10. [Focus|PCM] Fantasy Manager |

  Echt een bizar slecht seizoen. Gozpellazar op het WK ITT was het enige resultaat. En dat voor een neo-prof. Waar waren Taco, Etxaturria, Laizake en anderen?
 11. [PCM19|EXT_11] Remco Evenepoel

  Ronde van Romandië De proloog gaat redelijk, maar ik verlies toch 7 seconden. De etappe gaat naar Peppoloni. In de tweede etappe is Bernal een stuk sterker dan ik, hij wordt tweede achter Dolan, ik verlies wat seconden in de laatste meters. Strambopoulos wint de derde etappe een klimtijdrit. Hij pakt meteen het klassement. 17de was mijn resultaat. Bernal start als co-leider in deze etappe, we hebben allebei 1 minuut achterstand. Bernal valt 70 km van de streep, maar keert terug. Ik val aan op de laatste klim en pak snel 50 seconden. De groep met Bernal haalt me in en komt net wat sneller boven. De afdaling nu tot de streep. Eg wint etappe 5, ik val aan, maar valt terug naar de groep met Bernal en los daar in de laatste meters. Etappe 6, ik sta met Bernal net buiten de top 10, kunnen we nog wat? Een vlakke etappe gaat waarschijnlijk weinig doen. Belkin neemt Peugeot over. Dus we rijden nu onder een Amerikaanse licentie, i.p.v. Franse. Tja. Ik val aan in de laatste meters, doe ik een solo? Nee, net niet. Groenewegen, weet mij net te kloppen, wel word ik tweede. Bernal wordt net tiende en wint het puntenklassement. Giro d'Italia De eerste etappe is een proloog. 13'18" is de tijd van ploeggenoot Van Hooydonck. Rodolphe Mathy pakt de snelste tijd met 7'57" voordat ik start. 13'03" is eindtijd van hem. Bob Dolan is de eerste die onder 13 minuten rijdt. 12'59" is zijn tijd. 7'55" is mijn eerste tijd sneller dan Mathy dus. Popovic evenaart de tijd van Dolan, maar is een paar milliseconden sneller. 12'54" is mijn tijd! Ik win de proloog! Dat begint goed! Hawke wint etappe 2, ik word 10de. Ploeggenoot Ackermann sprint naar plek 4. Ik word 7de. Etappe 4 is valt plat omhoog qua aankomst. Ik val aan eerste met Zoricich en daarna met Tombesi, maar in de sprint komt ploeggenoot Bernal me net voorbij. Ik word tweede, maar houd het roze. Etappe 5 gaat weer een heuvelop finish worden. We starten met 1 en 3 in het klassement. Madouas is sneller bij deze aankomst ik word vierde. Etappe 6 is een echte slotklim. Hoe gaan wij het doen? Ik val een keer, maar keer eenvoudig terug in het peloton. De kopgroep heeft ruim 15 minuten voorsprong. Hansor wint de etappe vanuit de vlucht. De Etna is overleefd. Tombesi was erg sterk, maar niet sterker dan Bernal en ik. We eindigen in dezelfde groep. Toch pakt hij net 13 seconden. Etappe 7 is een vlakke etappe met Gaviria als kopman. Tombesi wint net de etappe, ik word derde, Bernal 7de, Gaviria 9de. Tja. Etappe 8 eindigt weer met berg. Bernal en ik zijn 1 en 2 in het klassement. Kunnen we Tombesi afhouden? Caiata wint de etappe. Tombesi valt aan en ik volg met moeite een beetje, Bernal moet er echt af, maar finisht vlak achter mij. 9 seconden pakt hij. Bernal zakt naar plek 2. Moscon wint etappe 9. Tombesi pakt een paar seconden en staat nu in dezelfde tijd als ik. Hirschi wint etappe 10 met een late uitval. Ik word tweede.
 12. [PCM19|EXT_11] Remco Evenepoel

  Luik-Bastenaken-Luik Ik weet met Sergienko terug te keren bij de kop met Kotula, Hirschi en Tombesi. Ik neem het wiel van Kotula, maar word net geklopt op de lijn. Tweede in Luik, helaas.
 13. [PCM19|EXT_11] Remco Evenepoel

  Amstel Gold Race Ik sprint hier naar het podium. Hirschi was beter geplaatst en won dus makkelijk. Waalse Pijl Ik zorg hier dat ik goed geplaatst begin aan de Muur. Benoot doet goed werk en ik win makkelijk op de heuvel/klim.
 14. Ja winnen gaat lastig zijn voor je. Mijn ploeg gaat ook lastig worden om podium te rijden. Quintana komt er beter in, Bernal is op en dondert uit de top 10. Quintana stijgt nog, wie weet nog top 5.
 15. [PCM19|EXT_11] Remco Evenepoel

  Paris-Roubaix Ik start met +5 dagvorm, dit moet mijn kans zijn! Met 90 km te gaan zit ik goed in peloton van nu nog 44 man. 11 zijn nog vooruit en hebben 3 minuten. Benoot is beter, maar hij heeft Gaviria nog die hem uit de wind houdt met 65 km te gaan. Met 50 te gaan is de groep met favorieten nu 18 man. Er zijn nog 7 vooruit. Benoot valt aan en is weg met Bilic met nog 35 km te gaan. Met 24 km te gaan heeft de voorste groep van 6 inmiddels bijna 1 minuut. Ik moet lossen met 12 km te gaan. Van Aert wint de sprint voor Benoot ik zit in de groep daarachter en win eenvoudig de sprint. Ik haal de traagste mensen uit de voorste groep nog in. Ik moet blij zijn met mijn 9de plek denk ik. Tegen iedereen met 82+ kasseien gaat het lastig worden met maar 77 in die stat.