God

Leden
 • Content count

  11,578
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,751 Excellent

4 Followers

About God

 • Rank
  Wereldkampioen

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Recent Profile Visitors

3,508 profile views
 1. Album van het jaar 2018

  1. Earl Sweatshirt - Some Rap Songs 2. Parquet Courts - Wide Awake! 3. Kids See Ghosts - Kids See Ghosts 4. Car Seat Headrest - Twin Fantasy 5. Pusha T - Daytona 6. Good Morning - Prize // Reward 7. Ought - Room Inside the World 8. Brockhampton - Iridescence 9. Iceage - Beyondless 10. Kikagaku Moyo - Masana Temples 11. Canshaker Pi - Naughty Naughty Violence 12. Stephen Malkmus and the Jicks - Sparkle Hard 13. Black Panther: The Album 14. Lewsberg - Lewsberg 15. Ty Segall & Freedom Band - Freedom's Goblin Ik besef me plots dat ik gewoon geen toffe electro heb gecheckt dit jaar. Is er nog iets dat ik echt moet luisteren?
 2. Wielrennen in de media

  Heerlijke plaatsing van die haakjes ook eerst geen haakjes, dan het aantal tourzeges en dan ineens de naam wat een zooitje.
 3. Top 2000

 4. Top 2000

  https://stem.nporadio2.nl/top2000/share/cf8192cbd6c75d2b86cbdbfd069522f21f974cc5 Toch maar even een lijstje met het eerste dat in me opkwam opgeschreven.
 5. Top 2000

  Verder moet je in deze lijst wel voor de classics gaan natuurlijk, want de hele independent scene wordt op een paar uitzonderingen na compleet genegeerd. Maarja er zijn genoeg epische classics natuurlijk.
 6. Top 2000

  Waar is Gehaktbal dan
 7. Muziek en Optredens

  Ik vind dat juist heel vet aan dat album, heel lo-fi en desolaat bijna. En Peanut is krankzinnig goed, nog nooit zoiets gehoord.
 8. Muziek en Optredens

  Lui als in kort?
 9. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Wat ben ik blij dat die oude seniele man weg is En wat is Torreira goed he
 10. Muziek en Optredens

  Dat album van Earl Sweatshirt
 11. Films

  Hapklaar zou ik Children of Men niet noemen, het is gewoon niet je film, als je je er niet in kan onderdompelen snap ik dat ik dat het je minder doet. Ik vind deze dystopie in ieder geval wel vrij goed gelukt. Beter gelukt dan Handmaid's Tale in ieder geval die erg sterk begon, maar daarna een soort soap geworden is.
 12. Films

  Jij vond The Hobbit een goede film, dus ja, dan liggen onze smaken ver uit elkaar.
 13. Films

  Films zijn sowieso anders dan series hé, waar je in een serie een goede narratieve opbouw eist en het niet bijster experimenteel moet zijn als dat bij film wel anders. In een serie heb je uren en uren om karakters neer te zetten, plots tot ontwikkeling te laten komen en elk detail goed uit te werken. In een film heb je daar 2 tot 3 uur voor. Daarom zijn films (de goeie dan hé) ook vaak iets artistieker en experimenteler. Dus je moet gewoon niet hetzelfde verwachten. Ik heb het gevoel dat jij alleen maar naar het verhaal kijkt en camerawerk, stijl etc compleet niet meeneemt in je beoordeling. Ik ga je in ieder geval niet aanraden om ooit een film als Enter The Void op te zetten. Children of Men is voor mij een meesterwerk door de sfeer die er wordt neergezet, alleen die openingsscène al Het desolate uitzichtloze bestaan door de onvruchtbaarheid van de mens is mijns inzien prachtig neergezet. Daarnaast is het camerawerk fenomenaal en zitten er shots in om je vingers bij af te likken. De manier waarop Iñárritu de achtergrond in zijn films verwerkt vind ik briljant, de camera blijft altijd hangen bij toeschouwers, slachtoffers of taferelen op de achtergrond. Hierdoor leeft de film meer dan als we alleen de hoofdpersonen volgen. Daarnaast is die scene met de huilende baby echt zo belachelijk goed dat ik die film nooit ga vergeten. Het is eigenlijk een film over hoop, zelfs in de meest uitzichtloze situaties. Om even op je kritiek in te gaan: Oneens, een film kan ook puur stijl zijn met een flinterdun verhaal als ondersteuning. Dan kan het alsnog een briljante film zijn. De artistieke expressie is dan de hoofdzaak van de film, en niet het narratief. Je bent nogal optimistisch hier. Als er geen kinderen meer worden gebeuren en de mensheid afstevent op zekere uitsterving denk jij dat iedereen lekker gaat genieten Ik denk eerder dat er een soort nihilisme ontstaat en niemand meer een fuck geeft om de wereld. Voor wie moeten we een betere wereld achterlaten? Het is een avonturenfilm en waarom wil je per se het doel weten. Ze doen inderdaad maar wat omdat ze gewoonweg niet weten wat ze moeten doen. Ik hoef geen concreet doel om van een verhaal te genieten. Je focust alleen maar op een vaag plot met je kritiek. Het vage plot is juist wat deze film zijn tempo geeft. Je weet het doel net als de personages niet, en hebt geen idee waar ze daarna weer in terecht gaan komen. Die actiescènes zijn heerlijk claustrofobisch en chaotisch geschoten, als je dat niet eens kan waarderen vraag ik me af of we dezelfde film hebben gezien. Kortom, jij wil een meer gestructureerd verhaal een duidelijke doelen etc. Ik hou van de onzekerheid en vaagheid in deze film, alles door het sausje van de regisseur die een prachtige wereld neerzet. Film is een kwestie van smaak zoals je al zei, maar dit een slechte B-film noemen
 14. Films

  Children of Men is een meesterwerk
 15. Films

  Girl is ongelooflijk goed trouwens, ga dat zien!