God

Leden
 • Content count

  11,358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,645 Excellent

4 Followers

About God

 • Rank
  Wereldkampioen

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Recent Profile Visitors

3,132 profile views
 1. WK 2018 Poule G

  Tunesië is zoals verwacht niks.
 2. WK 2018 Poule G

  Nu gaat het nog wel 3-0 worden.
 3. WK 2018 Poule G

  Ze zijn gewoon tevreden bij Sporza, in Nederland werd dit spel compleet gesloopt he Maarja wij hebben dan ook een obsessie met mooi winnen.
 4. WK 2018 Poule G

  Toch, elke keer als je die namen van België ziet verwacht je toch mooi voetbal.
 5. WK 2018 Poule G

  België geeft me Van Marwijk vibes en dat is niet best.
 6. WK 2018 Poule G

  Waarom zetten ze niet wat meer druk? Iedere keer als ze een beetje druk zetten gaat het fout bij Panama, want die kunnen er helemaal niks van he.
 7. Wedstrijdnieuws

  Maar ik denk dat niemand bij Lotto-Jumbo aan heeft zien komen hoe goed Roglic is geworden. Het zou dom zijn als hij het niet zou proberen eigenlijk.
 8. Wedstrijdnieuws

  Froome die nog meedeed in de Giro na zijn zege op de Zoncolan, Betancur die niks was, Henao die niks ging worden. Kruijswijk die de Giro ging winnen tot hij viel. Genoeg dingen die goed zijn hoor. Op Aru ga ik niet meer in, vaak genoeg iets over gezegd, maar zal je al wel weer vergeten zijn. En zo raar is Roglic eigenlijk niet. Dit jaar al meerdere malen bewezen één van de beste klimmers uit het peloton te zijn en kan ook nog eens geweldig tijdrijden. Het vraagteken bij hem is alleen of hij het drie weken vol kan houden en hoe hij over cols van 2000+ heen komt.
 9. Wedstrijdnieuws

  Als je 100 dingen per jaar roept kunnen er wel eens 5 van uitkomen ja.
 10. Wedstrijdnieuws

  Toch even waarschijnlijk als Valverde die de Tour gaat winnen anders.
 11. Wedstrijdnieuws

  Als er iemand geen klote verstand van heeft ben jij het wel Dat heb je de afgelopen jaren toch keer op keer bewezen met je "voorspellingen".
 12. Wedstrijdnieuws

  Eigenlijk zou ik niet eens verbaasd meer zijn na wat hij dit jaar allemaal laat zien. Dus het is geen grap.
 13. Wedstrijdnieuws

  Roglic gaat zijn eerste grote ronde winnen
 14. WK 2018 Poule B

  Wat ik vooral irritant aan die gast vond is dat hij alles vol wil praten, als commentator mag je ook even tien seconden stil zijn. En als je dan ook nog ook onzin (onwaarheden) gaat verkopen ben je me kwijt. Niet dat ik bij de NOS beter af was, die kerel was nog net niet aan het masturberen bij elk balcontact van een Spanjaard. Maar dat kwaaltje hebben er meer bij de NOS (Snoeks en Greuter).
 15. WK 2018 Poule B

  https://www.whoscored.com/Players/5583/Show/Cristiano-Ronaldo Dispossed: 1, pass completion: 94,4%, ja echt constant balverlies man. Gelukkig zijn er weer feiten om je mee om de oren te slaan. Als zijn medespelers die door hem opgezette counters een beetje uit hadden gespeeld in de eerste helft stond het toen al 3-1.