Thorwald Veneberg

Leden
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Excellent

About Thorwald Veneberg

 • Rank
  Nieuweling
 1. Ervaring | Pro Cyclist

  De ronde van Nederland.
 2. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  Ben bang van niet. Ik ben eigenlijk een hele luie man. En als bondscoach van Nederland hoef ik heel weinig te doen. Af en toe een uurtje rijden naar Limburg en mijn gezicht laten zien tijdens de Gold Race, maar verder verwacht de bond vrij weinig van mij. Elsbeth heeft trouwens de Olympische Selectie ook gemaakt, deels perongeluk, maarja kom er voorlopig toch mee weg. Ik scout het liefste met het bord op schoot, dus als je nog leuke renners weet voor de toekomst, stuur me maar een berichtje.
 3. Ervaring | Opmerkelijke gebeurtenissen

  Grappig dat je over Robert begint. Wij reden in 2007 ooit samen de Profronde van Friesland. Waren stal-genoten dat weekend en god wat hebben we gelachen die avond. Wist toen trouwens wel al meteen dat het een renner van niets was. Hij wilde maar niet slapen en wat kan dat joch lullen zeg. Ik was ook meteen klaar met wielrennen toen hij de volgende dag wel presteerde en ik op een minuut of 10 over de streep kwam bollen. Gelukkig won hij niet, de eikel.
 4. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  Ik ben al jaren fan van Peter Sagan. Zag hem ooit in de Grote Prijs van Boka, in Slowakije toen ik met Mark samen op vakantie was. Ergens in 2009/2010 geloof ik. Samen met zijn broer Juraj was hij daar de grote man. Geweldige wedstrijd. Vervolgens zijn we met zijn viertjes nog wat gaan drinken in het hotel. Wist meteen dat het een grote renner zou worden. Geweldige avond ook wel trouwens.
 5. Ervaring | Opmerkelijke gebeurtenissen

  Ik speelde laatst een carriere met de mannen van Lotto-Jumbo. Won ik drie wedstrijden, compleet verrast natuurlijk. Vond het bijzonder opmerkelijk.