Thorwald Veneberg

Leden
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Thorwald Veneberg last won the day on June 3 2016

Thorwald Veneberg had the most liked content!

Community Reputation

93 Excellent

About Thorwald Veneberg

 • Rank
  Nieuweling
 1. Allebei belachelijk.
 2. Het spel van de bloemen zal morgen gaan tussen Boasson Hagen, Van Avermaet en Alaphilippe. Al steek ik morgenvroeg toch nog even een kaarsje op voor Tom - Jelte. Blijft toch een sterke renner met twee voornamen, daar hebben we er niet veel van.
 3. Mooi dat stukje Engels in het midden om je elitairiteit te laten zien Se7en.
 4. Schrijf er anders een verhaal over voor dat wcpapier tijdschrift van je.
 5. Met welk team ga je spelen @Matthijs
 6. Mark. Nu je het zegt, dit doet me denken aan die keer dat we samen kamperen waren in Frankrijk. Mark houdt enorm veel van kunst dus waren we naar Amboise gegaan. Ligt in midden Frankrijk en is tevens de sterfplek van Leonardo Da Vinci. Heerlijke wijnen en ook verrukkelijk eten hebben ze daar. Lekker kastelen bekeken enzo. Maargoed, ik heb hem daar dus glashard genomen in de campingdouches. Toen was wel duidelijk wie de vent in onze relatie was.
 7. Mooi dat stukje Frans op het einde om je elitairiteit te laten zien Cyril.
 8. Ik zou een ander kiezen, of Kiki met een pan in haar handen, of Kiki in de keuken.
 9. Vind het maar een matige renner.
 10. De ronde van Nederland.
 11. Thibaut Pinot is dit jaar echt een fenomenale tijdrijder trouwens.
 12. Mooie overwinning voor de witte Keniaan. Had ik verwacht ook. Morgen is de overwinning voor Nacer Bouhanni. De aankomst in Saint - Vulbas is voor hem namelijk geen onbekende, hij won hier vorig jaar nog. Ritje in de Tour de l'Ain. Leuk plaatsje trouwens dat St Vulbas, heb daar met Mark een keer gegeten in het Les Halles restaurant. Briljante Ratatouille.
 13. Ben bang van niet. Ik ben eigenlijk een hele luie man. En als bondscoach van Nederland hoef ik heel weinig te doen. Af en toe een uurtje rijden naar Limburg en mijn gezicht laten zien tijdens de Gold Race, maar verder verwacht de bond vrij weinig van mij. Elsbeth heeft trouwens de Olympische Selectie ook gemaakt, deels perongeluk, maarja kom er voorlopig toch mee weg. Ik scout het liefste met het bord op schoot, dus als je nog leuke renners weet voor de toekomst, stuur me maar een berichtje.
 14. Kun je eindelijk PCM 06 spelen op je Macbook, overigens ook de PCM waar ik de hoogste stats heb.