Gautran

Leden
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Gautran

 • Rank
  Amateur

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. Naam Speler: Robin GaudinGeboortedatum: 01-04-1996Nationaliteit: LuxemburgStartclub: CharleroiLengte: 1m80Gewicht: 64 kgPositie(s): SPBeste eigenschappen(6 kiezen, 3 die 20 krijgen en 3 die 19 krijgen): 20: snelheid, afwerken, dribbelen 19: techniek, uithoudingsvermogen, eerste meters
 2. Klopt, aangezien ze het nu perfect konden oplossen, konden ze dat sowieso, maar hadden ze er gewoon geen zin in. Correcte omschrijving
 3. Vandaag heeft Benji zijn database gefixt, op vraag van Cyanide, zodat ook de oude carrières terug werken. Net even getest en alles is weer in orde. Hoera!
 4. Dit is de reactie de maker zelf geeft. Ze zitten inderdaad niet enorm in met onze savegames. Wat een randdebiel. Het manueel fixen van de truitjes moet wel lukken normaal, wel een hoop werk.
 5. Dan is de kans groot dat het aan de DB ligt, misschien met een update onlangs? Bij mij was er gisteren alleszins nog geen probleem, alles werkte perfect.
 6. Ik heb sinds vandaag hetzelfde probleem, maar dan in alle carrières. Maak je gebruik van een database anders dan de originele? Ik gebruik de World DB 2017.