PCMfan2014

Leden
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About PCMfan2014

 • Rank
  Junior

Profile Information

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. Dus jij hebt ALLE interviews van Vino of Pantani gevolgd dat je weet dat zij niet weenden? Als je 99% van de interviews van Mudoulin leest of hoort dan weent hij ook niet. Alleen vandaag even. Ik kan mij van Vino wel herinneren dat hij eens in de laatste paar meters door Amstrong werd voorbijgereden, toen zal hij wel wat gevloekt en geweend hebben. Dat is gewoon winnaarsmentaliteit. Maar goed, dat snappen mensen hier toch niet. Die leven in een ideale droomwereld waarin alles lukt en je er niet voor hoeft te werken. Gezien de uren waarin heel veel mensen op dit forum reageren dan hebben de meesten hier geen baan, hoeven ze nog niet te vechten voor hun centen en krijgen ze alles aangereikt van papa en mama (of de erfenis voor de ongelukkigen onder jullie). Die mensen hoeven niet te oordelen over Tom Dumoulin als zijnde dat hij een wener is. Dat was in 2009, get over it. Vandaag de dag ben ik onherkenbaar vergeleken met toen. Sommige mensen groeien geestelijk in hun leven. Jou ook onbekend zeker? Vandaar dat je steeds refereert aan mijn christelijke tijd, terwijl ik vanaf 2008 al niet meer geloof maar spiritueel ben.
 2. Laten die mensen nou een taal spreken die jij niet verstaat, sukkeltje....En Boonen versta je wel, en die sprak ook zielig. Dus kan de conclusie zijn dat alle renners zielig reageren na een etappe die niet verloopt zoals ze hopen. Je kan zielig overigens ook verruilen door winnaarsmentaliteit. Want dat is het gewoon, Mudoulin is gewoon een winnaar pur sang, geen wonder dat hij van zijn apres ski is. Maar goed, jij bent een fan van Gijp dat zegt genoeg
 3. In de echte wereld. Lance Armstrong, op weg naar de overwinning op Alpe d'Huez tijdens de Ronde van Frankrijk 2001 De succesjaren: 1999-2005[bewerken] Die vierde plaats in de Ronde van Spanje was voor Johan Bruyneel, ploegleider van het US Postal-team van Armstrong, aanleiding zijn zinnen te zetten op de Ronde van Frankrijk 1999. Alhoewel Armstrong de Ronde van Frankrijk van 1999 tot en met 2005 won, zijn die overwinningen hem, wegens dopinggebruik, anno 2012 weer afgenomen.
 4. Die twee dingen kunnen heel goed samen gaan. Armstrong won ook zeven keer en dat was een tbkzieltje. Trouwens ook weer typisch die forum dat hier mensen gaan wenen omdat mensen gaan wenen. Terwijl de mensen die als eerst wenen hier gewoon een punt hebben. En wat Tom hier doet hoort gewoon bij winnaarsmentaliteit. Armstrong huilde letterlijk als hij tweede werd. Ook een winnaar. Maar goed, van winnaarsmentaliteit hebben de mensen op dit forum geen last
 5. Een beetje zoals jouw colombiafabgedrag dus?
 6. [Voetbal] Europa League

  Fred Friday is wel goed hoor, maar hij had zijn dag niet vandaag.
 7. Bernal? Dit is de enige Bernal die de komende tijd iets gaat winnen.
 8. Dit zag ik dus ook. Hij had een enorm gat in het begin van de shot, maar toen Thomas net over de meet ging kwamen Roglic en Mudoulin al in beeld. Dus Mudoulin heeft gewoon op zijn toms dat gat dichtgereden. Hij (dumoulin) is gewoon de beste ronderenner voor de komende zeven jaar. Nu nog ene goede ploeg, met Kelderman en Oomen. Volgend jaar pakt hij de gele trui gewoon. En dan hoor je die commentatoren wenen dat Froome en SKY worden uitgefloten, echt, die mensen moeten snappen dat wielrennen een sport voor de fans is. En als er mensen zijn die de sport verzieken dan is uitfluiten wel het minste wat je kan doen. Ik zou ze in de rug schieten.
 9. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Sodemieter op Mathijs, moet je niet kasseien vreten?
 10. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Supporters van clubs uit de randstad denken echt wel dat hun club de enige is die talenten aan kan trekken. Vroeger was Feyenoord en diens supporters niet zo, maar sinds ze eindelijk weer eens gewonnen hebben is dit dus veranderd. En sparta en Excelsior zijn appels en Feyenoord is peer, dus geen vergelijking. Je moet "wij" hier niet bij betrekken. Jij denkt dat ik achterlijk ben en dat is prima. Mensen met een IQ van een banaan neem ik namelijk niet serieus. Het grote verschil tussen City 2 en Heerenveen zit hem vooral in het geld. En gelukkig kiezen steeds meer "mislukte" talenten om elders hun carriere nieuw leven in te blazen. Kongolo kan zich bij Heerenveen beter in de kaart spelen dan bij City 2 of bij Doncaster. Waar ze ook nog een ander systeem spelen, die Kongolo niet zo ligt. Allemaal pluspunten voor Heerenveen (of welke subtopper in NL dan ook, ten opzichte van Man City of welke topclub in Engeland ook waar ze tientallen talenten kopen en die dan misbruiken). Nergens heb ik beweerd dat Kongolo een wereldtalent was of is, ik ken hem verder ook niet. Maar jij beweerde dat hij niet zo'n talent is "anders had Heerenveen hem niet gescout maar een andere club" en dat is natuurlijk een drogreden. Er zijn zat talenten geweest die vroeg voor het buitenland kozen en met hangende pootjes naar NL teruggaan om hun carrière een boost te geven. Buitenlandse clubs hebben nou eenmaal veel geld om veel talenten te kopen en dat er af en toe wat mislukkingen zijn maakt voor die clubs niks uit. Mensen die niet zoals jij zijn maar wat objectiever zien in Kongolo wel een groot talent, dus daar hou ik mij voorlopig maar aan vast. Misschien dat de tijd uitwijst dat jij gelijk hebt, maar die kan lijkt mij net zo groot als dat Feyenoord de dubbel pakt.
 11. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Dit is dus zo'n dooddoener he. Omdat Heerenveen voor hem is gekomen en niet een Ajax of Man Utd is het ineens geen groot talent meer? Daar geloof ik niks van. Dit is weer typisch de manier waarop de grote club Feyenoord kijkt naar kleinere clubs. Vol arrogantie dus. ik hoop dat Kongolo er tegen Feyenoord twee inschiet, eentje thuis en eentje uit en dat die goals er verantwoordelijk voor zijn dat Feyenoord degradeert! Driewerf bah. Nu aan de echte objectieve supporters en voetbalkenners: Is Kongolo een talent? Dus aan de types Boskamp.
 12. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Heerenveen heeft het jonge broertje van Kongolo gekocht, is dat een beetje een talent? @Feyenoordsupporters? Lammers is er ook, hoe is die? @Psv volgers?
 13. Dat van Porte hebben ze gewoon gemeld hoor.. Domme Belg (of is dit dubbelop?)...