PCMfan2014

Leden
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About PCMfan2014

 • Rank
  Junior

Profile Information

Recent Profile Visitors

116 profile views
 1. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Sodemieter op Mathijs, moet je niet kasseien vreten?
 2. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Supporters van clubs uit de randstad denken echt wel dat hun club de enige is die talenten aan kan trekken. Vroeger was Feyenoord en diens supporters niet zo, maar sinds ze eindelijk weer eens gewonnen hebben is dit dus veranderd. En sparta en Excelsior zijn appels en Feyenoord is peer, dus geen vergelijking. Je moet "wij" hier niet bij betrekken. Jij denkt dat ik achterlijk ben en dat is prima. Mensen met een IQ van een banaan neem ik namelijk niet serieus. Het grote verschil tussen City 2 en Heerenveen zit hem vooral in het geld. En gelukkig kiezen steeds meer "mislukte" talenten om elders hun carriere nieuw leven in te blazen. Kongolo kan zich bij Heerenveen beter in de kaart spelen dan bij City 2 of bij Doncaster. Waar ze ook nog een ander systeem spelen, die Kongolo niet zo ligt. Allemaal pluspunten voor Heerenveen (of welke subtopper in NL dan ook, ten opzichte van Man City of welke topclub in Engeland ook waar ze tientallen talenten kopen en die dan misbruiken). Nergens heb ik beweerd dat Kongolo een wereldtalent was of is, ik ken hem verder ook niet. Maar jij beweerde dat hij niet zo'n talent is "anders had Heerenveen hem niet gescout maar een andere club" en dat is natuurlijk een drogreden. Er zijn zat talenten geweest die vroeg voor het buitenland kozen en met hangende pootjes naar NL teruggaan om hun carrière een boost te geven. Buitenlandse clubs hebben nou eenmaal veel geld om veel talenten te kopen en dat er af en toe wat mislukkingen zijn maakt voor die clubs niks uit. Mensen die niet zoals jij zijn maar wat objectiever zien in Kongolo wel een groot talent, dus daar hou ik mij voorlopig maar aan vast. Misschien dat de tijd uitwijst dat jij gelijk hebt, maar die kan lijkt mij net zo groot als dat Feyenoord de dubbel pakt.
 3. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Dit is dus zo'n dooddoener he. Omdat Heerenveen voor hem is gekomen en niet een Ajax of Man Utd is het ineens geen groot talent meer? Daar geloof ik niks van. Dit is weer typisch de manier waarop de grote club Feyenoord kijkt naar kleinere clubs. Vol arrogantie dus. ik hoop dat Kongolo er tegen Feyenoord twee inschiet, eentje thuis en eentje uit en dat die goals er verantwoordelijk voor zijn dat Feyenoord degradeert! Driewerf bah. Nu aan de echte objectieve supporters en voetbalkenners: Is Kongolo een talent? Dus aan de types Boskamp.
 4. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Heerenveen heeft het jonge broertje van Kongolo gekocht, is dat een beetje een talent? @Feyenoordsupporters? Lammers is er ook, hoe is die? @Psv volgers?
 5. Dat van Porte hebben ze gewoon gemeld hoor.. Domme Belg (of is dit dubbelop?)...
 6. [PCM 2018] Ervaringen

  Als je overigens de valpartijen op 1.0 zet dan vallen ze echt om de haverklap. Zo reed ik eens de Brabantse Pijl, losse rit, en toen reden er op 70km van de meet nog maar 26 man in het peloton. De rest was door valpartijen al quasi kansloos. Helaas voor mij kreeg ik toen een freeser (ik kan de muis wel bewegen maar het scherm staat op pauze en reageert niet meer op mijn keyboard) en moest het helemaal weer opnieuw doen. Nu ik de valpartijen op 0.4 heb gezet is het enigszins realistisch. Ook reed ik net de Giro met Muduolin en toen viel hij wel acht keer in een etappe. Net als de rest van het peloton overigens. Er is overigens een database uit, met variants en dergelijke. 10 Gb aan data. Te vinden in de betere steam store.
 7. WK 2018 Kwartfinales

  De commentator van de NOS ook. Alles in het plan van "ocach van Belgie" komt uit.. Niet te geloven, die mensen hebben weinig verstand van voetbal. Teveel bier op zeker? https://www.vi.nl/audio/dat-courtois-uitblonk-geeft-wel-aan-dat-belgie-dit-niet-verdiende http://voetbalflitsen.nl/nieuws/n9kngr/video-goal-brazilie-belgie-0-2-kevin-de-bruyne Ik zie nog steeds niet goed of Lukaku een assist geeft op de Bruyne, of dat de Braziliaan met een sliding de bal bij de Bruyne brengt. Wel een prima actie overigens van Lukaku, als vooractie.
 8. WK 2018 Kwartfinales

  Tweede helft heb ik Lukaku niet gezien, tot aan zijn wissel. En dat zegt wat voor zo'n grote beer.
 9. WK 2018 Kwartfinales

  Belgie wordt gewoon wereldkampioen!! Want wie moet Courtois verslaan, echt de beste keeper van de wereld. En voorin heeft men altijd wel spelers rondlopen die er 1 inprikken. Wel heel veel geluk gehad de tweede helft. Weinig meer voorin gezien. En toen die nummer acht erin kwam was het even billenknijpen (Sagan), maar goed. Gefeliciteerd! Wat heeft Lukaku precies gedaan dan, vooral tweede helft niet gezien. Eerst helft een semi assist, maar dat was meer een pass van de Braziliaan. Courtois is inderdaad ijzersterk. Belgie-Frankrijk wordt de finale in feite. Degene die dit wint wint het toernooi.
 10. WK 2018 Kwartfinales

  Wat is de nl commentator toch iemand met weinig verstand van voetbal. Zegt hij "de gewaagde tactiek van Belgie pakt goed uit, eerst nog wel wat moeite maar na de 2-0 is Brazilie het helemaal kwijt". Hehe, dat zal ieder land hebben. Heeft met de tactiek niks te maken. Voor de rest komt Belgie met geluk op 1-0 door een own goal, terwijl er geen Belg in de buurt is. En de 2-0 is een prima counter, al had Lukaku geluk dat een Braziliaan die bal bij de Bruyne in de voeten schiet. Zelfs na de 2-0 heeft Brazilie nog kansjes gehad, enkele hele grote zelfs die Courtois goed pakt. Dat is wel een goede zet overigens van de Belgische bondscoach, om Courtois op doel te zetten. Citaat waar jij op reageert had zo op de wedstrijd Belgie-Brazil kunnen slaan Maar als Belgie met geluk door gaat naar de halve finale dan is het "we worden wereldkampioen" als Frankrijk op die manier doorgaat is het "die zijn slecht". Tactiek pakt goed uit? Als Brazil binnen 15 minuten op 2-0 had gestaan had niemand raar gekeken. Belgie heeft gewoon enorm veel geluk met de 1-0 die uit het niks kwam en door een blunder van de verdediging van Brazil. Courtois speelt goed, de Bruyne bij vlagen, Hazard maakt gehakt van zijn tegenstander, maar voor de rest heeft Belgie enorm veel geluk. Lukaku is oveirgens ook wel goed.
 11. WK 2018 Kwartfinales

  Dit meen je toch niet he? De loting die er is, nummer 1 tegen nummer 2 is bedoeld zodat ieder land iets heeft om voor te spelen. Men weet ook dat de beste landen vaak nummer 1 worden en dus niet tegen elkaar hoeven te spelen zodat we halverwege al met een onthoofd WK zitten. Maar dat is dit jaar dus anders, en daar hadden de Belgen gewoon van kunnen of moeten profiteren.. Een speler van Belgie besloot echter anders Vreemd dat mensen hier op Frankrijk zitten te zeuren, terwijl jullie wel denken dat Belgie wereldkampioen kan worden. Ik schat dit Frankrijk wel een maatje hoger in dan Belgie. Vooral dit WK waar de Belgen het nog niet hebben.
 12. [PCM 2018] Ervaringen

  Qua graphics is het niets veranderd maar qua ai zeker wel. Zo heb ik even de Tour de France gereden, veel gesimuleerd en enkel de bergetappes en de laatste rit naar Parijs. Om het verschil te zien. Bij de bergetappes reden er steevast enorme groepen vooruit. En ook echte goede renners die hun tour nog wilden redden, zoals Chaves, Valverde en nog meer. In de afdalingen heb ik al verschillende valpartijen meegemaakt waar dan goede renners bij betrokken waren. werd er helaas niet doorgetrokken door andere ploegen (kan ook zijn dat de kopmannen er bijna allemaal bijlagen, want soms viel het halve peloton). Als je zelf in de kopgroep zit en je wilt winnen mag je zkeer niet teveel doen, want dit bekoop je zelfs op niveau normaal. Aanval Froome op leider Porte De sprintetappe was geheel anders. Vijf man op kop, enkel De Gendt als bekende. Werden ingerekend en de sprint zelf was realistisch. Moet er zelf enorm aan wennen, want op drie kilometer van de meet reed ik met Groenewegen nog voorin, om vervolgens 21e te worden De Cav wint op de Champs-Ellysees Kortom, zelfs als je PCM 2017 al hebt dan vind ik PCM 2018 een aanrader, al is het maar om de gameplay (toch het belangrijkst).
 13. WK 2018 Kwartfinales

  Wel mooi eigenlijk dat Belgie de poule wint, terwijl ze weten dat de nummer twee een makkelijker schema heeft dan de nummer 1. Zouden Belgenmoppen dan ook geen moppen zijn?
 14. WK 2018 Kwartfinales

  Belgie door