Fischer

Leden
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About Fischer

 • Rank
  Junior
 • Birthday 02/28/1996

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Interesses
  Wielrennen, Voetbal, Piano, Games
 1. [PCM 2015|MOE_2] Ag2r - La Mondiale

  Jammer dat Gaudin niet de zege kon pakken die hij misschien wel verdiende, maar er komen nog kansen voor jouw sterkere renners!
 2. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Landa altijd Edit: mooie screen ook trouwens voor de (ik denk) lage instellingen waar je op speelt
 3. [PCM 2015|MOE_2] Liquigas Cycling Team

  Al met al een "redelijke ronde waar we tevreden over kunnen zijn", zoals ze bij LottoJumbo zouden zeggen
 4. [PCM15|EXT_3] ActiveJet Team

  Bestaan er eigenlijk "top 20" doelstellingen in PCM, geloof het niet he? Zou voor dit soort teams wel handig zijn, dit kan natuurlijk alleen als de rest massaal uitvalt ofzo.
 5. [PCM 2014 | MOE_5] Fuji - Nippo

  In ieder geval weer herpakt met 2x top 10
 6. Mooie zege maar die inspanning dan toch de volgende dag een beetje moeten bekopen ofzo, is extreem erg veel lastiger dan moeilijk?
 7. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Hahaha altijd lachen als de AI te vroeg juicht op een lastige finishstrook! Erg sterk in de tijdrit, wel opvallend dat er gelijk 2 tijdritten bij de eerste 4 ritten zitten.
 8. [PCM 2014 | MOE_5] Fuji - Nippo

  Weet niet hoe rustig je je mannen aan het seizoen hebt laten beginnen, maar je zou denken dat er toch wat meer mogelijk moet zijn met jouw team! In de komende 3 dan maar.
 9. PCM 2017 Tactieken + Besturing

  Je komt al een heel eind door je renners elke rit allemaal bij de start op ''kort overnemen'' te zetten en zodra ze dan op kop rijden op ''positie behouden'' te zetten. Dan blijven ze in ieder geval in vlakke ritten eigenlijk altijd bij de voorste 30 renners zitten. Als het nummer van hun inspanningsmeter dan rood gaat knipperen de inspanning verhogen naar bijvoorbeeld tussen de 80 en 85 zodat ze niet hun positie verliezen.
 10. Carrièrekroeg

  Ik copy paste nu gewoon de uitslag van de export (gewoon de inhoud van de excel cellen) in één keer het tekstvak en gebruik TAB om alles netjes uit te lijnen, ziet er best prima uit en gaat ook snel! De tabel is dan niets meer dan een paar balken in een laag er onder.
 11. Carrièrekroeg

  Uitslagen exporteren deed ik wel al, het was meer op de lay-out gericht ja. Voor vlaggetjes heb ik wel ruimte gelaten in mijn template maar ik weet nog niet of dat me de moeite waard gaat zijn!
 12. Carrièrekroeg

  Dank je voor de tip! Ik ga zometeen met m'n nieuwe lay-out een eerste stukje posten, maar die zal nog wel heel vaak gaan veranderen aangezien ik zelden helemaal tevreden ben met wat ik maak! Je moet inderdaad altijd je eigen weg vinden en langzaam beter worden, maar ik was vooral een beetje bang dat er misschien een super simpele manier was die ik over het hoofd zag..
 13. Carrièrekroeg

  Heb je daar nog tips over? Heb nu gewoon 6 lichtgrijze balken met 5 witte balken er tussen en dan gewoon 11 tekstvakken daarin geplaatst.
 14. Carrièrekroeg

  Yo, ik heb het al in m'n eigen carrière topic gevraagd, maar ik wil het echt graag even snel weten. Ik ben een template voor m'n verslagen aan het maken in photoshop CS6, en voor het grootste deel gaat dat een stuk beter dan verwacht. Ik loop alleen nogal vast bij het maken van een template voor het deel waar ik de uitslag van de rit in wil zetten. Wat is de handigste manier om uitslagen in een vast format in photoshop te krijgen? hoeft er niet per se fancy uit te zien qua opmaak, maar wel zodat het in ieder geval consistent hetzelfde is. Ideaal zou zijn als ik het gewoon kon kopiëren vanuit de exportfile van de uitslag. Of de tabel eerst in een ander programma in een vaste opmaak en grootte zetten, en hem dan als afbeelding kunnen exporteren en in de template plaatsen. Zoek heel het internet af maar zie geen chille manier.
 15. [PCM 2015|MOE_2] Ag2r - La Mondiale

  Sterk bezig in de breedte, hopelijk zit er nog een keer een prijs in!