cuma2017

Leden
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About cuma2017

 • Rank
  Junior
 • Birthday 07/06/1989

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Zwolle
 1. [CM19] Club Manager 2019

  Hey allemaal, Lees / discussieer hier al een tijdje mee. Op dit moment loop ik stage bij een Nederlands gamebedrijf dat werkt aan een ander type manager spel (minder uitgebreid dan PCM), namelijk een voetbalmanagerspel. Denk dus dat ik wat dat betreft in de juiste categorie zit. Zo niet zou het fijn zijn als het topic verplaatst kan worden. Mijn taak is op dit moment het verzamelen van feedback omdat het spel in soft launch is. Is daardoor op dit moment ook alleen maar beschikbaar op desktop computers als browsergame. Ik hoop dat jullie me hier bij kunnen helpen door bijvoorbeeld een paar positieve punten, en een paar verbeterpunten op te noemen, aangezien de meesten hier toch de nodige ervaring hebben met manager games kan dit zeer waardevol zijn. Spel beschikbaar via: https://www.clubmanagergame.com/nl/ Waarschuwing: het is een free-2-play game, door velen ook wel een "gehate" game-categorie omdat het daardoor vaak voelt als pay-to-win. Om het spel normaal te kunnen testen en zo tot feedback te komen heb ik wel de privileges om testers te voorzien van currencies in de game (1,000 manager coins / 25,000 manager cash), mocht dit van pas komen even je gekozen managernaam in de comments zetten dan zorg ik dat het geregeld wordt. Wordt zeer gewaardeerd guys! Groet, Dex
 2. Nederlands elftal

  Dat zullen we Dinsdag zien als ze tegen een goede ploeg moeten spelen. Volgens mij weer lekker met de voetjes op de grond.
 3. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Jep, chief in command Als je gratis tickets nodig hebt.. Ga je niet krijgen.
 4. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Of Rene Van Der Gijp moeilijk te zeggen wie de meest irriterende Hollander is.
 5. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Zijn allebei wel kl**tzakjes, maar als bestuurslid van United zou ik liever Jose zijn ontslagpremie betalen dan Pogba te verliezen. Moest Sarri coach zijn van United we zouden mooi voetbal zien.
 6. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Mourinho ook wel lekker bezig met Man U Die man moet echt gewoon stoppen, het moderne voetbal is hem duidelijk voorbijgestreefd. En ik denk dat bijna elke speler binnen Man U liever heeft dat Pogba blijft en dat Mourinho het gewoon aftrapt. Echt triestig voor Man U zo te zien, trekt letterlijk op niets en ik zie niet meteen beterschap als die Portugees het daar voor het zeggen heeft. Openlijk zijn spelers kleineren en altijd de schuld op iemand anders steken ! Grappig dat die na 3 seizoenen het altijd verneukt. Ik denk dat hij gewoon een kut karakter heeft en dan het met hem niet langer vol te houden is.
 7. [Voetbal] Champions League

  Je moet een koe een koe noemen.
 8. Wout Van Aert stopt mogelijk met wielrennen

  Begrijpelijk toch ? Hij heeft in het veld al laten zien wat hij kan. Op de weg kan hij ook wel eens iets klaarspelen. Roubaix zou mooi zijn
 9. [Voetbal] Champions League

  Als Ajax niet wint vanavond hebben ze dat wel aan hun eigen te danken..
 10. Wout Van Aert stopt mogelijk met wielrennen

  Wat is Van Aert zijn plan dan ? Alles op de weg zetten neem ik aan ?
 11. Autosport

  Was echt een mooie en volwassene race van Max, zit echt zoveel potentieel in die jongen.
 12. [Voetbal] Champions League

  Ze hadden gewoon bedrag moeten betalen dat Chelski voor Hazard vroeg. Begrijp niet dat ze dat niet gewoon gedaan hebben. CL winnen zo veel keer op paar jaar moet de kas toch serieus spijzen. Courtois hebben ze eigenlijk ook voor een appel en een ei gekocht.
 13. Basketbal

  Zou zeker en vast mooi zijn, ik gun het hem in ieder geval. Wat deze man voor het basketbal gedaan en laten zien heeft is ronduit ongeloofelijk. Ik hoop persoonlijk ook dat die wel bij de Cavs blijft. Echter als smith een beetje in form is kan die wel wat driepunters er in smijten. Cavs gaan echt wel als geoliede machine moeten spelen en KJ moet gewoon top zijn ! GO CAVS !
 14. Basketbal

  Onderschat James niet hoor, al zijn de Warriors wel echt sterk ! Toch denk ik dat de Cavs nog wel een kans maken. Laatste finale voor KJ met de Cavs, zou mooi zijn als hij nog eens een finale wint
 15. Allemaal wel goed en wel maar wanneer gaat er eens effectief gekoerst worden !