mdmazing

Leden
 • Content count

  9,744
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4,465 Excellent

3 Followers

About mdmazing

 • Rank
  Wereldkampioen

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Recent Profile Visitors

1,845 profile views
 1. Najaar

  mooie zege inderdaad
 2. Najaar

  bernal toch ook (weer) indrukwekkend
 3. BELGEN GAAN MASSALA DE NATIONS LEAGUE WINNEN

  who gives a fuck
 4. WK wegrijden op de weg

  jij bent wel de laatste die over lezen en schrijven moet lullen
 5. WK wegrijden op de weg

  dit is niet meer vertoond sinds pantani, honderd procent zeker. Maar jij lult zodanig veel dat ik versta dat je niet alles kan onthouden
 6. WK wegrijden op de weg

  ik focus zoveel op quintana omdat jij hem vergelijkt met grootheden zoals pantani, wat gewoon belachelijk is
 7. WK wegrijden op de weg

  het ging ook totaal niet over quintana, hij kan het gewoon niet laten om hem erbij te sleuren. Ik zeg dat ik valverde niet saai vind en plots mag ik niet meer zeggen dat quintana laf is.
 8. WK wegrijden op de weg

  ik heb nergens gezegd dat valverde een aanvaller is, kan jij misschien eens op datgene reageren wat ik wel zeg. Quintana kon de tour winnen en was te laf. En zoveel heeft quintana niet gewonnen vind ik als je ziet hoe hij begonnen is.
 9. WK wegrijden op de weg

  dat doe je dus wel
 10. WK wegrijden op de weg

  Nogmaals, ik zeg nergens dat valverde de grote aanvaller is, het is wel een fenomeen. Waarom? Omdat hij veel wint en blijft winnen tot op leeftijden waar dat eigenlijk niet meer mogelijk is. Jij moet er zonodig weer de colombianen bij sleuren. Snap jij eigenlijk echt niet waarom mensen hier zo vaak lachen met die colombiaantjes van je? Dat veroorzaak jij namelijk zelf, door je absurde voorspellingen en belachelijke vergelijkingen van een grijze muis als quintana met een grootheid als Pantani. Zonder al die onzin van je dachten wij hier over quintana zoals we over pakweg een pinot denken. Het maakt het hier wel leuk, dat dan weer wel.
 11. WK wegrijden op de weg

  jij doet dit toch met opzet?
 12. WK wegrijden op de weg

  Laat het me zo zeggen, ik vind het normaal dat valverde in luik en de waalse pijl wacht, omdat hij zo gewoon wint. Wat ik niet normaal en zeker niet mooi vind, is bijvoorbeeld in de tour van 2015, toen Quintana toonde dat hij weldegelijk goed genoeg was, niet meer probeerde om de tour te winnen.
 13. WK wegrijden op de weg

  we moeten iets doen om warm te blijven tot het nieuwe seizoen
 14. WK wegrijden op de weg

  en nogmaals, heb jij zelf quintana niet meerdere keren laf genoemd afgelopen tour? Of ga je weer doen alsof hij volgend jaar echt wel goed zal zijn en aanvallen zal opzetten van 100 kilometer van de meet?
 15. WK wegrijden op de weg

  en quintana is veel laffer dan valverde. Valverde zit meer met zijn neus in de wind in de waalse pijl dan Quintana in een gemiddelde bergrit in de Tour.