mdmazing

Leden
 • Content count

  9,744
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mdmazing

 1. Wielrennen in de media

  maar over het wk heeft hij overschat van gelijk inderdaad
 2. Najaar

  mooie zege inderdaad
 3. Najaar

  bernal toch ook (weer) indrukwekkend
 4. BELGEN GAAN MASSALA DE NATIONS LEAGUE WINNEN

  who gives a fuck
 5. WK wegrijden op de weg

  jij bent wel de laatste die over lezen en schrijven moet lullen
 6. WK wegrijden op de weg

  dit is niet meer vertoond sinds pantani, honderd procent zeker. Maar jij lult zodanig veel dat ik versta dat je niet alles kan onthouden
 7. WK wegrijden op de weg

  ik focus zoveel op quintana omdat jij hem vergelijkt met grootheden zoals pantani, wat gewoon belachelijk is
 8. WK wegrijden op de weg

  het ging ook totaal niet over quintana, hij kan het gewoon niet laten om hem erbij te sleuren. Ik zeg dat ik valverde niet saai vind en plots mag ik niet meer zeggen dat quintana laf is.
 9. WK wegrijden op de weg

  ik heb nergens gezegd dat valverde een aanvaller is, kan jij misschien eens op datgene reageren wat ik wel zeg. Quintana kon de tour winnen en was te laf. En zoveel heeft quintana niet gewonnen vind ik als je ziet hoe hij begonnen is.
 10. WK wegrijden op de weg

  dat doe je dus wel
 11. WK wegrijden op de weg

  Nogmaals, ik zeg nergens dat valverde de grote aanvaller is, het is wel een fenomeen. Waarom? Omdat hij veel wint en blijft winnen tot op leeftijden waar dat eigenlijk niet meer mogelijk is. Jij moet er zonodig weer de colombianen bij sleuren. Snap jij eigenlijk echt niet waarom mensen hier zo vaak lachen met die colombiaantjes van je? Dat veroorzaak jij namelijk zelf, door je absurde voorspellingen en belachelijke vergelijkingen van een grijze muis als quintana met een grootheid als Pantani. Zonder al die onzin van je dachten wij hier over quintana zoals we over pakweg een pinot denken. Het maakt het hier wel leuk, dat dan weer wel.
 12. WK wegrijden op de weg

  jij doet dit toch met opzet?
 13. WK wegrijden op de weg

  Laat het me zo zeggen, ik vind het normaal dat valverde in luik en de waalse pijl wacht, omdat hij zo gewoon wint. Wat ik niet normaal en zeker niet mooi vind, is bijvoorbeeld in de tour van 2015, toen Quintana toonde dat hij weldegelijk goed genoeg was, niet meer probeerde om de tour te winnen.
 14. WK wegrijden op de weg

  we moeten iets doen om warm te blijven tot het nieuwe seizoen
 15. WK wegrijden op de weg

  en nogmaals, heb jij zelf quintana niet meerdere keren laf genoemd afgelopen tour? Of ga je weer doen alsof hij volgend jaar echt wel goed zal zijn en aanvallen zal opzetten van 100 kilometer van de meet?
 16. WK wegrijden op de weg

  en quintana is veel laffer dan valverde. Valverde zit meer met zijn neus in de wind in de waalse pijl dan Quintana in een gemiddelde bergrit in de Tour.
 17. WK wegrijden op de weg

  een carriere achter zich bedoeldt je
 18. WK wegrijden op de weg

  maar goed het ging eigenlijk over lafaards, niet over palmares, maar hij moet iets doen om die lafbek mooi te praten
 19. WK wegrijden op de weg

  tja maar wel een olympische medaille enzo ook, en de tour is sowieso de grootste koers die een renner kan winnen
 20. WK wegrijden op de weg

  hoezo is froome een twijfelgeval?
 21. WK wegrijden op de weg

  maar jij verdedigt liever laffe kutrenners enkel en alleen omdat ze van zuid-amerika komen. Behalve als het tour is dan, dan moet je hem wel laf noemen om geen gezichtsverlies te lijden.
 22. WK wegrijden op de weg

  vind jij hem geen fenomeen dan? ik vind dat wel van iemand die zo blijft presteren, en met de jaren heb ik meer respect voor hem gekregen.
 23. Wielerdocu's

  dat is eerlijk als je zelf ook compleet gedopeerd bent
 24. WK wegrijden op de weg

  dat heb ik nergens gezegd, ik zeg ook nergens dat valverde de grote aanvaller is, hij probeert soms wat anders maar dat vergeten we snel omdat hij zelden op die manier wint. Wat hij wel is, is een absoluut fenomeen. Quintana kan enkel winnen door aan te vallen en dat doet hij nog niet, tenzij jij die tien trapjes en achterom kijken wil als aanval beschouwen.
 25. WK wegrijden op de weg

  ik weet niet wat dat met laf te maken heeft, en ik denk niet dat zijn erelijst nog veel spectaculairder zal worden. En ben jij serieus nu alweer vergeten hoe vaak jij hem zelf laf genoemd hebt dit jaar? Weeral een voorspelling van me uitgekomen! Kunnen we volgend jaar weer dezelfde onzin van je lezen.