Matthieu

FDB Team
 • Content count

  4,370
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,421 Excellent

About Matthieu

 • Rank
  Community Admin

Contact Methods

 • MSN
  matt.focus@live.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

4,999 profile views
 1. PCM Focus Stravaklassement 2017

  Ik zou gewoon het hele PR gebeuren schrappen. Eventueel houd je KOM's er nog in, maar PR's vind ik weinig toevoegen. Ligt ook heel erg aan waar je gaat fietsen, of je al lang op Strava zit etc.
 2. PCM Focus Stravaklassement 2017

  Als het niet was gaan sneeuwen en ijzelen had ik nog een veel betere week gehad.. Love Nederland enzo
 3. PCM Focus Stravaklassement 2017

  Ja das waar, maar ik vind het meer een principieel dingetje. Hardlopen is geen wandelen en vice versa.
 4. PCM Focus Stravaklassement 2017

  Ik vind het héél tof dat je dit gaat doorzetten en doorontwikkeld, @tijn11! Toch heb ik ook wel wat kleine opmerkingen. Zoals @deck al aangaf, is het heel erg zonde als je het combiklassement laat gaan. Ik train zelf op dit moment voor duatlons en doe dus beide sporten geregeld; weliswaar meer lopen dan fietsen maar vooruit. Het afgelopen jaar vond ik het juist een uitdaging om in die hoedanigheid met anderen te strijden. Dat je ook aparte klassementen post lijkt me wel een toevoeging, maar ik zou ook het combiklassement behouden. Dat moet in Excel niet moeilijk zijn te regelen. Dat de puntentelling nu gelijkgetrokken wordt vind ik leuk maar niet noodzakelijk. Als hardlopen met minder punten beoordeeld wordt, vind ik dat geen probleem. Maar vanuit de gedachte dat iedere sport telt, is het misschien ook wel mooi. Daarbij vind ik het wel jammer dat je wandelen bij het hardlopen gaat rekenen. Dat is toch echt wel iets anders, vind ik. Ook omdat je nu een extra categorie aan overige sporten hebt (wat ik overigens ook niet echt nodig vind, maar soit). Daar zou je dan mijns inziens beter wandelen onder kunnen scharen dan onder hardlopen. Ook de snelheidszones met hardlopen zou ik nog wat nuance inbrengen, ik zou er nog één extra aan toevoegen die zes punten krijgt en die +5.00pkm 4 of 5 punten geven.
 5. beste matthieu 

  ik heb dus pro cyclocross 2011 gedownload van u en al u stappen gevolgd. Ik start het spel op zet database op cyclocross en als ik dat een koers wil spelen crashed mijn spel telkens en krijg ik een foutmelding kunt u me helpen aub want wil dit spel erg graag spelen

  1. thomas123456
  2. Matthieu

   Matthieu

   Hoi Thomas. Ik ben hier niet meer verantwoordelijk voor; vraag het Sem eens. Succes!

 6. [PCM2015|MOE_6] Topsport BeNeLux - BNP Paribas

  Oude bekenden keren terug. Leuk man. Ploeg ziet er goed uit en lekkere seizoensstart in Australië! Ga zo verder!
 7. Ervaring | Pro Cyclist

  Tweede zege van het seizoen in de Ster van Bességes, de tijdrit daar. Helaas twee seconde te kort om ook het eindklassement te pakken, maar wel de jongerentrui.
 8. Ervaring | Pro Cyclist

  Inderdaad, zoals DemoN zegt is dat een kwestie van goed indelen. Het verschil maken op de klim op 75/80, herstellen in de afdaling en doorrijden op 65/70. Gewoon goed blijven opletten hoe je renner reageert op de percentages.
 9. Ervaring | Pro Cyclist

  Na een heel seizoen zonder overwinningen (op wat bergtruien na) bij Auber met mijn Franse hoop in het rondewerk meteen de eerste koers bij Bretagne raak. PCM.Daily Cup 1 uit een kopgroepje gewonnen met laatste 50 kilometer solo. Inmiddels al 78 klimmen, probeer vooral m'n uithoudingsvermogen te vergroten maar dat gaat nog niet echt vooruit. Bij Bretagne ook voor het eerst een beetje steun, vooralsnog een goede keus dus!
 10. Ervaring | Rate my team

  Mooi team @FedExpress, welke database?
 11. Wat een geweldenaar ben jij.
 12. Ervaring | Ik heb net gereden

  Carrière FDB'15 met Strava Pro Team (Cannondale Garmin + Farrar); tijdritten in Oceanië niet echt verdienstelijk (2de plek met Bauer in Nieuw Zeeland). Wegrit in Australië volledig gecontroleerd door Orica, groepje rijdt weg maar wordt al op vijftig kilometer gepakt. Vervolgens elke ronde schifting tot er op de voorlaatste heuvel slechts zeven man overblijft. Ik probeerde met Haas de hele rit al weg te komen zonder succes. Uiteindelijk bij Matthews in het wiel gebleven en hem in de laatste oplopende meters geklopt. Mooi begin na lange tijd geen PCM.