Bart

Leden
 • Content count

  4,712
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,492 Excellent

About Bart

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 08/04/1992

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCPOgqqJYsIWUL2bWDeCfXeA

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

4,188 profile views
 1. http://www.procyclingstats.com/rankings.php?code=uci-nation-world-ranking
 2. Vandaag vieren we de val van valderde! Beter zien we die bloedzuiger niet meer terug.
 3. @Messi Zoekt u al maar nen orginele naam want vanaf heden zal die van u als noob door het leven gaan!
 4. Ik heb het ook. Vorige keren had ik dat probleem niet, maar nu plots wel. Heel vervelend. Ik hoop dat ze het snel oplossen.
 5. Ik heb zij die hier al jaren online zitten geprobeerd medemoderator te maken maar rarara... dat bugt! Enkel Sucderia kan dat atm
 6. Je hebt gelijk. Dit werkt idd niet.
 7. We hebben een clan aangemaakt in PCM17 voor dit forum jongens! PCM Focus.com is de naam en dan een aanvraag doen. En dan wachten tot we eens online zijn om het te accepteren!
 8. Instant Gaming bestaat best al redelijk lang hoor. Die site is toch ook best wel bekend ondertussen. Als daar iets fout mee was zou die al lang offline zijn gehaald denk ik dan? Je kan er ook totaal geen soort van verzekering kopen dus ook dat klopt niet. Ik heb daar al 13 games gekocht de laatste jaren, nooit enig probleem, altijd op tijd en al mijn keys werken nog steeds allemaal dus ook hier kan ik niets fout zeggen over die site. Al is het natuurlijk wel opmerkelijk dat hun prijzen lager liggen, maar ik mag aannemen dat daar ergens toch een verklaring voor moet zijn. Er zijn genoeg winkels waar men vaak producten veel goedkoper weet te verkopen op een legale manier. Over die andere sites spreek ik me niet uit, die ken ik niet. Maar die zien er inderdaad niet koosjer uit, daar zou ik nooit iets kopen. Daar kan je zelfs geen PCM kopen momenteel zowel niet op pc als console. Op instant gaming kan dat wel, daar kan je alles bij de release gewoon kopen, zelfs maanden of weken vooraf bestellen. Die kunnen niet allemaal even van een zwarte markt toch komen dan? Want daar is toch nooit een zekerheid of men aan de vraag gaat kunnen voldoen dan. Nu ja iedereen moet zelf maar weten waar die koopt. Sites als G2a en Kinguin daar zal ik niet gaan. Maar met instant gaming lijkt me op het eerste zicht niets verkeerd. Bovendien vind ik het ook niet mijn verantwoordelijk als koper om dat helemaal gaan uit te pluizen. Ik ga alvast niet meer gaan betalen als ik bij een ander minder kan betalen voor dezelfde service. Het ging hier over de prijs en waar men pcm kon kopen/bestellen. Ik wou gewoon instant gaming ook als verkoper hier vermelden, gewoon omdat het de goedkoopste was. Moest ik hier slechte ervaringen mee hebben of hier men twijfels bij hebben zou ik deze hier nooit gezet hebben. Ik vond het gewoon zonde als men elders meer zou gaan betalen voor hetzelfde product. Het was zeker niet mijn bedoeling om hier iemand iets verkeerd aan te bevelen, iemand in de problemen te brengen of hier een hele heisa rond te laten ontstaan. Moesten er mensen het daar nu toch gekocht hebben. Ze zullen vandaag allemaal mooi op tijd hun key krijgen en dit spel zonder probleem kunnen blijven spelen. Ze hoeven nu echt niet te gaan panikeren want dat is nergens voor nodig.
 9. Geen idee, ik speel dit niet. Vroeger eens gedaan maar ik vond er niks aan.
 10. Op de meeste plaatsen kost het toch richting de €50. Dreamland is goedkoper met €40: https://www.dreamland.be/e/nl/dl/ps4-pro-cycling-manager-2017-eng-fr-113096 En anders gewoon bol.com met €45 https://www.bol.com/nl/p/tour-de-france-2017-ps4/9200000077709917?promo=playstation-4_304__B10_Pre-orderTourFrance2017_3_