Fiets

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  47,742
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21,233 Excellent

About Fiets

 • Rank
  Enorme blaas
 • Birthday 03/14/1989

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouwelijk
 • Woonplaats
  Overal, Peru
 • Interesses
  Bier en wijven!

Extra

 • Onderscheidingen
  Member van het Decennium '00 - '10
  Fotoquiz '12; '13; '14; '15
  Grappigste Member '12; '14
  Sfeermaker '12; '13
  Winnaar 4 februari '17
  Altijd gewoon gebleven
  Niet arrogant geworden ofzo
  Volkse jongen

Recent Profile Visitors

6,089 profile views
 1. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  Isttanbul is by far de mooiste stad van de wereld.
 2. 18/04 Waalse Pijl

  Echt he. Deze clou was echter nodig.
 3. 18/04 Waalse Pijl

  Zo van dat zn kopman zegt van: 'He, ga eens werki lul!'
 4. 18/04 Waalse Pijl

  AHAHAHAHAHA DIE ETHIOPÏER HEET WERKILUL! WERKILUL!
 5. 15/04 Amstel Gold Race

  Ahzo. Maar kom, die kutritjes in september zijn ook geen vette prijzen, niet? Als ik alleen dat op mijn erelijst zou hebben, zou ik me ook afvragen waarom ik wielrenner was geworden.
 6. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Deze man weet. Verder mag ik (tevergeefs) er nu wel vanuit gaan dat Ajax dat stelletje eencelligen dat spelers heeft lopen duwen in een kar de Noordzee in rijdt. En dat Flappie Van der Sar geruimd wordt voor een echte algemeen directeur. Eentje met een opleiding die wel telt en die wel een bedrijf van binnen heeft gezien. Want eerlijk, Sarremans is misschien een aardige knul. Meer is het niet. Ja, handig voor op een feestje als je mensen kwijt bent ofzo. Ideaal punt om naar te lopen zeg maar. Heb vanwege een vakantie trouwens keurig alle ceremonies en het sportieve leed gemist (m.u.v. TT-pagina 818; 819 en 828). Dus veel verdere woorden wil ik er niet meer aan vuil maken. Op naar het WK dan maar, kijken hoe Nederland Italië de rest het doet. Verder absoluut geen felicitaties. Als geboren slechte verliezer doe ik dat alleen met trouwerijen, eerste communies en verjaardagen. Tenminste wel zo eerlijk als je immers ervan uitgaat dat je directe rivaal elk jaar (wederom tevergeefs, maar een mens mag hopen) degradeert. Succes wensen doen we immers ook niet aan. Of het moest Feyenoord zijn geweest. Maar ook dan poets ik na het uitspreken van een felicitatie direct mijn bek.
 7. 15/04 Amstel Gold Race

  Hij heeft wel een beetje gelijk. Avermaet rijdt een zeer matig voorjaar. Sagan heeft 'gewoon' twee klassieke zeges en is samen met Terpstra en Valgren man van het voorjaar. Nu Valverde nog een Waalse dubbel en alles in het klassieke voorjaar is zowat evenredig verdeeld over vier personen. Vergeet die Spaanse trip van Valverde. Die 3756 zeges tel ik even niet mee.
 8. 08/04 Parijs-Roubaix

  Kop voor de radio en een stem voor de krant idd.
 9. 08/04 Parijs-Roubaix

  Tarrel-four de l'arbre
 10. 08/04 Parijs-Roubaix

  Heftig wel. Zoals ie erbij lag, was ook geen fijne aanblik
 11. 08/04 Parijs-Roubaix

  Zit nu een beetje de hele tijd @Matthijs-filmpjes te kijken en er maakt zich een enorm Django Wagner-gevoel van mij meester. Kan niet ontkennen dat ik het een lekker gevoel vind. Volks. Gewoon. Niet arrogant ofzo.
 12. 08/04 Parijs-Roubaix

  FRANS DUIJTS
 13. 08/04 Parijs-Roubaix

  Echt he. Sterk nummer, maar dit valt in het niet bij wat Boonen en Cancellara bij eerdere stukjes gepresteerd hebben. Had ie Dillier nog op een minuut gereden alla. Nu is het toch vooral het verhaal van iedereen die naar Terpstra bleef keken (en die volgens mij ook veel sterker was dan de rest, Sagan incluis). Maar goed, het is niet elk jaar feest in Roubaix qua tactische spanning.
 14. 08/04 Parijs-Roubaix

  Hier treden gewoon serieus ministers voor af hoor.
 15. 08/04 Parijs-Roubaix

  Ja maar op 54 kilometer van de meet toch niet?