Fiets

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  45,099
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  314

Fiets last won the day on July 3

Fiets had the most liked content!

Community Reputation

19,876 Excellent

About Fiets

 • Rank
  Enorme blaas
 • Birthday 03/14/1989

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouwelijk
 • Woonplaats
  Overal, Peru
 • Interesses
  Bier en wijven!

Extra

 • Onderscheidingen
  Member van het Decennium '00 - '10
  Fotoquiz '12; '13; '14; '15
  Grappigste Member '12; '14
  Sfeermaker '12; '13
  Winnaar 4 februari '17

Recent Profile Visitors

5,158 profile views
 1. geen 200, maar t tafereel is huiveringwekkend
 2. maar ja, ergens had ik de gendt hoog zitten (helemaal toen ie in parijs-nice eeuwen terug doorbrak), maar dat was rap gedaan toen ie bij lotto ging lopen miepen. dusja, ergens kan het me ook geen hol schelen als barguil m wint. tzal wel weer aantonen dat fransen notoire lepralijders zijn, maar goed, ook dat wisten we al jaren.
 3. ja maar ff he. hij zegt wel - zij het op de minst aantrekkelijke manier - dat frankrijk een mooi land is, maar dat het jammer is van de mensen. want hoewel 99 van de 100 exploten van hem onzinnig waren, die vent heeft wel over aangevallen. zelfs aan tafel schijnt ie te hebben aangevallen. kan je nagaan.
 4. Mijn oog valt toevallig op dit topic... Wel bizar hoor, (bijna) een jaar na dato
 5. staat er gewoon hoor dikke fritsen
 6. De Tour is bijna voorbij. Een tijdrit en een defilé in Parijs scheiden de renners nog van een welverdiend pilsje aan de meet. Vandaag het eerste deel in dit tweeluik, de tijdrit in Marseille. Wie o wie gaat hier winnen? Achtergrond Marseille is een bekende stad in de Tour, aangezien ze al in 1903 opgenomen werd als start- en finishplaats. De stad is daarna nog vele malen het decor geweest van le Grande Boucle. De laatste keer is alweer vier jaar terug. De winnaar van toen zal morgen alvast niet meer winnen. In de eerste plaats omdat het geen erkend tijdrijder is. In de tweede plaats omdat ie allang thuis zit met een gebroken schouder. Cavendish in betere tijden Parkoers Tijdrijden. Vlak, maar toch nog een puistje... Listig! Favorieten Oke, Co, Pierre, Sjoerd, Youri... Roglic die nu wel recht blijft, of toch Froome die de puntjes op de i zet? Zeg het maar. De Tour is gedurende de maand juli volledig te volgen bij de de vrienden van de NOS, de BRT en Eurosport.
 7. jwz @Gratemans
 8. Hee dag @Omar!
 9. zal me overigens niets verbazen als dat gebeird triuwens
 10. hier een quintana die wel levert:
 11. echt he
 12. gisteren wel stiekem gekeken, maar echt... het deed me zo denken aan mn eigen zaterdag 5. alleen minder lekker natuurlijk.
 13. maar me dunkt dat bakelants hier had moeten winnen
 14. wanneer rijdt deze vent eens van een talud af?