Fiets

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  43,149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  305

Fiets last won the day on April 21

Fiets had the most liked content!

Community Reputation

18,678 Excellent

About Fiets

 • Rank
  Enorme blaas
 • Birthday 03/14/1989

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouwelijk
 • Woonplaats
  Overal, Peru
 • Interesses
  Bier en wijven!

Extra

 • Onderscheidingen
  Member van het Decennium '00 - '10
  Fotoquiz '12; '13; '14; '15
  Grappigste Member '12; '14
  Sfeermaker '12; '13
  Winnaar 4 februari '17

Recent Profile Visitors

4,775 profile views
 1. Rupsje Nooitgenoeg, ingesproken door Henk ten Cate... Of Roodkapje.
 2. Kan die man geen kinderboeken inspreken?
 3. Reuell vindt dit leuk Nee maar serieus, ik heb nu al een uur lang een playlist op dolby surround en luister ernaar met een glas bier. Beter dan muziek.
 4. Dan nog is het valide. Is het niet in een kutklassieker, dan is het in een ronde.
 5. Gullit doet dat alleen nog maar omdat ie alimentatie voor tien moet betalen in Milaan en A'dam-Zuid.
 6. Rondes prutviool
 7. Te dikke vingertjes die te snel op enter drukten.
 8. Hoi! Tandenpoetsen. Doei!
 9. *tien kilo shag bestellen gaat*
 10. ja maar kom op... zulke interviews
 11. Advocaat nu dus op 1 schijnt... Beter doen ze dat niet. Gewoon Ten Cate. Al is het maar om die boventronie en het feit dat eenieder een Herman van Veen en en Henk ten Cate kan nadoen.
 12. In India staan huisjes van poeppannekoeken In India staan overal huisjes van poep. Ze zijn vaak heel mooi. Worden ze daarom gebouwd? Wim Brummelman 9 juli 2010 Overal op het platteland van India staan huisjes van poep. Ze zien er vaak heel mooi uit. De bruine wanden en het schuine dak zijn versierd met allerlei patroontjes, alsof het om echte kunstwerken gaat. Huisjes van poep, dat klink gekker dan het is. Ze staan er niet voor de sier. De poep is van koeien. In India eten koeien veel droog gras en stro. Dat levert stevige mest op. Net pannekoeken. Heel anders dan de glibberige koeienvlaaien die je in Nederlandse weiden tegenkomt. Daar kun je verder niets mee. In India worden de mestpannekoeken zorgvuldig bijeengeraapt. Ze worden te drogen gelegd in de zon, die bijna elke dag schijnt. Als je door een dorp rijdt, zie je ze overal liggen. In de berm langs de weg of op een klein veldje tussen de huizen. Ze worden ook tegen muren geplakt of op de daken gelegd. Als ze maar goed kunnen drogen. Eén ding is wel gek. Het zijn alleen maar vrouwen en meisjes die de mest verzamelen. Die doen altijd het meeste werk. Ze moeten koken, de pannen schoonmaken, water halen, de kinderen aankleden en soms ook nog helpen bij de oogst op het veld. En de mannen? Die slapen veel nadat ze ’s middags hebben gegeten. Maar de vraag is natuurlijk: waarom bouwen de vrouwen al die huisjes van poep? Ze zijn niet gek. Ze doen het omdat gedroogde mestpannekoeken lekker lang branden. Zo hebben ze goedkope brandstof om hun oventjes te verwarmen om het eten te bereiden. Veel keuze hebben ze niet. In de meeste huizen op het platteland is geen stroom of aardgas. Er is trouwens nog een erg populaire brandstof: dat is hout. Overal sprokkelen vrouwen en meisjes, en weer niet de mannen, takken en boomstronken. In grote bossen op hun hoofd gebonden lopen ze ermee naar huis. Net zoals ze de mestpannekoeken vaak in schalen op hun hoofd dragen. Maar nu gebeurde er laatst iets vreemds. Alle huisjes van poep bij de dorpen leken plotseling verdwenen. Daarvoor in de plaats stonden er allemaal huisjes van stro. Van de mooie tekeningen op de gladgestreken mestmuren was niets meer te bekennen. We moesten even nadenken waarom dat zo was. Toen begrepen we het. Elke zomer komt in India de moesson, de maandenlang aanhoudende regenbuien die zorgen dat de gewassen op het land gaan groeien. Alle mensen op het platteland, en ook in de steden, hopen elk jaar weer dat het flink gaat regenen zodat de akkers lekker nat worden en de beekjes volstromen. Maar ze willen natuurlijk niet dat de koeienmest nat wordt en hun huisjes van poep uiteenvallen. Daarom pakken ze de huisjes snel in met stro. Zo blijft de mest lekker droog. Wim Brummelman
 13. dubbel gluten.
 14. omdat je zelf tbs'er bent!
 15. Kunnen ze Hyballa niet nemen?