Fiets

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  52,116
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fiets

 1. WK

  echt he. gewoon rondjes bazen.
 2. discuss hier verder
 3. lach hier willem 2 uit

  hahahahahaha @Matthijs met je kutclub
 4. https://www.vi.nl/nieuws/frank-de-boer-volgt-koeman-op-als-bondscoach
 5. Dopingtopic

  Ja allemaal leuk hoor. Maar heb je ook filmpjes met animatrices waarvan je weet dat ze er een wokkel van zuigen? Hier wordt papa niet heel vrolijk van namelijk.
 6. Is Caleb van Hummel al binnen?

  BRAM DE DOOD!
 7. Is Caleb van Hummel al binnen?

  heeft iemand m op facebook ofzo? ben nu echt wel benieuwd of die knaap dood is
 8. Is Caleb van Hummel al binnen?

  'Bram de Groot liet zien hoe een zwart gat eruit kan zien' Oud-wielrennner Bram de Groot liet zien hoe grauw het leven kan zijn als je in het grote niets ronddoolt. Zijn pijn is moeilijk te begrijpen, zegt Malou van Hintum. OPINIE -Malou van Hintum17 juli 2012, 13:47Voormalig wielrenner Bram de Groot.Beeld ANP Waarom hebben ze die vent nou uitgenodigd, dacht ik toen ik oud-wielrenner Bram de Groot afgelopen zaterdag aan tafel zag bij de Avondetappe, het dagelijkse avondprogramma van Mart Smeets over de Tour de France. Zwart gat Een stille man, nogal bleu, uit wie je de woorden moest trekken. Niet ad rem, geen leuke grappen, maar zuinig met zijn woorden. Fout gecast, concludeerde ik na vijf minuten. Een uur later wist ik dat ik ontroerende televisie had gezien, dankzij een dappere man die vertelde dat hij in een 'zwart gat' terecht was gekomen. Een paar jaar geleden al. Nee, hij belde niemand. Nee, niemand belde hem. Nee, dat vond hij niet raar. Zo gaan die dingen. Leeg Bram de Groot zei het zonder zijn verdriet uit te venten. Hij huilde niet, hij schreeuwde niet, hij was niet zielig en hij gebruikte geen grote woorden. Hij liet zien hoe een zwart gat eruit kan zien: leeg en vlak. De Groot zit in een lopersgroepje, hij gaat hardlopen als hij zin heeft. 'Loop je nu het zwarte gat uit?', vroeg Smeets. 'Nee, maar het helpt je,' zei De Groot. Moet je niet iets gaan doen, drong Smeets aan. 'Ja...', zei De Groot zonder overtuiging. Heb je geen duwtje in je rug nodig, probeerde Smeets nog een keer. Moet Rabobank niet iets voor je doen? 'Rabo heeft me altijd goed betaald. Ik denk dat je dat zelf moet...,' zei de Groot. De onafgemaakte zinnen die kwamen bovendrijven uit het zwart, gingen meteen weer kopje onder. Asgrauw Ik hoop dat De Groot zijn hoofd niet onder het dekbed stopt als hij 's ochtends wakker wordt. Dat hij opstaat. Zijn vrouw omhelst. Een boterham smeert. Want als de kleuren, de geuren en de smaak van het leven asgrauw zijn geworden, je hart niet meer wordt geraakt en je tranen op zijn, dan is elke nieuwe dag een 24-uursramp. Ongewilde onverschilligheid voor liefde en schoonheid is niet minder onverdraaglijk dan flinke fysieke pijn, maar we kunnen het veel slechter begrijpen. Zoals de vorige week overleden psychiater/dichter Rutger Kopland dichtte: 'Vind je het leven niet zinloos zei hij. Het grint knarste onder onze voeten. In plaats dat hij blij was, je kon zien dat de winter verging. Hoe bedoel je, zei ik. Hij bedoelde zinloos. De zon scheen en de spiegel-gladde vijver lag alweer te stinken van smerig leven in beweging. Waarom bedroefd zijn of boos als je niet wordt begrepen, ik kon hem immers ook niet volgen.'
 9. Is Caleb van Hummel al binnen?

  Heeft die niet onderhand al zelfmoord gepleegd? Kan me die Avondetappe nog herinneren... Nou moe... Heb zelf ook weleens zonder baan gezeten of een dip gehad... Maar dat sloeg alles.
 10. TOUR DE FRANCE - PRAATTOPIC

  ga een paard pijpen ventje!
 11. Is Caleb van Hummel al binnen?

  PEDRO HORRORILLO!
 12. Is Caleb van Hummel al binnen?

  KEMAAN KENNY KERAKTER!
 13. TOUR DE FRANCE - PRAATTOPIC

  kom vechten dan ventje!
 14. TOUR DE FRANCE - PRAATTOPIC

  MATHIEU VAN DER POEP
 15. TOUR DE FRANCE - PRAATTOPIC

  VAN SCHETEGEM
 16. TOUR DE FRANCE - PRAATTOPIC

  SCHIJTHEIMER
 17. TOUR DE FRANCE - PRAATTOPIC

  EVENESMOEL!
 18. TOUR DE FRANCE - PRAATTOPIC

  die huilde niet trouwens zat wel met zijn vlezige reet een stoel te pijnigen, maar dat terzijde