Wobbie

Leden
 • Content count

  272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

1 Follower

About Wobbie

 • Rank
  Belofte
 1. Ervaring | Pro Cyclist

  Ik rijd nu mijn eerste ander half seizoen op extreem. Gaat nog erg moeizaam. De ontwikkeling gaat nu ook niet zo snel. Dat vind ik niet zo erg, maar wel dat wanneer ik in topvorm ben niet eens fatsoenlijk vooraan kan finishen (kan ook aan mijn pcm kwaliteiten liggen). Nu dus maar besloten om op moeilijk te stappen. Mogelijk later in mijn carrière weer overstappen op extreem. Het blijft wel een leuke mode, en de graphics vallen ook niet tegen op mijn laptop. Net nog een paar rondjes om Bayern gereden:
 2. Ervaring | Rate my team

  PCM 2006 StanosRetroDB 2013 Argos 2017 Lijkt een heel sterk team, maar er zijn echt heel veel andere renners die ook sterk zijn doorgegroeid. Sagan heb ik dit jaar voor het eerst nieuw. Wilde hem gewoon een keer uitproberen. Door hem is het realisme wel wat minder geworden, maar voor de rest ziet het er wel leuk uit denk ik zo.
 3. Ervaring | Rate my team

  Het lijkt inderdaad een heel sterk team, maar dat valt relatief gezien nog wel mee. Een aantal andere teams hebben ook eigenlijk alleen maar renners boven de 70 gemiddeld. Daarnaast heb ik ook nog een aantal talentjes van gemiddeld onder de 70. Die laat ik echter gaan, aangezien daar de nationaliteiten helemaal uit een lopen. Daar ben ik zelf ook niet helemaal tevreden over. En over de nationaliteiten in deze kern ploeg, er is eigenlijk maar 2 nationaliteiten bijgekomen sinds het originele team. Die van Thomas en Schleck. Het contract van hen loopt af dit seizoen, en laat ik dan ook gewoon gaan. Ik wil het namelijk zelf ook wat nationaliseren. Van Garderen heb ik nog voor 2 jaar. Hij spreekt in het echt ook redelijk Nederlands en vond het op zich wel een realistische transfer. De TDF heeft ie echter nog niet gewonnen, te vroeg gepiekt. Degenkolb zal ik ook behouden. Voor zo lang mogelijk. Boswell kreeg ik in mijn tweede seizoen. Hij is sindsdien aardig doorgegroeid. Hij had toen iets van 75 klimmen oid. Hem laat ik ook gaan als zijn contract is afgelopen. Durbridge de enige Australiër. Gewoon een leuke renner om er bij te hebben, hem laat ik echter ook gaan als zijn contract afloopt. Peterson zat al bij het team. Hij zal denk ik volgend jaar ook nog knechten voor van Garderen. Daarna mag hij ook pleiten. Van Poppel ook lekker doorgegroeid. Vorig jaar had ik Kittel er ook nog bij. Had dus een aantal goede sprinters. Kittel dan maar laten gaan. Hofland er voor terug. Grmay, een Zuid-Afrikaan. Na van Rensburg en Tewelde, die aardig doorgroeiden, is dit het volgende Zuid-Afrikaanse supertalent. Olivier heb ik sinds dit jaar erbij, samen met Van der Haar en Hofland dus. Ik ben dus al een beetje aan het nationaliseren. Assati (Fransman) en Zuidam zijn mijn echte talenten voor de toekomst. Mijn doel dit jaar is eigenlijk alles winnen wat er te winnen valt. Daarna ga ik proberen om met of Barguil, of Olivier de TDF te winnen. De eerste Fransman/Nederlander sinds jaren. Afbeelding was blijkbaar niet helemaal lekker gegaan, die heb ik even gefixed.
 4. Ervaring | Rate my team

  Team Argos-Shimano Seizoen 4. (StanosDB 2013)
 5. Eurotour/Pc Ciclismo

  Heb je het over de download of hoe het spel gespeeld moet worden?
 6. Eurotour/Pc Ciclismo

  Ik snap eigenlijk niks aan dit spel... Ik laadde net een test game die er al in stond, usatest volgens mij. Ik kwam bij een rit in het baskenland met aankomst bergop. Liep dus voor geen meter. Ik simuleerde naar de voet van de klim, en Mancebo was al snel dood, terwijl hij op 'leader' staat. Uiteindelijk finisht hij als 52ste. Ik druk dus op esc, staat er dat ik gewonnen heb. Oké. Bleek dus alsnog gesimuleerd te zijn. Mancebo eindigde dus als eerste en won ook gelijk het algemeen klassement. Ik doe dus echt iets goed fouts, snap je? Kan iemand een soort van strategie hier plaatsen, welke knoppen wanneer gebruiken etc. Ik vind het echt doodzonde dat ik dit epische spel niet fatsoenlijk kan spelen...
 7. Ervaring | Ergernissen & Tegenslagen

  Net met mijn kopman (Vaugrenard) gevallen in de laatste bocht van de Amstel Gold Race, net voordat het favorieten groepje de Cauberg op ging. Gilbert was inmiddels al gevlogen, maar het was echt balen. Vaugrenard zat nog vrij fris, podiumplek had er in gezeten. Gelukkig werd Veikannen, in eerste instantie de beschermer van Vaugrenard, nog 9de.
 8. Ervaring | Rate my team

  Tis 2013 DB.
 9. Eurotour/Pc Ciclismo

  Ik denk dat ik dit ook maar weer aan de tand ga voelen
 10. Een aantal mooie plaatsen gereden in de Eneco Tour!
 11. Dan nog. Je hebt het ooit zo lang vol gehouden.
 12. Echt respect dat je dit zo lang vol houdt! Mooie ereplaatsen gereden met Geschke. Beetje jammer van Nissen. Misschien kan je in de Vuelta nog wat potten breken. Gottfried is ook een zeer lekkere aankoop. Ga zo door!