Bergkoning01

Leden
 • Content count

  2,536
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bergkoning01

 1. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  LOTTO-SOUDAL: Na een lange tijd keert Maik van den Heuvel terug als manager van een wielerploeg nl. Lotto-Soudal.Dit team is al 28 jaar een begrip in het peloton al zijn de laatste jaren niet slecht maar ook zeker niet goed te noemen, maar toch ziet van den Heuvel een paar goede aanknopingspunten om aan deze klus te beginnen.Lotto-Soudal heeft een aantal goede renners in de slectie we stellen de speerpunten even voor. Als eerste beginnen we met de oude vertrouwde Greipel die al jaren tot de beste sprinters van de wereld behoordt. Toch beginnen de jaren wat te tellen, maar we zijn er zeker van dat de Gorilla aardig wat overwinningen kan binnen hengelen. Dan zijn daar de twee jonge Belgen Benoot en Wellens waar we veel van verwachten zeker in de Kasseiklassiekers(Benoot) en in de Heuvels(Wellens). Top dit af met Hansen een geweldige Wegkapitein en de twee vrijbuiters De Gendt en Vanendert. De kopmannen zullen steun krijgen van een aantal goede knechten en je hebt een mooi uitgebalanceerd team. ROOSTER: DOELEN: Lotto en Soudal hebben ons een aantal aardige doelen gesteld de drie belangrijkste zijn: Eerste plaats in de Waalse pijl,Top-3 Luik-Bastenaken-Luik en Top-3 Ronde van Vlaanderen. Rooster: STAF: Van den Heuvel heeft ook een aardige staf bij elkaar weten samen te stellen: TRAININGSKAMP: Om te beginnen gaat de voltallige selectie op trainingskamp in Teide,Spanje. Ze zullen hier vijf dagen verblijven nl. Van 9 t/m 13 januari.
 2. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Mooi gedaan met Meintjes, maar de tegenstand viel ook tegen zeg de enige tegenstand die je hebt gehad was die wind
 3. PCM 06

  Beste PCM’ers heeft er nog iemand de CD patch 1.0.0.8 voor Pro Cycling Manager 2006 of weet iemand een goede link naar een download die werkt en niet vol virussen zit? Alvast bedankt!!!!
 4. Pro Cycling Manager 2018 / Le Tour de France 2018

  Laten we eerst hopen dat het offline gedeelte werkt want dat is altijd maar de vraag bij Cyanide
 5. PCM 06

  Wat nee ik heb dat gedaan, maar ik weet niet of het dan normaal is dat ik dan weer alles in het Frans krijg snappie @PCMfan2014!! Wel een 10 voor jou schrijven in eigen woorden (grapje natuurlijk)
 6. PCM 06

  Ohja Tikkertje @Matthijs
 7. PCM 06

  Klopt het dat ik dan ook die Language fix moet hebben? want die krijg ik maar niet aan de praat?
 8. PCM 06

  Ahh oke hoop dan dat hij hem nog heeft dan!
 9. PCM 06

  @Matthijs Heb jij die patch nog? Omdat @LSDS je hier tagde.
 10. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  Bedankt voor jullie reacties's!
 11. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  Ja er is een reden en die is(drumroll please); ik had ze al vanaf het begin en ik vind het zonde geld om er een te ontslaan en dan weer een hoop geld uit te geven voor een nieuwe dus daarom, maar nee het is geen echt speciale reden hoor!
 12. PCM 06

  Beste mensen lees: @PCMfan2014 de patch zit niet in die downloads van Starforce want daar zitten linkjes bij die niet meer werken! Dus nogmaals als iemand nog de CD Patch 1.0.0.8 voor PCM06 op zijn pc heeft staan let me know! BTW: Bij al die ik gedownload heb komt de hele tijd de melding: INCOMPETIBLE PROTECTION TYPE
 13. PCM 06

  Echt oh dan zal ik dat is proberen, maar pcm06 start wel op bij mij want ik heb die Frans/Tsjechische versie en die werkt gewoon, maar de language fix werkt niet en ik denk dat het komt omdat ik die laatste patch niet heb, maar ik kan verkeerd zijn natuurlijk he
 14. PCM 06

  Jaja zeker bij hamster staan leuke downloads op haha! Maar ik denk dat dit alleen de games en volgens mij niet de patch? En de game is al geïnstalleerd!
 15. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  Bedankt voor alle reactie's jongens!!
 16. [PCM 2015 | NOR_5] Motorola - Jack

  Mooie ereplaatsen gepakt hoor!
 17. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Aardig gereden, maar toch had er wat meer in kunnen zitten! En wat had Wippert gegeten? hahaha
 18. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  Ik gebruik gewoon de WorldDB 2018 mid-giro update die staat op steam is van @Benji Naesen! Ik heb er geen aanpassingen aangedaan want ik ben het met het overgrote deel wel eens met de stats! Echt een lekker dbtje hoor!
 19. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  Ja met Keukeleire zat alles echt mee want FDJ liet een gat vallen achter ons en het feit dat zijn vorm van de dag zeer goed was maakte het dat ik met 24 seconde voorsprong aan de streep kwam!
 20. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  Bedankt voor alle reacties!! Heb even snel een lay-outje in elkaar geflanst hoop dat het er redelijk goed uit ziet nu? Edit: zie nu dat ik een foutje heb gemaakt ipv geslaagde staat er nu geslagde hahaha, maar ja kan het nu niet meer aanpassen hoop dat jullie snappen wat ik bedoel!
 21. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Knap gereden hoor! Met 4 overwinningen in beide wedstrijden is dit gewoon heel goed!
 22. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  AUSTRALIAN CHAMPIONSHIPS: Selectie: Hansen. ITT: Luke Durbridge mag zich een jaar lang Tijdritkampioen van Australië noemen, want hij heeft Dennis en Porte verslagen die tweede en derde worden. Hansen kan redelijk tevreden terug kijken want hij pakt de achttiende tijd vandaag. Uitslag: 1. Luke Durbridge Mitchelton-Scott 46’42 2. Rohan Dennis BMC Racing Team +’1 3. Richie Porte BMC Racing Team +’14 4. Miles Scotson BMC Racing Team +’29 5. Damien Howson Mitchelton-Scott +’48 18. Adam Hansen Lotto-Soudal +1’51 Wegrit: Porte is de nieuwe Australische kampioen en mag die mooie trui een jaar lang aantrekken. Hansen kon helaas niet mee doen vandaag want een dag voor de wedstrijd is hij gevallen en heeft zijn meniscus gescheurd. Uitslag: 1. Richie Porte BMC Racing Team 4h04’28 2. Jack Haig Mitchelton-Scott +’0 3. Lachlan Morton Team Dimension Data +’21 4. Ben O’Connor Team Dimension Data +’21 5. Michael Matthews Team Sunweb +’46 (Hansen werkt zijn Tijdrit af!)
 23. [PCM2017|MOE_2] AC Sparta Praha Cycling

  Aardige doelstelling hier moet je er toch wel een een deel van kunnen halen!
 24. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Niet slecht hoor een mooie top-10 klassering en met Haig mooi het bergklassement gepakt!
 25. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  Ja jongens dit is nog niet helemaal naar mijn wens, maar mijn CS2 werkt niet goed op een 4k scherm dus ik wil het zelfde stukje nog is in een mooie lay-out steken, maar heeft iemand een goed programma ofzo wat ik kan downloaden?