DemoN

Eigenaars
 • Content count

  19,765
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7,004 Excellent

About DemoN

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 10/28/1988

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

6,224 profile views
 1. CLAIM GROSSSCHARTNER CLAIM MARKOVIC CLAIM GIBBONS CLAIM MASNADA CLAIM VAN POPPEL
 2. CLAIM GROENEWEGEN CLAIM HIGUITA CLAIM KWIATKOWSKI CLAIM SOROKINAS
 3. Je moet het bekijken vanuit het standpunt van het potentiële voordeel. Indien je een topper (€ 200 000) had kan je: - dezelfde topper kopen voor € 200 000 (20% korting op eigen renners) en dus € 50 000 besparen ten opzichte van teams die géén topper hadden - een andere topper halen voor € 225 000 (50% van meerwaarde op je eigen topper) en dus € 25 000 besparen ten opzichte van teams die géén topper hadden Dat lijkt me toch een significant voordeel dat niet opweegt tegen het idee dat je voorheen geen winst kon maken op een maximumprijs.
 4. Hoe je het ook draait of keert @kelvin, wie vorig jaar een topper had is ook dit seizoen bevoordeeld. Ofwel heb je dezelfde topper voor minder geld, ofwel heb je een andere topper voor minder geld (rekening houdende dat je een bonus krijgt voor je eigen topper van vorig seizoen), ofwel heb je een extra zak geld voor de transfermarkt.
 5. Niet enkel dat. Teams die bewust de toppers aan zich lieten voorbijgaan vorig jaar zijn nu ook een beetje de dupe... Enerzijds kan je de korting toepassen op je eigen "toprenner" waardoor je beduidend minder moet betalen voor een topper, anderzijds is niet claimen ook best voordelig gezien de toppers per definitie onmiddellijk geclaimed worden en ze dus een gratis bonus krijgen.
 6. Het claimen gaat z'n doel wel voorbij als je er voorwaarden aan gaat verbinden inderdaad @kelvin. Is de naam nog beschikbaar en heb je een claim gedaan dan neem je hem, toch?
 7. Higuita weer erg goed. Jammer genoeg geen winst.
 8. [PCM20|EXT_3]Team Ukyo

  Hoe wil je het team juist uitbouwen?
 9. [PCM20|EXT_3]Team Ukyo

  Je lijkt je renners beter en beter te leren kennen. Mooie resultaten.
 10. Kwiatkowski maakt dat de bittere pil van de Vuelta iets zoeter smaakt. Een mooie derde plek in het ploegenklassement dit seizoen is ook totaal onverhoopt.
 11. Heeft er iemand Quickstep gezien?
 12. [PCM20|EXT_3]Team Ukyo

  Mooie resultaten met deze renners. Hopelijk kan je jezelf snel ontwikkelen.
 13. We doen gewoon niet mee.
 14. Wat een dramatische Vuelta...
 15. [PCM18|NOR_1] KTM-Ursus

  Heerlijk om Chavanel en Hushovd te zien als beste jongere.