Tjebco

Leden
 • Content count

  9,900
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,530 Excellent

About Tjebco

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday January 12

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Nederland

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand maa '13

Recent Profile Visitors

3,247 profile views
 1. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Ging het niet deels op basis van supportersstemmen? Althans de voorselectie.
 2. Voorpret

  Simon Yates gaat ook. Gaat weer leuk worden in de giro. Tour weer saai met froome of Thomas..
 3. Voorpret

  Nibali sowieso. Valverde gaat ook dacht ik. Of Roglic of kruijswijk zal gaan lijkt mij.
 4. Top 2000

  Top 3 is bekend, weinig verrassing uiteraard. Queen, Eagles en Billy joel.
 5. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Mwah. Ik denk dat ajax tegen inter meer kans had gehad.
 6. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Het zijn wel goede spelers ja, maar niks speciaals. Lozano laat het ook vaker afweten dan dat hij het laat zien in toppers. Bij ajax is er veel meer klasse, spelers die kunnen opstaan als het niet loopt etc. Psv liep niet en dan duurt het een hele helft, tot markie ze weer kon sturen.
 7. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Psv moet het dan ook van teamprestatie hebben, zoals feyenoord dat twee jaar geleden ook had. Bergwijn is de enige die echt wat kan creëren in mijn ogen, de rest doet vooral mee. Schwaab kan overigens echt niet.. Van bommel is als speler en trainer hetzelfde, hele tijd dat bij de vierde man dat zeuren.. Geen trainer die daar ooit profijt uit heeft gehaald
 8. Autosport

  Ja idd. Er wordt geroepen dat de Honda motoren Renault al voorbij zouden zijn. Maar dan zou toro rosso wel beter presteren lijkt mij. Tijd van sainz en max reden die bijna altijd wel top 10, nu is dat een uitzondering. Nu heb ik het idee dat alles na top 6 wel dichterbij elkaar is gekomen. Op uitzondering van williams en mclaren. Er wordt gezegd dat er nog 50 pk bij komt. Maja of dat nou zoveel verschil gaat opleveren.. Ferrari en mercedes zullen ook weer meer krijgen.
 9. Autosport

  Ik kan verstappen hierin wel goed begrijpen. Je wordt als ocon gelapt met een reden.. Het hele seizoen weet je ook dat redbull sneller is dan force india. Was het voor positie oké, maar dit... Ik zou ook pissed off zijn. Ik erger me wel altijd dood aan hamilton. Misselijk makend dat gedrag na de race. Hij mag ocon bedanken dat hij de race wint... En dat knielen bij de auto, bleh. Hij wint de races, niet perse de auto want zie hoe slecht bottas is.
 10. [Voetbal] Champions League

  Keer diepgang uit het niets en voila.
 11. [Voetbal] Champions League

  Ik vond vooral dat ze veel te dicht op elkaar bleven voetballen. Tadic, ziyech, vd beek, mazraoui vaak met 4 aan de rechterkant. Verder geen diepgang of aanspelpunt centraal dan. Teveel kluitje voetbal.
 12. [Voetbal] Champions League

  Schone kan sowieso niet op dit niveau. Al heeft ajax ook niet echt een andere optie, ja ziyech naar middenveld en dolberg erin.
 13. [Voetbal] Champions League

  Ajax gewoon erg slecht. Ook beetje overrated imo. Twee weken met geluk winnen.. Tegen bayern was ook niet zo geweldig als men doet blijken..
 14. Voorpret

  En nog steeds maagd
 15. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Vol op de competitie! Daarom ook zo slecht in CL. Duidelijke tactiek.