Tjebco

Leden
 • Content count

  9,871
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,523 Excellent

About Tjebco

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday January 12

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Nederland

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand maa '13

Recent Profile Visitors

3,175 profile views
 1. Autosport

  Jammer genoeg krijg je daar weinig van te zien. Voor de regie is het ook alleen de top 6 dat telt.. Natuurlijk is de overwinning etc wat telt waarom mensen kijken, maar kan mij niet voorstellen dat er geen mooie acties daarachter gebeuren. Nee, je moet kijken hoe hamilton over het algemeen zijn rondjes simpel op kop rijdt..
 2. Autosport

  Ik erger me normaal niet zo aan hem, maar gister was het raak.. Net als die rob kamphuis, wat een idioot is dat ook.
 3. Autosport

  Vandaag was zeker één van de betere dit seizoen. Toch veel spanning tussen de verschillende posities. Alleen jammer dat vanaf 6+ ze niet meekunnen. Zou toch leuker worden als top 6 een pitstop maakt en zij tussen sterker verkeer moeten rijden. Nu weten ze dat ze na een pitstop nog zesde liggen. Het is schrijnend dat verstappen tweede wordt imo.
 4. Autosport

  Hele tweede deel van het seizoen rijdt hij zo dom... Hamilton is niet te stoppen, maar het had closer moeten zijn.
 5. Wielrennen in de media

  Haha autist!
 6. Wielrennen in de media

  Toch nog 30...
 7. Wielrennen in de media

  Ik weet niet waar het gefrustreerder zou van moeten worden. Jij die hier hele dagen monologen houdt onder werktijd, het aantal gekken wat hier rond loopt of de Thomas muller pics. Ik weet wel, dat laatste is ieder geval het minst erg. Bij je ict afdeling zitten ze nu met de hand in de broek.
 8. Nederlands elftal

  Laatste tijd gewoon met 4 en dan bankt de vrij.
 9. Nederlands elftal

  Dat eerste is dus niet correct. Ja, ze kunnen niet tegen gesprekken over het weer en dat soort onzin. Eigenlijk kan ik ze daar ook geen ongelijk in geven... En tja ze hebben moeite met sarcasme, gevoelens etc herkennen.
 10. Nederlands elftal

  Eens dat deze overwinning overrated is, als in geflatteerd. Die 5 aardige spelers hadden we in zuid-afrika anders niet... Daar was 2 aardige spelers met Robben en Sneijder. Rest presteerde gewoon boven hun niveau, zeker de verdedigende spelers. En kut overwinningen uiteraard. Linksbuiten komt Chong voor aan, dat is wel een lekkertje hoor. Ook zo'n speler waarvan ik niet snap dat je die niet bij -21 laat spelen. Zo'n gast heeft (net als Redan e.d.) meer kans om het grote oranje/top te halen dan een Zivkovic of de andere troep wat er nu speelt. Een team met 11 wereldtoppers zie je toch ook nooit in Nederland, ja in 96 etc, maar wat hebben zij bereikt? Je moet niet denken dat we een Spanje, Frankrijk of Duitsland gaan zijn waar je een brede selectie kan hebben. We moeten het nou eenmaal hebben van die 2-3 toppers die de rest boven hunzelf laat uitstijgen. In Brazilië was het tactiek, degelijke Robben en 'geluk' wat ons ver bracht.
 11. Wielrennen in de media

  Vrouwen mag je niet slaan...
 12. Het Nederlands Elftal

  Snap ook niet waarom hij niet bij jong oranje zit. Nee we geven zivkovic nog 100x een kans terwijl hij nooit ook maar iets gaat worden. Van hanegem schreef dat ook mooi in zijn collum. Malen geen kans geven en zivkovic wel. Ramselaar mag wel mee ondanks leeftijd maar til juist om die reden niet... Diks staat centraal achterin maar gaat ook nooit top worden en met zijn leeftijd mag hij ook niet naar het ek. Geef dan die schuurs of ander talent daar kansen...
 13. [Voetbal] Champions League

  Sla zijn voetbalintelligentie inderdaad maar over, want die heeft hij niet... Het is een dravertje meer niet. Zelfde met Angelino, die vond ik ook maar matig vandaag. Ook van die achterlijke schoten waarvan je denkt "waarom?". Alsof hij van 35-40 meter raak gaat schieten..
 14. [Voetbal] Champions League

  De Jong en pereiro wisten we ook allemaal wel. Zoet maakt echt nog altijd teveel fouten, ja dit was zijn fout. Lozano vooral onzichtbaar..
 15. WK wegrijden op de weg

  We weten allemaal dat route du sud belangrijker is dan de dauphine of Zwitserland....