Tjebco

Leden
 • Content count

  9,578
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,336 Excellent

About Tjebco

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday January 12

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Nederland

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand maa '13

Recent Profile Visitors

2,889 profile views
 1. Giro 2018

  Ik zie best wat kansen in de eerste drie ritten.
 2. Focus op de Fiets - Trainen & wedstrijden

  Misschien is het handiger om langs de N310 te rijden naar Otterloo ipv over de Veluwe heen. Kans op oude fietstoeristen is daar natuurlijk veel groter en volgens mij zitten daar toch niet echt klimmetjes oid? Ik zou ook gewoon door Loenen gaan ipv er omheen. Doe ook gewoon de Schaapsallee dan ipv de Lange Juffer. Voor die Lange Juffer moet je zo onnodig omrijden... Terwijl het kut rijden is (smal fietspadje) en ook gewoon een kutklim is. Over Kootwijk heb ik geen idee.. Misschien dat @God of @Jodelaar daar iets over kunnen zeggen. Volgens mij zijn zij wel wat bekender daar.. Anders kunnen we altijd nog door naar Assel rijden en vanaf daar naar Hoog Buurlo, die weg heb ik wel eens gereden.
 3. Focus op de Fiets - Trainen & wedstrijden

  Ik moet eerst weer leren fietsen
 4. [Voetbal] Champions League

  Dat* en ik niet weten, ik toen nog niet leven.. wij niet allemaal opa zijn
 5. [Voetbal] Champions League

  En dan nog niet als eerste NLse club de Europa Cup I winnen Prutsers.
 6. Het Nederlands Elftal

  Zeker. Ik vind Babel ook wel lekker spelen. Is denk ik de beste optie om naast Depay te zetten in zo'n systeem. Aan een Dost of Weghorst heb je sowieso niks met twee aanvallers.
 7. [Voetbal] Europa League

  Dat is langer dan op mijn moeder
 8. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Wat was Higler weer eens ouderwets slecht bij Feyenoord - AZ Dat zo'n man nog een fluitje in zijn mond mag steken...
 9. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Ach als Ajax alles wint dan zijn ze nog wel kampioen... O nee dat zeiden ze in de winterstop al en ging het ook al mis. En niet te vergeten vorig jaar.. Is het erg dat ik Veltman, Ziyech, Schone en de directie dit wel gun? Keizertje begon toch net goed te draaien?
 10. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Lesley de fucking Sa
 11. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Heb eens wat respect voor Brammetje van Polen ja! lul
 12. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Eens dat vorig seizoen iedereen boven zichzelf uit steeg, zeker van die simpele zielen als Vilhena, El Ahmadi, Toornstra, Jones, Botteghin en v/d Heijden. Met Elia erbij voorin had je ook stuk meer dreiging waardoor Jorgensen ieder geval bediend werd, nu totaal niet , en hij trok verdedigers naar zich toe, zodat anderen meer ruimte kregen. Nu weet je als tegenstander dat je alleen Jorgensen en Berghuis hoeft te dekken. Dat middenveld kun je alle tijd geven, daar komt weinig van.. Op een gelukkig afstandschot van Vilhena na. Verdedigend was het deels gewoon sterker doordat Kongolo en Karsdorp heel veel snelheid hadden en er aanvallend ook overheen denderden. Nieuwkoop heeft dat laatste soms nog wel een beetje, maar is ook vaak veel te wild. Waar ik meer van schrik is dat er totaal geen lijn in het spel zit, al 3 jaar eigenlijk niet. Structureel is het gewoon slecht. Vorig jaar een top seizoen, maar de andere twee seizoenen onder Gio is gewoon erg slecht. Als je zo presteert bij AZ kom je onder druk te staan.. Maar bij Feyenoord is alles nog prima want je zit nog in de beker.. Alsof je van AZ gaat winnen in de finale (als je die al haalt) op deze manier... Onder Rutten werd beter voetbal gespeeld en die moest het nog doen met Wilkshire, Kazim, Te Vrede, Immers en Schaken Maja ik zie ook niet zo een trainer in Nederland die wel aantoonbaar leuk voetbal speelt. v/d Brom misschien, maar wat is dat een eng mannetje.. Zwolle speelt soms nog leuk, maar dat is ook door de spelers en dat ze zo wel moeten voetballen. Gooi Mokhtar, Namli en Thomas daar weg en het is stukken minder dit seizoen. PSV is beetje vergelijkbaar met Feyenoord imo. Moeten altijd 100% geven en winnen vooral op inzet. Als ze denken dat ze voetballend gaan winnen, dan gaat het mis. Ajax heeft toch stukken meer voetbal er in zitten, sowieso meer spelers die een wedstrijd alleen zouden kunnen beslissen. Dat het dan tegen ADO mis gaat is ook wel een deel pech. Gisteren dan laatste 20 minuten gekeken.. Maar zat soms meer geluk dan wijsheid bij die reddingen van Zwinkels, wat wel een ondergewaardeerde keeper is imo. (Voor een club als ADO althans). Die 1 op 1 van Neres bijvoorbeeld op het einde, ik denk dat hij hem 9 van de 10 keer gewoon maakt. Zelfde als die voorzet ergens op het laatst waar Gorter hem nog net op tijd nipt langs de paal kon verwerken. Zulke ballen gaan er vaak wel in, maar dit was typisch zo'n wedstrijd waar de bal er niet in mocht. Speel hem nog 10 keer over en je wint hem 10 keer. Om ff alle cliches eruit te gooien.
 13. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Dat ben ik totaal met je eens. Het lijkt alsof er van de club uit 0,0 druk is. Ik zie ze woensdag nipt winnen en dan wordt er weer gedaan alsof het hosanna is. Vorig jaar was gewoon een incident qua spel, was soms ook erg slecht maar ook goede partijen.. Nu is het net die 7 verliespartijen achter elkaar van het eerste seizoen onder van Bronckhorst. Zit in 3 jaar totaal geen verbetering in. Ik mag toch hopen dat ondanks het resultaat in de beker hij er dit jaar ergens uit vliegt.
 14. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Als jij werkelijk hoop had gehad dat Feyenoord psv wel even ging verslaan, dan ben je niet goed snik Totaal, maar dan ook echt totaal niet in vorm. Ze hebben week in en week uit al moeite met VVV, Heracles en weet ik veel wat. Als je dan denkt dat ze psv wel ff zouden verslaan... psv speelde bovendien best sterk. Een keer wel met druk naar voren etc.