Tjebco

Leden
 • Content count

  10,080
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,591 Excellent

About Tjebco

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday January 12

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Nederland

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand maa '13

Recent Profile Visitors

3,508 profile views
 1. Tour 2019

  Het is wel dat ze met 4 andere renners erbij rijden dan vorig jaar. En alle 4 kunnen wel goed tot uitstekend tijdrijden. En daarvoor was het vaak rond de 10e plaats ja.. Nu gewoon veel tijdrijders erbij, dat helpt wel..
 2. Nederlandse politiek

  U weet dat er 'grotendeels' 50+ en hoogopgeleiden op FvD stemmen? Althans dat beweerde die gast van nos gisteren met zijn statistieken. De rechtse 'jeugd' blijft veel meer bij vvd. Meeste jeugd zal bij groenlinks zitten. Je hebt gelijk met het extreme gedoe. Veel partijen hebben al gezegd niet te willen samenwerken met hun.
 3. Nederlandse politiek

  FvD heeft heel wat 'rijke oudere' stemmers bij cda en vvd weggehaald. Ja, in een aantal zaken zijn ze achterlijk, maar dat heeft elke partij.. En als een leider al snel zo extravert etc is, dan kan ons landje het al niet aan en is die populistisch. Ja, natuurlijk is hij dat voor een deel, wat logisch is als beginnend partij. Zo'n denk is ook populistisch.. Veel mensen zien liever een ideale schoonzoon als rutte of klaver, nee dat brengt altijd wat ze zeggen te doen in hun programma.
 4. [Voetbal] Champions League

  Inderdaad!
 5. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Nee, hebben zijn contract ook nog verlengd dus zien ze nog toekomst in Sowieso is er weinig sprake van beleid bij feyenoord. Huurspelers erin zetten die alsmaar mogen stunteren (clasie) en Martina dus huren terwijl je genoeg talentvolle jeugdspelers hebt lopen.
 6. VRAAG OVER SHIFTERS

  Men moet ook werken
 7. VRAAG OVER SHIFTERS

  Je kan met een 8 speed shifter, 10 speed derailleur, 12 speed ketting en 2 speed cassette fietsen Maar het is niet goed voor je fiets en ik raad 't niet aan Maar nogmaals, als ralf echt wil kan je 10 speed shifter en cassette (en ketting) nemen. Maar ik zou het niet doen. -Dinoow
 8. VRAAG OVER SHIFTERS

  Dinoow geeft aan dat het niet mogelijk is inderdaad. Het wordt dus of 9 speed zoeken of gehele nieuwe groep met 10 of 11 speed.
 9. VRAAG OVER SHIFTERS

  @Dinoow
 10. PDC WK

  En ging je haar maar eens bonken
 11. PDC WK

  Pics?
 12. PDC WK

  Gary is los
 13. [15-20/01] Tour Down Under

  Is hij niet slowaaks kampioen? Scheelt toch iets.
 14. PDC WK

  Het is van urk godverdomme
 15. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Ging het niet deels op basis van supportersstemmen? Althans de voorselectie.