Tjebco

Leden
 • Content count

  9,303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Tjebco last won the day on January 31

Tjebco had the most liked content!

Community Reputation

2,262 Excellent

About Tjebco

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Nederland

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand maa '13

Recent Profile Visitors

2,634 profile views
 1. Yup... Schijnt maandag te tekenen. Dus Boetius gaat alsnog weer banken
 2. Sam Larsson komt naar Feyenoord...
 3. Kereltje heeft het wel op een wat ander niveau laten zien dan Dolberg.. En ja dat geld is ook bizar. De hele markt is verneukt.
 4. Mwah... Je betaalt toch voor huidig niveau en beetje potentie. Enkel op potentie ga je niet kopen. Maar als jij al 40-50M voor Dolberg wilt, dan moet in jouw ogen Lacazette voor 50M een koopje zijn geweest..
 5. Natuurlijk heeft hij veel meer voetbal in zich dan Janssen. Ik heb het er meer over dat Dolberg fysiek en dergelijke nog erg mist om nu al succesvol te worden in het buitenland. Als hij nu de stap naar zo'n club gaat maken, dan denk ik dat hij het niet gaat redden. Hij heeft nog veel meer tijd nodig om te rijpen in mijn ogen. Nog twee jaar hier bij Ajax, met telkens redelijk ver in Europa komen zou beter voor hem zijn. Janssen had het nooit gered, Dolberg zou kunnen met de juiste keuzes.
 6. Zeg ik dat? Ik vind hem over het algemeen niet zo super talent, dat was hij in de jeugd overigens ook nooit. Ik zie hetzelfde met hem gebeuren als met Vincent Janssen, misschien iets minder erg.. Maar acht de kans ook groot dat hij het niet gaat redden.
 7. Zijn uitstraling ja. Ik vind het allemaal zo ongeïnteresseerd over komen. Alsof het hem niks uit maakt als hij een kans mist. Net alsof hij het ook prima vindt als hij tegen FC Bal op 't Dak moet spelen..
 8. Mwah.. Ik denk dat Koen het vooral bedoelt dat er met Milik meer op het veld stond. Dolberg straalt weinig uit, oogt erg laks en alles. Ik zou persoonlijk als club nooit 30 miljoen voor één van beiden neerleggen.
 9. Als je als Duitse club nu nog De Jong wilt kopen ben je toch alle geloofwaardigheid kwijt? Zijn seizoenen daar was die al waardeloos en dan na het laatste seizoen PSV kun je hem toch niet serieus nemen... Jezus.. Zeker ook nog 10 miljoen neerleggen
 10. Je wint nou eenmaal niet alles.. Ik stel je vast gerust, er zijn 7 kunstgrasclubs.. Feyenoord verspeeld daar nog wel wat punten, als het er al niet 21 zijn..
 11. Grotendeels allemaal bankspelers. Als je nu Riedewald, Tete en weet ik veel wie er allemaal vertrokken zijn op de bank had zitten had je echt niet beter van gespeeld of wat dan ook. Enige die Ajax beter maakte was Klaassen. Voorronde CL is deels te wijten aan foute keuzes, Schöne er altijd maar in blijven zetten op dat niveau bijvoorbeeld.. Vorig jaar al meermaals aangetoond in EL dat hij hoger niveau niet aan kan. Er worden steeds verkeerde keuzes gemaakt, volgens mij is iedereen het er ook over eens dat het Tete > Veltman is... Toch blijft dat lulletje rozenwater de voorkeur krijgen, zelfs zo erg dat ze Tete dus maar verkopen..
 12. Gast.. Kwalitatief heeft Ajax gewoon de beste selectie hoor. Ja Veltman had nooit rechtsback moeten staan en een normale linksback is handig.. Buiten de backs is versterking toch niet echt nodig? Van uitgaande dat Sanchez nog niet weg is..
 13. Kortom je interview met Van Avermaet was ook oninteressant
 14. Kom vechten dan opa
 15. Sorry dat ik hier niet 24/7 alles lees...