Jerser

Leden
 • Content count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Jerser

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Interesses
  Sport, gamen, meisjes/vrouwen?.
 1. Als ie geld te zien krijg, ziet hij alles.
 2. We raken gewoonweg niet in de finale van het WK 2014, de finale van het EK 2016 lijkt me iets haalbaarder.
 3. Ja, hij is zeker en vast de beste motivator die we hebben, maar als we tegen een ploeg als Duitsland of Brazilië of nu zelfs tegen Kroatië moeten spelen, zal hij zich tactisch moeten bewijzen, en daar vrees ik dus voor.
 4. Stybar?
 5. Ik hoop eerlijk gezegd dat mijn voorspelling niet uitkomt en dat België naar het WK gaat als groepswinnaar, maar ik vrees er een beetje voor. Ik ben ook een Belg die eens naar een goede prestatie lonkt van onze nationale ploeg hoor. Maar ik vrees gewoon dat Wilmots niet de juiste man is om, indien we naar het WK gaan, ons daar goeie resultaten te laten behalen. Ik denk dat ie tactisch niet goed genoeg is.
 6. Ik hoop dat die euforie op dit moment rond de Rode Duivels geen negatief effect gaat hebben. Op Schotland zijn we zeker nog niet gewonnen. Thuis tegen Wales gaat geen probleem zijn en in Kroatie worden we gewoon in de pan gehakt, daar ben ik zo goed als zeker van. Dan krijgen we barrage matchen tegen Frankrijk en worden we eruit geknikkerd. Makkelijk te voorspellen, niet?
 7. Heb alleen de databases van PCM 11 & 12 meegemaakt, maar ik was er altijd tevreden over! Bedankt voor je werk Stijn! Wachtebeke rules he!
 8. Dat is waar, maar waar is Engeland in EK's en WK's? Talent hebben ze in hun ploeg, maar het komt er nooit uit...
 9. Jah, ben wel van plan om die fase binnen een jaar of twee aan te vangen, nu nog te jong.
 10. Godverdomme, dat is precies het probleem dat ik had vorig jaar. Heb ik een trauma van opgelopen. Het enige wat ik je kan aanraden is een mail naar EA sturen.
 11. Helemaal mee eens! Maar nu zie je ook duidelijk welke landen in Europa de wet dicteren he. Duitsland en Spanje. (Qua voetbal he)
 12. Idd, op pc kijk ik nog niet, daar zit ik bezig met games spelen.
 13. Wou naar Spring Breakers, kijken we voor tickets, wat staat er, KNT. Klote boel, zo erg kan die film toch niet zijn? Of wel soms?
 14. Ik kijk nu vooral naar Hollywood Heights, een serie typisch voor m'n leeftijd. Soms gaat het er wel kinderachtig aan toe... Degrassi ben ik mee gestopt, wat een gezeik, iedereen begint met iedereen, en er zit geen deftige lijn in het uitzenden van de afleveringen...
 15. Goed nieuws! Als je me wil toevoegen, m'n origin naam is Prszo!