Jeis

Online beheerder
 • Content count

  8,262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,939 Excellent

About Jeis

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 07/29/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Nijmegen / Limburg (Nederland)
 • Interesses
  Wielrennen

Extra

 • Onderscheidingen
  NK Road '14
  NK Eliminatie '14
  NK Road '15
  Struisvogel

Recent Profile Visitors

4,066 profile views
 1. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Mooie nieuwe presentatie met die nieuwe sponsor. Had het lang niet meer gezien maar het blijft een goede carriere dit. ColOmbia*
 2. Ronde van Frankrijk 2018: Deelnemers

  Haha Greipel als loods. Ewan gaat in zijn gat kruipen en er dan op 100 meter van de lijn achter komen dat gentlemansprinter Greipel naar de buik van het peloton is verdrongen
 3. Carrièrekroeg

  Ik ga dit seizoen van mijn carriere in ieder geval nog afmaken
 4. Wedstrijdnieuws

  Mohoric in de afdaling
 5. Wedstrijdnieuws

  Mohoric in de afdaling
 6. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  Jij vind dat hij daar toe in staat is? Vind het maar makkelijk hoor om te zeggen 'val eens een paar klimmen vantevoren aan tegen een team met Froome Porte en Thomas op vaak lopende Tourklimmen. Ook jammer dat hij zo een weinig emotie toont. Daardoor denken mensen dat hij niet voluit gaat ofzo. Ontopic: gezien de uitslagen lijkt me dit echt een kuteditie van TdS. Klopt dat?
 7. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  daar was het tempo van sky zo hoog dat zelfs de laatste knecht voor Quintana finishte. Een etappe met 1 klim. Froome oppermachtig. En daar was hij dan volgens jou te laf om de TdF te winnen?
 8. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  ZJ zei vorig jaar. Bij mijn weten was het vorig jaar 2017. Maar als je het over TdF 2015 wil hebben, daar heeft Quintana iedere bergrit aangevallen aangezien jullie de kwantiteit van van zijn versnellingen lijken te willen weten. Froome of beter gezegd Sky was minstens zo sterk, alleen in de laatste rit plooide hij.
 9. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  Ja hij was gewoon niet goed genoeg. Niet iedere renner is dezelfde he. Sommige renners kunnen een aanval niet kilometers lang doortrekken, sommigen kunnen een klim volledig op eigen tempo rijden, sommigen zijn meer gebaat bij een constant mikpunt. Alsmaar die drang naar zoveel mogelijk aanvallen.... Ja Contador was leuk, maar dat wil niet zeggen dat iedereen dat kan, op die manier koersen en ook in tactisch inzicht waren Contador en Riis sterker. Btw als Quintana te pas en te onpas had aangevallen had hij dat kwartier niet verloren?
 10. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  Quintana heeft nooit een tour verloren omdat ie te laf was
 11. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  Of 4e official bij korfbal of startseingever bij bowlen
 12. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  Of vlagger bij formule 1 of ballenjongen bij golf
 13. [PCM14] Meer valpartijen

  Iedereen 50 dalen geven. In stage editor het iedere rit laten regenen.
 14. Tour de France 2018

  Wat zeg je nu. Je supportert automatisch meer voor landgenoten maar toch niet persé voor iedereen? Dus moet je nu wel of niet automatisch voor die mensen supporteren of niet? Ik iig niet Waarom zou een Nederlander dan niet mogen zeggen dat die hoopt dat Dumoulin veel tijd verliest? Ik heb wel sympathie voor Dumoulin maar dat heb ik bij lang niet alle Nederlanders. Ook niet bij alle Colombianen overigens. Vind het bijvoorbeeld best leuk als Boom enorm hard faalt. Of Groenewegen of Poels ofzo. Maar omdat ik Nederalnder ben mag dat ineens niet meer ofzo?