Jeis

Online beheerder
 • Content count

  8,700
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,326 Excellent

About Jeis

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 07/29/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Nijmegen / Limburg (Nederland)
 • Interesses
  Wielrennen

Extra

 • Onderscheidingen
  NK Road '14
  NK Eliminatie '14
  NK Road '15
  Struisvogel

Recent Profile Visitors

5,274 profile views
 1. In de Vuelta weer prima. Die marginale klassiekers liepen niet echt lekker.
 2. Teuns die een minuut of 17 cadeau heeft gekregen? Ja die zal ongetwijfeld voor ritzeges gaan, is te slechte klimmer om voor top 10 te gaan.
 3. De Colombianen doen het best ok. Higuita komt aan het hoogste niveau proeven en gaat richting top 10. Quintana op niveau. Lopez ook niet minder dan normaal. Verwacht van hem een sterke slotweek. Geen uitschieters van de Colombianen, maar als dit falen is moet je eens kijken naar de Belgen ofzo. Hoogtepunt was een woordgrap van Theuns. Of die winst van Gilbert, die Barceló op maar liefst 3 seconden zet na de hele etappe niks te hebben gedaan.
 4. Samitier Samitier, kende hem nog niet echt. Maar Euskadi is een leuk ploegje. Goed dat ze tóch lijken door te kunnen gaan.
 5. Kan nu definitief zeggen dat Groupama een goed seizoen rijdt! Als Más en Pinot ver geraken wordt podium in de WT ranking moeilijk, maar we gaan ervoor!
 6. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  Bled wel toeristisch. Buiten hike/raften enzo buiten Ljubljana is in Ljubljana aan te bevelen even door centrum te lopen, rondleiding in Lasko brouwerij te doen en naar Metelkova te gaan.
 7. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  Bled wel toeristisch. Buiten hike/raften enzo buiten Ljubljana is in Ljubljana aan te bevelen even door centrum te lopen, rondleiding in Lasko brouwerij te doen en naar Metelkova te gaan.
 8. FDJ blijft keurig meedoen. Ik verwacht wel een top 5 in de WT ranking, terwijl ik in het begin nog geen top 10 verwachtte. Wat is er met Michelton? Te weinig renners in dat team? Of een bug?
 9. Normaal zijn Roglic en zijn ploegleiding nog wel in staat om dit alsnog te verneuken zelfs als Roglic bergop weinig voor de concurrentie onderdoet. Verschil met de Giro is wel dat Jumbo hier een sterke ploeg heeft.
 10. Met een vierde plek voor Porte blijft FDJ het best steady doen, zelfs in de grote rondes.
 11. Nee. en nee. Eurodancer, toch een iconisch nummer
 12. Gaat goed in de Tour. Weinig aanvallen, dat wel, maar Porte doet het goed. Porte top 5 en dat terwijl hij een paar minuten verloor op de rest in etappe 2 in een schijnbaar ongevaarlijke etappe. En die Pogacar mag wel uitkijken voor de jongerentrui, Evenpoel komt eraan!
 13. Nice man. Sivakov daargaan we nog veel van horen. Podium in de Giro is al heel mooi. En ook nog vijfde met Martin ondanks een aantal irritante tijdritten.
 14. Voorspel de top 10

  Als Nibali het zou zeggen wist ik zeker dat die in topvorm zou zijn. Nu neem ik het wel serieus.