Jeis

Online beheerder
 • Content count

  8,268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,943 Excellent

About Jeis

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 07/29/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Nijmegen / Limburg (Nederland)
 • Interesses
  Wielrennen

Extra

 • Onderscheidingen
  NK Road '14
  NK Eliminatie '14
  NK Road '15
  Struisvogel

Recent Profile Visitors

4,130 profile views
 1. WK 2018 Poule H

  Terechte en logische stand in deze poule hoor
 2. Bedankt! De Tour was redelijk lastig. - In de Tour of Denmark is Quagliato 6e geworden in het klassement. Het is voor het eerst dat de jonge Braziliaan als kopman werd uitgespeeld. De tijdrit speelde een belangrijke rol in de ronde. Golovash (Kolss) won. Vorobyev (Tinkoff) werd tweede. - De Clásica San Sebastian is gewonnen door Tim Wellens. Hij reageerde op een aanval van Cháves op de slotklim. Ook Kelderman en twee Dimension Data mannen schoven mee. Cháves werd uiteindelijk vierde. - Volgende seizoen mogen we het doen met acht nieuwe aanwinsten. Onder anderen Cháves vertrekt bij de ploeg.
 3. Werd na een minuut of 3 nog wel chill om naar te luisteren, maar toch kraakje
 4. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Mooie nieuwe presentatie met die nieuwe sponsor. Had het lang niet meer gezien maar het blijft een goede carriere dit. ColOmbia*
 5. Ronde van Frankrijk 2018: Deelnemers

  Haha Greipel als loods. Ewan gaat in zijn gat kruipen en er dan op 100 meter van de lijn achter komen dat gentlemansprinter Greipel naar de buik van het peloton is verdrongen
 6. Carrièrekroeg

  Ik ga dit seizoen van mijn carriere in ieder geval nog afmaken
 7. Wedstrijdnieuws

  Mohoric in de afdaling
 8. Wedstrijdnieuws

  Mohoric in de afdaling
 9. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  Jij vind dat hij daar toe in staat is? Vind het maar makkelijk hoor om te zeggen 'val eens een paar klimmen vantevoren aan tegen een team met Froome Porte en Thomas op vaak lopende Tourklimmen. Ook jammer dat hij zo een weinig emotie toont. Daardoor denken mensen dat hij niet voluit gaat ofzo. Ontopic: gezien de uitslagen lijkt me dit echt een kuteditie van TdS. Klopt dat?
 10. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  daar was het tempo van sky zo hoog dat zelfs de laatste knecht voor Quintana finishte. Een etappe met 1 klim. Froome oppermachtig. En daar was hij dan volgens jou te laf om de TdF te winnen?
 11. [9-17/06] Ronde van Zwitserland

  ZJ zei vorig jaar. Bij mijn weten was het vorig jaar 2017. Maar als je het over TdF 2015 wil hebben, daar heeft Quintana iedere bergrit aangevallen aangezien jullie de kwantiteit van van zijn versnellingen lijken te willen weten. Froome of beter gezegd Sky was minstens zo sterk, alleen in de laatste rit plooide hij.