Jeis

Online beheerder
 • Content count

  8,664
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jeis

 1. Voorspel de stand van morgen

  Haha de tweede keer was je grap nog leuker
 2. GauduGesbert Kruijswijk? En Landa gaat net het podium missen, zoals alleen hij dat kan.
 3. Heel Baskenland uitgelopen, mooi
 4. Poels zal wel weer ergens een keer in etappe 20 Thomas op sleeptouw nemen en dan weer doen alsof hij zo'n goede knecht was geweest.
 5. Quintana ver van achter al een tijdje. Is dat de bedoeling?
 6. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  Een georganiseerde reis met mensen die je niet kent, is dat er voor die leeftijdsgroep dan? Betaalbaar?
 7. 19/07 | Etappe 13 | Pau - Pau

  Ik zie Thomas wel winnen. En verder wordt Oliveira helemaal niet genoemd. En bedoel je niet Schachmann ipv Buchmann?
 8. Gilbert, Martin, Sosa, Martinez, Evenepoel, Sivakov, Porte, klopt dat?
 9. Lekker man, @Zeus nog even dagje uitzieken. Die rust pakken, op de bank liggen en voorbeschouwinkje typen is ook slecht voor je als je verkouden bent. Zou morgen ook nog even rustig aan doen.
 10. Weet niet of er al eerdere versies zijn geweest van dit verhaal, maar ik wordt altijd fanatiek bij spelletjes dus wilde de regels wel weten. Maar het is prima hoor. Kijk wel uit dat je het niet te lastig maakt voor jezelf. Je moet nu van iedere renner bijhouden hoeveel die in seizoem 1 kostte en dan hoeveel die in seizoen 2 kost en dan kijkem van wie de renner eerst was en dan 50% budget teruggeven.
 11. Volgens mij loont het dan niet echt om jonge renners te kiezen. Maargoed ik doe het maar want voor gewoon kwalitatief goede renners ben ik al te laat. Hopen dat de bugetten volgend seizoen een beetje dicht bij elkaar liggen. Claim Sivakov Edit: uran was al geclaimd, maakt ook niet uit laat maar
 12. Ok. En stel ik heb nu Sosa en die wordt beter volgend seizoen. Dan moet ik hem weer opnieuw claimen dus of kan ik gewoon zijn contract verlengen?
 13. Claim Sosa Claim Evenepoel Claim Daniel Felipe Martinez
 14. Ok. En een volgende transferronde is weer met claimen enzo? Heeft iedereen dan weer zelfde budget of ligt budget aan de WT ranking? De ontwikkeling van renners wordt bepaald door PCM dus? Dan kunnen renners ook al beter worden tijdens het seizoen.
 15. Ja laat anders even alleen kutrenners over voor mij. @kelvin ga je het seizoen simuleren? Of ga je zelf 3d rijden? En wat is belangrijk, de WT ranking? Of heb je een eigen puntentelling? Hoe gaat het volgend jaar? Doet het er nog toe om jonge renners uit te kiezen? Of kan ik er vanuit gaan dat dit verhaal dan toch al gestopt is? (hoop het niet natuurlijk)
 16. Beetje wielerflits quoten. Is geen speld tussen te krijgen wat Thomas en Brailsford zeggen. Dat Zeusje uit Bussum dat niet interessant vind maakt geen reet uit.
 17. Dus als ik het goed begrijp kan Aron nog 12 rennera kopen voor het minimumbedrag. Dan is het wel belangrijk om te weten wat het minimum aantal renners per team is
 18. Ik zie Tratnik wel terugkomen en winnen
 19. ALs het een poging was om me te triggeren, is dat gelukt. Wat bedoel je met computerdeuntjes? Elektronische muziek? Jij vind iedere elektronische muziek erg blijkbaar, ik luister het idd wel, maar lang niet altijd.