Mattias

Admins
 • Content count

  5,707
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,797 Excellent

About Mattias

 • Rank
  PCM Admin
 • Birthday 07/31/1994

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  Screen Cup #2
  Hulpvaardigste lid v/h jaar '15

Recent Profile Visitors

2,605 profile views
 1. Tactieken | Klimmen

  Voor PCM 2016? Ook al lange tijd niet meer gespeeld. Maar was een maandje geleden nog altijd hetzelfde ja.
 2. Ervaring | Pro Cyclist

  Ik kijk er na mijn vakantie even naar. @Chivufan
 3. [PCM 2017] Suggesties

  Cyanide - de makers van de Pro Cycling Manager serie - heeft ons gevraagd naar een wenslijst en suggesties voor de volgende versie van Pro Cycling Manager. Op deze manier willen ze luisteren naar wat de communities graag in het spel hebben. Cyanide zou graag hebben dat er naast de ideeën ook een volgorde wordt toegekend naarmate de belangrijkheid. Dus indien je meerdere ideeën hebt, graag erbij vermelden wat voor jou het belangrijkste is. Indien er meerdere personen hetzelfde idee hebben, zal dit logischerwijs door ons worden doorgegeven aan Cyanide.
 4. [PCM2016|MOE_1] Team Barloworld

  Met welke database speel je? Verder veel succes met je carrière!
 5. Ervaring | Opvallende transfers

  Ik zou Quintana even manueel in een andere ploeg zetten voor jouw eigen spelplezier. Dit kan je eenvoudig doen door middel van een editor. @jokke2907
 6. PCM 2016 Ritten || Stacardi

  Ik heb het even voor jou verplaatst en een juiste naam gegeven. @stacardi
 7. [Hulp] Starten Verhalen

  De database werkt. De foutmelding had niets te maken met het aantal teams, maar was het gevolg doordat er ergens een foutje in een getal stond. Nu start een carrière vlekkeloos op. Momenteel ben ik een proef seizoen aan het draaien om na te gaan of de teams enkel deelnemen aan de wedstrijden uit hun divisie. Als dit goed verloopt, moeten er enkel nog wat kleine elementen verder worden uitgewerkt en dan kan ik - indien in beslis om het te doen - starten met het verhaal.
 8. Counter Strike: Global Offensive

  Zou blijkbaar iets geweest zijn met de PC van Dennis. JW had in chat gezegd om te stoppen.
 9. [Hulp] Starten Verhalen

  Hoeveel ploegen moeten er dan zijn? Was nu niet iets waar ik aan heb gedacht, dus dat kan ik natuurlijk wel even controleren.
 10. [Hulp] Starten Verhalen

  Mmm, de database werkt goed voor losse etappes, maar wanneer ik een carrière wilt opstarten crasht het spel steeds. Ik heb nog niet kunnen vinden wat de oorzaak is.
 11. [Hulp] Starten Verhalen

  Ik heb een nieuw concept in gedachten voor een Focus verhaal met Pro Cycling Manager. Om een korte situatieschets te geven: De volledige wielerwereld in drastisch veranderd. De onderscheiding World Tour en (Pro) Continentale teams kennen we niet meer, maar er is wel nog steeds een indeling in drie verschillende divisies. Deze divisies zullen een belangrijkere rol spelen aangezien teams enkel zullen strijden en wedstrijden rijden tegen teams uit dezelfde divisie. Het aantal ploegen per wedstrijd en renners per wedstrijd is verminderd om zo extra veiligheid in te bouwen en ook het aantal wedstrijden is gewijzigd. Om de concurrentie en de balans tussen de verschillende teams te behouden zal er gewerkt worden met een salary cap, een concept dat onder andere bekent is vanuit de NBA. Renners die onder contract staan van een team kunnen van team veranderen, het contract moet dus niet afgelopen zijn. Jullie zullen de rol van manager vervullen en voornamelijk over de transfers en contractverleningen gaan, aangezien het om een carrière zou gaan in het spel. Jullie kunnen eventueel ook een invloed uitoefenen op de statistieken van renners door bijvoorbeeld een persconferentie te geven en kritiek te uiten op een renner. Dit kan zowel een positief als een negatief effect hebben. Ik zal zelf met één van de ploegen spelen en strijden om overwinningen en dus niet anoniem rondrijden, zodat het voor mij ook aangenamer is om te spelen. In het eerste seizoen zal ik met een random team rijden, in het (eventuele) tweede seizoen kunnen jullie kiezen. Het volledige concept is al redelijk ver uitgewerkt, maar ik zou - indien ik start - sowieso nog veel werk moeten doen aan de database, en in eerste instantie moet ik kijken wat er überhaupt mogelijk is in verband met de verplichte deelname van bepaalde ploegen aan bepaalde wedstrijden. Ik zou spelen met PCM 2015 en de FDB'16, omdat dit de meest complete database is.
 12. [PC] PCM 2016 | Nieuws

  Dat is ook wat ik eruit afleid, maar dan vind ik wel dat de effecten van de dagvorm enorm zijn. Heb al gezien dat er een dagvorm van +1 was, en bijna alle stats omhoog gingen. Als je dan een dagvorm van +5 hebt, ben je in principe onverslaanbaar.
 13. [PC] PCM 2016 | Nieuws

  Features Pro Cycling Manager 2016 Een video vanuit PCM Focus. Met dank aan @Sem voor het verzamelen van de informatie en dit te verwerken in een video. In spoiler kan je de volledige tekst lezen.
 14. [PS & Xbox] Le Tour de France 2016 | Nieuws

  Ik denk van niet. " Tour de France - Season 2016 will be available June 16th on PS4 & Xbox One."
 15. [PS & Xbox] Le Tour de France 2016 | Nieuws

  Nieuwe features De eerste nieuwe feature is de "Fast Forward". Dit maakt het mogelijk om een permanent overzicht te krijgen van de race, zonder dat er een menu moet worden weergeven die de vooruitgang verbergt. De Fast Forward feature kan worden bediend door de linkse analoog en er zijn verschillende snelheden. Fast Forward maakt het mogelijk om op eender welk moment opnieuw controle te krijgen over uw renner. De feature is terug te vinden in de Team Comm (het menu dat het mogelijk maakt om instructies te geven aan renners). Het is mogelijk om orders aan verschillende renners tegelijkertijd te geven, dankzij de suggesties van de sport director. Door akkoord te gaan met de suggestie van de sport director, zal automatisch de nodige acties worden gegeven aan de juiste renners. Bijvoorbeeld wanneer de leiderstrui wordt bedreigd, zal de sport director de suggestie geven om op kop van het peloton te rijden. Indien u akkoord gaat zullen de ploeggenoten automatisch op kop van het peloton gaan rijden. Het is mogelijk om meer informatie te zien tijdens de wedstrijd. Zoals de klassementen, als welke renners er in welke groep zitten. Hierdoor kan je uw strategie beter afstemmen. Ook de controle van uw renners is veranderd. Het 'gear system' is aangepast met een nieuw controlesysteem. Door het indrukken van een knop, zal uw renner zijn inspanning behouden voor zo lang hij energie heeft. Van zodra de inspanningscontrole is ingeschakeld, kunt u met een knop eenvoudig de inspanning verhogen of verlagen. In de sprints kan je een ultieme jump plaatsen, waardoor er elke centimeters gewonnen wordt om zo alsnog de overwinning te nemen. Deze feature zal bestuurbaar zijn door een knop ingedrukt te houden. Daarnaast zijn er nog kleinere aanpassingen gebeurd. Het is nu mogelijk om een renner die aanvalt te volgen. Er is een nieuw camerastandpunt en het juichen aan de finish is gemakkelijker.