Mattias

Admins
 • Content count

  5,715
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,800 Excellent

About Mattias

 • Rank
  PCM Admin
 • Birthday 07/31/1994

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  Screen Cup #2
  Hulpvaardigste lid v/h jaar '15

Recent Profile Visitors

3,057 profile views
 1. PCM 2017 Renners transferen

  Welke tabellen in de database pas jij juist aan?
 2. Waar pcmworld database 2018 te downloaden? (niet via steam)

  De pcmworld database 2018 is enkel downloadbaar via Steam. Indien je deze download via steam kan je de database terugvinden in onderstaande map: Program files (x86) > Steam > Steamapps > Workshop > Content. In deze map zie je verschillende mapjes die overeenkomen met al je subscriptions in de Steam workshops.
 3. [Hulp] Starten Verhalen

  Ik wil je best wel helpen met de opstart van je carrière en her en der je verslagen nalezen. Echt meehelpen zit er echter niet in.
 4. [PCM 18 - MOE_1] Roompot - Nederlandse Loterij

  Je bent knap aan het seizoen begonnen!
 5. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Knap dat deze carrière nog steeds verder gaat, @tinyriconen! Ook in Parijs - Nice behaal je weer enkele knappe resultaten.
 6. [Hulp] Starten Verhalen

  @Supermario Als je gewoon een carrière met PCM gaat spelen en verslagen op het forum gaat posten, dan moet je in dit topic zijn: http://forum.pcmfocus.com/forum/222-carrières/
 7. Lachis handleiding

  Zoals gezegd heb ik even opgezocht hoe de vermoeidheid, vorm en frisheid van de renners wordt weergegeven in een database van Pro Cycling Manager 2017. Om dit aan te passen dien je naar de tabel 'DYN_Cyclist_fitness" te gaan. Hier wordt per rij per renner de frisheid en dergelijke weergeven. Als het goed is zie je in de eerste kolom een ID staan. Dit komt overeen met de renner ID. Het renner ID kan je terug vinden in Cyclist. Hier staan gewoon naam, voornaam en renner ID weergegeven. Kolom Value_i_FIT en Value_i_NPT komen overeen met de vorm van de renner. In deze kolommen kunnen volgens mij enkel negatieve waarden worden ingevuld en in beide kolommen dien je ook dezelfde waarden te zetten.. Welke waarden er juist overeenkomen met welke vorm in-game weet in niet exact; maar volgens mij is het hoe dichter bij nul, hoe beter de vorm. Ik heb in een savegame van 2016 even gekeken en kwam tot dit overzichtje: -5536: Excellent -9374: Very good -15464: Good -19855: Average -28747: Mediocre Ik heb geen idee of je ook nog andere waarden kan gebruiken, en dat wanneer je bijvoorbeeld '-1' invult, de uitstekende vorm langer blijft als bij '-5536'. Value_i_fat_phy komt overeen met de vermoeidheid. Geen vermoeidheid is gewoon een waarde van '0'. Value_i_freshness is de frisheid van de renner. Het systeem werkt analoog als de kolom Value_i_FIT. Opnieuw geen idee welke waarden exact dienen gebruikt te worden, maar andermaal een overzicht: -5536: Excellent -16026: Very good -26174: Good Dit allemaal is gebaseerd op een savegame van Pro Cycling Manager 2016. Ik heb zelf geen PCM 2017, maar vermoed dat het systeem gewoon hetzelfde is. Hopelijk heb je hier wat aan @Chris Driel
 8. Lachis handleiding

  Om even in te pikken op wat Tinyriconen hierboven aanhaalt: De handleiding van de Full Editor is gemaakt ten tijden van Pro Cycling Manager 2012. Sindsdien zijn er inderdaad een aantal wijzigingen geweest aan de databases. In PCM 2017 is de vorm, frisheid en vermoeidheid van de renners helemaal anders dan in PCM 2012. Ik vrees hierdoor dat je voor dit aspect weinig aan de handleiding gaat hebben. Het budget aanpassen van het team zoals normaliter analoog moeten zijn als beschreven in de handleiding. Ik kan wel even kijken of ik kan vinden hoe je de vermoeidheid, vorm en frisheid dient aan te passen in Pro Cycling Manager 2017.
 9. Tactieken | Klimmen

  Voor PCM 2016? Ook al lange tijd niet meer gespeeld. Maar was een maandje geleden nog altijd hetzelfde ja.
 10. Ervaring | Pro Cyclist

  Ik kijk er na mijn vakantie even naar. @Chivufan
 11. [PCM 2017] Suggesties

  Cyanide - de makers van de Pro Cycling Manager serie - heeft ons gevraagd naar een wenslijst en suggesties voor de volgende versie van Pro Cycling Manager. Op deze manier willen ze luisteren naar wat de communities graag in het spel hebben. Cyanide zou graag hebben dat er naast de ideeën ook een volgorde wordt toegekend naarmate de belangrijkheid. Dus indien je meerdere ideeën hebt, graag erbij vermelden wat voor jou het belangrijkste is. Indien er meerdere personen hetzelfde idee hebben, zal dit logischerwijs door ons worden doorgegeven aan Cyanide.
 12. [PCM2016|MOE_1] Team Barloworld

  Met welke database speel je? Verder veel succes met je carrière!
 13. Ervaring | Opvallende transfers

  Ik zou Quintana even manueel in een andere ploeg zetten voor jouw eigen spelplezier. Dit kan je eenvoudig doen door middel van een editor. @jokke2907
 14. PCM 2016 Ritten || Stacardi

  Ik heb het even voor jou verplaatst en een juiste naam gegeven. @stacardi
 15. [Hulp] Starten Verhalen

  De database werkt. De foutmelding had niets te maken met het aantal teams, maar was het gevolg doordat er ergens een foutje in een getal stond. Nu start een carrière vlekkeloos op. Momenteel ben ik een proef seizoen aan het draaien om na te gaan of de teams enkel deelnemen aan de wedstrijden uit hun divisie. Als dit goed verloopt, moeten er enkel nog wat kleine elementen verder worden uitgewerkt en dan kan ik - indien in beslis om het te doen - starten met het verhaal.