Dahls

Carrières
 • Content count

  4,048
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dahls

 1. TV-Series

  Le Bureau des Légendes kan ik ten zeerste aanbevelen!
 2. Verdorie, @Evert & @Cyril, verzakers!
 3. Kom op, @Danny, laat dit nou niet doodbloeden. Februari is al zo kort.
 4. [FOCUS] Travel The World

  Voor mij perfekt, woon hier ondertussen al ruim 13 jaar. 's Winters echte winters, 's zomers oha niet zo benauwd. Natuur om de hoek, en een behoorlijke stad zodat de meeste voorzieningen ook prima zijn.
 5. [FOCUS] Travel The World

  Even aanleggen bij 38, en een paar uurtjes rijden, daar hadden jullie best tijd voor.
 6. [FOCUS] Travel The World

  Behoorlijk flauw dat jullie niet even bij mij op bezoek kwamen...
 7. Heeft iedereen nu gestemd? @Danny
 8. Muziek en Optredens

  Bedankt @Lost & @deck! Er is hier in Trondheim natuurlijk niet het aanbod dat jullie in de Benelux hebben, dus ik blijf het nog even overwegen. Het festival heeft verder nog namen als Bloc Party en Whitney vrijgegeven, maar grote nadeel is dat het wel een behoorlijk duur driedaags festival is geworden in de loop der jaren. Mogelijk een dagkaart, maar dan moet eerst het programma min of meer bekend zijn.
 9. Muziek en Optredens

  Iemand hier Yeasayer wel eens live gezien? Is dat de moeite waard? Ze spelen deze zomer op PStereo in Trondheim, en dat triggert wel enigszins mijn interesse.
 10. LastFM

  8362 scrobbles in 2018 Artists scrobbled 1,927 1 Arcade Fire 73 2 Editors 65 3 MGMT 63 4 Eels 62 5 Muse 58 6 Manchester Orchestra 57 7 R.E.M. 51 8 alt-J 50 9 A Perfect Circle 48 10 The Wombats 48 Tracks scrobbled 4,286 1 Wolf Alice — Beautifully Unconventional 43 2 A Perfect Circle — Disillusioned 40 3 Cigarettes After Sex — Apocalypse 36 4 Arcade Fire — Creature Comfort 35 5 MGMT — Little Dark Age 35 6 Meg Myers — Numb 32 7 Claw Boys Claw — Polly Maggoo 31 8 Eels — The Deconstruction 31 9 Ghost — Rats 30 10 Johnny Marr — The Tracers 30 11 Manchester Orchestra — The Alien 29 12 The Joy Formidable — Dance of the Lotus 29 13 Millionaire — I'm Not Who You Think You Are 28 14 Snow Patrol — Don't Give In 28 15 Ladytron — The Animals 27 16 Nothing But Thieves — Amsterdam 26 17 The xx — I Dare You 25 18 Teleman — Cactus 24 19 Arcade Fire — Put Your Money on Me 23 20 The Twilight Sad — I/m Not Here [Missing Face] 23
 11. Moet wel toegeven dat de inzending van jou deze maand interessanter was dan wat je doorgaans inzendt.
 12. En overigens vind ik een lied al gelijk een stukje leuker als ik er iets over kan lezen; zelfs al is dat maar één regel.
 13. @Jeis valt in de puntjes bij mij!!! Maar dat betekent dus eigenlijk dat ik het een behoorlijk slechte ronde vond....
 14. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  Zo moet ik dus ook naar mijn werk fietsen.
 15. [Blog] Train de Trainer

  Na zo iets naars hoef je toch ook niet meer op te zien tegen die 300 watt-training.
 16. [Blog] Danny's Muziekopinie

  Al die nummer 1 hits zijn toch typische tienerliedjes....? Als tiener luistert iedereen naar dezelfde populaire top40-zooi. Pas later begint iedereen zijn eigen richting te ontdekken, en door die differentiatie wordt de goede muziek zelden een hit. Tel daarbij op dat de werkende generatie en volk met kids nooit meer zoveel tijd hebben om muziek te luisteren, dus die top charts weerspiegelen eigenlijk altijd wat tieners luisteren.
 17. Komt natuurlijk doordat die twee die daar stonden gedisqualificeerd zijn.
 18. Dat is raar, want je hebt me als enige geen punten gegeven Overigens dat mijn inzending de hele tijd bovenin meedeed is een luxe die ik van het vorige songfestival niet ken... Bedankt iedereen voor zijn stemmen!
 19. Ik weet niet of het komt doordat November een betere maand is, of doordat ik het nu beter volg, maar ik heb nu al een shortlist van 4 nummers voor de volgende ronde.
 20. Red Dead Redemption 2

  elluf twaaluf, het is gewoon schandaaluf.
 21. Dat is inderdaad een playlist die ik hartstochtelijk negeer. Ik kan doorgaans niet meer het geduld opbrengen om me twee uur aan allerlei onbekende liedjes bloot te stellen, waarvan velen sowieso nooit zullen beklijven. Ik laat de voorselectie wel maken door de samenstellers van de Graadmeter, de Free40, de Afrekening en een Duitse indie trendchart. Dat meng ik dan door m'n eigen collectie en zo duurt het dus twee à drie maanden voor een nieuw liedje bij mij binnendringt.
 22. Klinkt op eerste gezicht aardig, maar nu ik zit te kijken wanneer de nieuwste nummers die bij mij nu een beetje blijven hangen zijn gereleased, blijken die allemaal uit september te zijn... Helaas. Als werkende vader heb ik gewoon niet de tijd om alle nieuwe releases meteen te beluisteren...
 23. Leuk om te zien dat dit bord weer een opleving kent. En ook prettig te weten dat er nog fans staan te springen om het vervolg. Ik ben alleen niet zo ver dat ik weer zin heb. Maar wie weet komt dat weer eens. Als je het echt wil weten kan ik het einde van de Giro wel verklappen.