Swagboy

Leden
 • Content count

  9,251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4,226 Excellent

About Swagboy

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 09/11/2001

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Kilometerteller '12
  Beste WvW'er v/h jaar '15

Recent Profile Visitors

7,016 profile views
 1. Dit is het artikel dat ik gelezen heb: https://amp.theguardian.com/uk/2005/sep/05/research.health?__twitter_impression=true Soit, hij moet in elk geval geband worden.
 2. Had ergens een artikel gelezen waarin stond dat het blijkbaar onmogelijk zou zijn om én de parasiet te hebben die Bilharzia veroorzaakt én om astmapatiënt te zijn. Ja goed, da's naturlijk koren op de molen van de Froome haters, maar toch.
 3. haha, loser Kruiswijk clean Dumoulin clean
 4. Het grote Bultje :tranen: topic

  Sowieso boempa
 5. Fijne avond op je 15e verjaardag xxx

 6. [PC] PCM 2016 | Nieuws

  Ik ben zowaar eens onder de indruk van de nieuwe PCM, misschien volgend jaar eens kopen
 7. [TV-Series] Skyver

  Jij hebt echt al keiveel series gezien he
 8. Ik ben fan van je profielfoto hosieeee

  1. Lehmay

   Lehmay

   Supasexy.....

   Supageil

 9. Amai zoveel liken jong!

  1. TromBone

   TromBone

   ja dat is een nieuwe vorm van communiceren et u, wil zeggen dat ik aandacht nodig heb

  2. Swagboy

   Swagboy

   Ah oke, ik ga nu even 5 frikandellen eten want ik ben 1m65 en weeg 76 kilo XD XD Matthijs

 10. Terrorisme, oorlogen en onrust

  Je kijkt teveel films.
 11. Terrorisme, oorlogen en onrust

  Nee want dat is politiek gezever dat perfect in zijn kraam past, maar voor de rest had hij gelijk. Heb de rest niet gehoord maar ik ben vrij zeker dat dat niet het geval is. Achter elk woord schuilt een ander agenda bij die mens. Ja maar jij bent subjectief omtrent politiek, mij boeit politiek geen hol omdat het toch allemaal dikke zever is. Dan kun je er de juiste dingen wel uithalen.
 12. Terrorisme, oorlogen en onrust

  Nee want dat is politiek gezever dat perfect in zijn kraam past, maar voor de rest had hij gelijk.
 13. Terrorisme, oorlogen en onrust

  Ik heb gekeken, en ik moet zeggen dat ik het erg interessant vond. Was bij vlagen een erg frustrerend schouwspel om naar te kijken, vooral dan die Almaci die gewoon urenlang rond de pot zat te draaien. Kon mij er echt aan ergeren. Die Doornaert die kwam het een beetje vertellen alsof ze alles wist, maar kon mij niet overtuigen, deels omdat De Wever eigenlijk alle juiste dingen zei en Doornaert dan altijd heftig ja zat te knikken van 'zie je wel, dat is wat ik bedoel'. Agnew trouwens erg aangenaam om naar te luisteren, verpersoonlijkt echt jan met de pet en brengt alles heel begrijpelijk, bijna tegen het simplistische aan, maar hij zat er wel telkens knal op met zijn stellingen. De Wever toch ook wel vaak correct... Ik ergerde me ook aan Almaci, al vond ik het hoogst ongelukkig dat zij inderdaad als Paard van Troje aan de tafel zat. Beter nodigden ze ipv Agnew Adil uit ofzo. Niet dat Agnew niets zinnigs te vertellen had (zoals jijzelf al aangeeft), maar dan heb je weer een evenwicht. Voor mij mocht die Almaci wel weg, en goh ja misschien inderdaad Adil erbij, al vond ik het nu ook wel goed met Agnew, die zat er ook niet de hele aflevering in. Denk niet dat de VRT dat wel durfde, een komiek een hele reyers laat erin houden. Uiteindelijk zijn de meningen op dezelfde fundamenten gebaseerd, zoals De Wever gisteren inderdaad zei, maar het gaat verder dan dat uiteraard, en op dat vlak zijn er altijd winnaars en verliezers in zo'n debatten. Denk dat de winnaars gisteren wel duidelijk waren.
 14. Terrorisme, oorlogen en onrust

  Doel je er dan op dat de staff eigenlijk incompetent is en dat degenen die weten waar de zogenaamde mongolen zitten (zoals jij, ik) met opzet geband worden voor een jaar? Waarmee ik helemaal niet verwijs naar mezelf. Puur hypothetisch uiteraard. Nee daar doel ik niet op. Zoiets gaat te ver in mijn ogen. Uiteraard, ik ook niet he, ik zou makkelijk kunnen zeggen dat de staff volledig incompetent is en gewoon als een fascistische groepering hier aan de macht blijft door iedereen die ook maar een beetje tegen het beleid ingaat, een jaar te bannen. Je zou kunnen zeggen dat ik de Brusselmans van dit forum ben. Maar dat zul je mij nooit horen zeggen. Dat is een brug te ver, wat zeg ik? 2 zelfs.