Stefanvk

Leden
 • Content count

  5,989
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,114 Excellent

About Stefanvk

 • Rank
  Kopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Focusverhaal mei/juni '12
  Focusverhaal november '12
  Focusverhaal december '12
  Focusverhaal januari '13
  Focusverhaal maart/april '14

Recent Profile Visitors

4,072 profile views
 1. [Blog] Train de Trainer

  Thanks! Het kon niet lang uitblijven, maar blij dat die eerste overwinning voor haar nu binnen is. Hoe scherp ze in de finale nog was, maakt me erg benieuwd hoe ze in het heuveldrieluik gaat zijn straks. Ik verwacht mooie dingen.
 2. [Blog] Train de Trainer

  “Stefan! Demi zit mee! Het is gebroken en Demi zit nog steeds mee!” Ik zat in de auto terug vanuit een trainingskamp in Vielsalm met Biehler Pro Cycling toen ik een serie berichtjes van @Tim kreeg. Op hetzelfde moment werd de Trofeo Alfredo Binda verreden, een World Tour race in Italië. Biehler mocht dan niet aan de start staan, toch had ik iemand om voor te juichen. Demi Vollering, vorig jaar nog rijdend voor Swabo, reed in Italië haar eerste World Tour wedstrijd. Toen ze de ploeg verliet koos ze ervoor om wel bij mij te blijven trainen en dus had ik die dag al een paar keer zenuwachtig door Twitter gescrold om te zien hoe ze het deed. Eerder die dag had ik al gezien dat ze de eerste bergsprint gewonnen had, maar dat ze in deze fase van de koers nog mee zat was wel erg sterk. Zeker in haar allereerste World Tour koers. “Ontdekken waar je staat”, dat was het doel geweest voor deze koers. Die missie werd behaald, want in de finale van de koers werd maar al te duidelijk waar ze stond. Toen in de finale van de koers het peloton eventjes stil vind ging ze in de aanval. En niet zo’n beetje ook. Ze wist de meest gevaarlijke demarrage van de dag te plaatsen. Heel even. Heel eventjes dacht ik dat ze zou kunnen winnen. Ze is misschien wel de beste afdaler ter wereld en als ze met voorsprong de top van de laatste klim had gehaald dan had ze zeker weg gebleven. Helaas strandde de poging 2 kilometer voor de top. Ze werd 17e. Maar toch, wat een debuut. Op het hoogste niveau van de wereld doen we mee om de winst. Waar gaat dat nog toe leiden? Samenvatting van de Trofeo Alfredo Binda: https://nos.nl/video/2277422-net-als-peloton-aansluit-sprint-vos-naar-winst-in-trofeo-binda.html
 3. [Blog] Train de Trainer

  De start van een wielerseizoen is altijd een lastige periode. Eerlijk moet ik zeggen dat ik het eigenlijk nooit een hele leuke periode van het seizoen vind. In het begin van het jaar draait namelijk alles om de ervaren rensters. Jong talent komt immers pas later in het seizoen boven drijven. Tijdens de eerste maand met Biehler Pro Cycling bleek hetzelfde. Het was de meest ervaren renster die vaak als beste meekwam in de voorjaarsklassiekers, terwijl de jonge meiden nog wat tijd nodig hadden om op te warmen. In zo’n eerste maand gebeurd er echter een hoop met die jonge rensters. Waar ze de eerste koers nog volledig zoek worden gereden, doen ze iedere week steeds weer een beetje beter mee. Zo was het in de Drentse 8 de jongste van het stel die verrassend steek mee kwam, maar uiteindelijk toch de koers moest verlaten door een valpartij in de kopgroep. Ook Nokere Koerse gaf enkele leuke lichtpuntjes, waar een van de meiden goed mee deed met de tussensprints en twee van de rensters UCI-punten wisten te scoren. Vooralsnog hebben weersomstandigheden nog behoorlijk hun invloed op ons presteren. Hoe zwaarder de omstandigheden hoe duidelijk is dat we een jonge onervaren ploeg hebben. In goede omstandigheden kunnen ze echter hun neus aan het venster drukken. De omstandigheden voor Gent – Wevelgem lijken goed. En dus ben ik erg benieuwd hoe de meiden het dit weekend zullen doen. CU: #159 Trofeo Alfredo Binda
 4. De tijd ontbreekt mij om deel te nemen, maar ik zal zeker mee stemmen.
 5. [Blog] Train de Trainer

  Ik ga hier binnenkort nog wel mee verder. Momenteel draai ik echter zoveel wedstrijden dat ik nauwelijks aan alle andere werkzaamheden toe kom. Dit zal dus even een paar weekjes moeten wachten. Wellicht dat ik ergens in april weer wat tijd kan vinden. Wellicht leuk om mijn wedstrijdprogramma van maart/april hier eens te posten: - zondag 3 maart Brussel - Opwijk (UCI/Elites) - dinsdag 5 maart Le Samyn des Dames (UCI) - zaterdag 9 maart Omloop van Strijen (U19/U17) - zondag 10 maart Omloop van de Westhoek (UCI) - ter plekke afgelast i.v.m. hevige wind - vrijdag 15 maart Drentse 8 van Westerveld (UCI) - zondag 17 maart Ronde van Drenthe (UCI) - Eerste World Tour koers voor de ploeg - woensdag 20 maart Nokere Koerse (UCI) - donderdag 21 maart t/m zondag 24 maart Trainingskamp Vielsalm - zondag 31 maart Gent Wevelgem (U17) - zaterdag 6 april Omloop van Noord West Overijssel (U17/U19) - maandag 8 april GP Dottignies (UCI/Elites) - vrijdag 12 april t/m zondag 14 april Healthy Ageing Tour (U19) - zaterdag 20 april Omloop door het Land van Kleine Hein (U19/U17) - vrijdag 26 t/m zondag 28 april EPZ Omloop van Borsele (U19)
 6. [Focus] European Super League

  Giants aan de leiding!
 7. [FOCUS] Travel The World

  Shit, ik dacht na de eerste hint al aan die worstelaar, maar dat leek me echt veel te makkelijk. Had ik het nu maar gewoon ingestuurd.
 8. [FOCUS] Travel The World

  Oei, belangrijk rondje nu.
 9. Nette 4e plaats. Volgend seizoen op jacht naar jet podium.
 10. [FOCUS] Travel The World

  Er zit maar een ding op... Mij vast gaan voorbereiden op de eliminatieopdracht.
 11. Quarker wint Roubaix! Dat gaat lekker.
 12. [FOCUS] Travel The World

  Eindelijk weer eens wat gewonnen. Dat was even nodig.
 13. [FOCUS] Travel The World

  Eliminatieopdracht here we come