Stefanvk

Leden
 • Content count

  5,464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Stefanvk last won the day on January 17

Stefanvk had the most liked content!

Community Reputation

1,206 Excellent

About Stefanvk

 • Rank
  Kopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Focusverhaal mei/juni '12
  Focusverhaal november '12
  Focusverhaal december '12
  Focusverhaal januari '13
  Focusverhaal maart/april '14

Recent Profile Visitors

2,959 profile views
 1. Waarom was mijn baard vraag precies finest?
 2. Met minder dan 21 renners is het niet mogelijk om een ploeg te vormen voor alle wedstrijden
 3. Zo, en zullen we nu met zijn allen op de vuist gaan om te zien wie wint?
 4. @jelskie1 Ik zou nog eens contact met je opnemen na de deadline en ik ben blij dat ik je goed nieuws kan brengen. Armée de Terre heeft een serie sprinters binnengehaald waar je blij van zal worden. Arnaud Demare, Nacer Bouhanni en Elia Viviani zullen de ploeg komen versterken. Een betere sprintersploeg, is dus nauwelijks neer te zetten. Daarnaast zou je in de heuvelkoersen samen met onze Italiaanse vriend een mooi duo kunnen vormen. De komende periode zullen we gebruiken om nog wat sterke knechten aan de ploeg toe te voegen, hopelijk kan ik samen met jou gericht naar enkel mooie namen gaan zoeken.
 5. En dan wachten we nu in spanning af tot Demon weer thuis is
 6. De sfeer zit er goed in
 7. Armée de Terre reageert op situatie Radio Popular Chaos heerst rond de Portugese wielerploeg Radio Popular Boavista. In de discussies wordt Armée de Terre meermaals genoemd als mogelijke uitvlucht. ‘Een jammerlijke zaak,’ noemt teammanager Stefanvk de situatie rond de Portugese ploeg. ‘Zo’n situatie gun je niemand. Zowel voor de renners als voor het management is dit vervelend.’ Met name Dani Buendia zinspeelt op een vertrek naar Frankrijk, maar daar lijkt nog weinig duidelijk over. ‘We hebben Dani kort gesproken. De intenties van beide partijen zijn goed, maar we moeten nog wel een en ander oplossen.’ Die oplossing zouden er vooral moeten komen rond het getekende contract bij de Portugeze ploeg. Deze zou Buendia aan zijn contract willen houden. ‘Ik hoop dat er een oplossing komt,’ vertelt Stefanvk. ‘Deze situatie is voor niemand ideaal. De mogelijke komst van Buendia leverde in de media al de nodige discussies op, maar teammanager Stefanvk is er vrij duidelijk over. ‘Ik geloof in een sterk collectief, waarbij meerdere toppers elkaar zullen versterken in de finale. Maar uiteindelijk zal de beste man winnen. De renners zullen dus moeten spreken met de benen.’
 8. Ik zou je graag willen vragen om ook Armee de Terre in overweging te nemen. Ik zal nadat de sprintersdeadline voorbij is nog eens contact met je opnemen om te zien wat we daadwerkelijk voor je kunnen betekenen.
 9. Als Gargano met de beste van de besten wilt werken, dan staat het hem altijd vrij om met Armee de Terre te komen praten.
 10. Dus, is er nog een klimmer die Froome, Quintana, Bardet en Pinot liever met zich dan tegen zich heeft?
 11. Shit hè, ik was alleen maar op Quintana en Froome aan het bieden om ze duurder te maken
 12. Blij er een talent voor op doel bij te hebben. Hopelijk ligt er een.grote toekomst voor hem bij de club.
 13. Armee de Terre heeft nog geen sprinter in huis en zou daarom graag eens met je in gesprek raken. Wie weet kunnen we voor een mooie wisselwerking zorgen tussen jou en @Michal Kwiatek.
 14. Ik heb wellicht iets interessanters voor je. Het absolute kopmanschap is wat verouderd en kan vaak slecht uitpakken. Ik zou je daarom graag willen interesseren in een ploeg waarin je onderdeel kan zijn van een teamaanpak, waarbij de concurrentie van.meerdere kanten wordt belaagd.