Keuteberg

FDB Team
 • Content count

  7,939
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,131 Excellent

6 Followers

About Keuteberg

 • Rank
  Wereldkampioen

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,038 profile views
 1. Ronde van Vlaanderen

  ach je moet toch blij zijn dat Boonen het goed had voorspeld?
 2. Belgische koersen

 3. Belgische koersen

  Nedelranders winnen masala Belgische strontkoersen! Maar serieus als je Jakobsen niet kent volg je niet veel meer zeker?
 4. 04/03 - 11/03 Parijs-Nice

  met zo'n attitude als die van gesink en kelderman kom je nooit verder als een 7e plek in de gp strontkoers en 3/4e van het jaar thuiszitten en loon trekken. Al hebben ze dat met hun loon nog goed bekeken.
 5. 17/03 Milaan-San Remo

  hmm misschien is het dan toch nibali > gesink
 6. 25/03 Gent-Wevelgem

  groenewegen voor jakobsen en van poppel
 7. 23/03 E3 Prijs Vlaanderen

  ik ben helemaal in de war dat de e3 prijs tegenwoordig VOOR dwars door vlaanderen is. Die hele vlaamse kalender is op hol geslagen. dus het is nu... omloop, kuurne, de panne (1 daags, maar toch 3 daagse in de naam), e3, GW, dwars, Ronde, scheldeprijs, Roubaix. Dan doet er toch niemand mee aan dwars door vlaanderen zo een paar dagen voor rvv of zie ik dit helemaal verkeerd?
 8. (Vandaag - Volgende Week) Ronde van Catalonië

  Begin te denken dat er aan Valverde die wint nooit een eind komt. Over 10 jaar pakt ie vast zijn 12e LBL zege en 9e GT podium en 27e Vuelta ritoverwinning
 9. 04/03 - 11/03 Parijs-Nice

  niet echt eigenlijk baalde meer van Kelderman, al was dat te verwachten natuurlijk, zodra die ergens hoog staat valt ie standaard van een fiets. Die gaat er net zoals Gesink voor om per jaar 8 ton te pakken zonder er veel voor te hoeven fietsen. Lekker op je bed liggen met een gebroken been en loon trekken.
 10. Riccò (geschorst tot 2023): "Ik zal terugkeren als renner"

  Ricco wint Vuelta 2023, wat ik je brom
 11. dit topic is natuurlijk onzin, want Nibali werd verslagen door de wel edele Tom Dumoulin in de Giro, wat automatisch betekent dat Tom Dumoulin de beste cleane ronderenner ooit is.
 12. grootste tegenvallende wielrenner van het huidige peleton

  Robert Gesink natuurlijk. Die zou beter moeten zijn dan Nibali en ondertussen heeft die laatste met zijn minimale talent alle GT's + Lombardije + San Remo gewonnen en komt Gesink niet veel verder dan een Vuelta ritje en godbetert Montreal en quebec. Zijn grootste prestatie is dat hij nog steeds zoveel geld verdient ondanks dat hij elk jaar minimaal 3/4e jaar eruit ligt wegens een blessure of iemand die dood is.
 13. boonen heeft em ook gewonnen dus idd
 14. Maar wel Kuurne en een stuk of 8 massasprints per jaar.
 15. jongens neem gewoon allemaal even een slaappilletje en maak je niet druk om een pufje