Taz

Leden
 • Content count

  844
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

522 Excellent

2 Followers

About Taz

 • Rank
  Waterdrager

Profile Information

Extra

 • Onderscheidingen
  [IMG]http://i68.tinypic.com/212sbv4.png[/IMG]

Recent Profile Visitors

1,098 profile views
 1. Beste forumleden, Ik wil een carriere starten met een zelf gemaakte ploeg. Ik zie de truitjes enzo wel terug in het betreffende mapje (in de Program Files) maar ze zitten niet ingame of in de Editor.. Iemand die kan helpen??
 2. Fiel pakt de Tirreno, lekkere opener!! Tevreden met de seizoensstart..
 3. Team: Germany Nationality with whom I want to have a new 1-year trade contract : Poland Developmentteam (€2000): yes / no Support rider 1: Overhoeve: no support Support rider 2: Kriegwein: ** (Ik veronderstel dat de 2 renners die nu in onze oude Dev Teams zitten, toch beschikbaar blijven, ook al kopen we geen compleet Dev Team?)
 4. @YellowJersey @Jeis komt er nog reactie op mijn bod voor Leizberger? De deadline nadert..
 5. @Jeis De transfer van Weuerstadt voor 2000 is in orde voor mij @SeanSchleck Interesse in Bremmerman (Zwitserland) voor 3000..
 6. Weuerstadt mag weg voor 2000.. @YellowJerseyGeïnteresseerd in Hans Leizberger voor 2000!!
 7. [PCM2016 | MOE_1] Mapei Cycling Team

  Carrière zit in het slop: Ik ben een hoop screens en voorbereide stukjes kwijt en mijn PCM2016 crasht voortdurend. Op aanraden van een vriend nu PCM2017 geïnstalleerd, als die aanslaat, komt er nog wel een carrière online hier..
 8. Bedankt voor de uitnodiging!! Ik heb nog nooit zo'n Fantasy Game gespeeld maar wil graag meedoen.. Doe mij maar Duitsland!!
 9. Haha mooi deze!! Goede race gereden, al had je voor je eerste koers op eigen grond misschien op meer gehoopt..
 10. Zalig team ook steeds mijn eerste PCM-ploeg in die jaren!! Goed begonnen alvast op het NK en de Tour Down Under..
 11. Beste forumleden, Misschien een wat vreemde vraag, maar waar kan ik de DB terugvinden die ik via Steam Workshop gedownload heb?? Ik zou graag nog wat shirts toevoegen/vervangen maar vind nergens een mapje met de betreffende DB.. Alvast bedankt!!