kelvin

Leden
 • Content count

  748
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

726 Excellent

4 Followers

About kelvin

 • Rank
  Waterdrager

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

1,630 profile views
 1. 19. Giro d' Italia - week 2
 2. Hij had 600 Wt-punten, jullie krijgen allebei de helft.
 3. 18. Giro d' Italia - week 1
 4. Zoals jullie zien worden de verslagen iets anders, simpelweg vanwege een klein beetje tijdgebrek. Ik wil niet te ver achter komen te liggen, omdat ik meerdere seizoenen wil volmaken. Ik heb nu een planning voor mijzelf gemaakt, waarmee dit seizoen medio September afgerond is. Alleen dat betekent dat de kleinere rondes en eendagskoersen geen verslag zullen krijgen. @Jeis update van de WT-stand volgt bij de start van de Giro 17. Tour de Romandie
 5. 16. Amstel Gold Race, La Fleche Wallonne, Liège - Bastogne - Liège
 6. Je hebt gelijk, ik ga eens even nadenken hoe ik dit ga oplossen. Want bij die ploeg van jou liggen ze continue op het asfalt, dus daar zou die dit nooit presteren natuurlijk.
 7. 14. Itzulia Basque Country - deel 2
 8. 13. Ronde van Vlaanderen
 9. 12. Itzulia Basque Country - deel 1
 10. Twee opmerkingen: 1. Deze klassiekers heb ik al voor maandag gereden/gesimuleerd, daarom staat Lambrecht er bij deze koersen noch tussen. 2. Ik ga voor komend seizoen kijken wat ik kan ik doen qua seizoensplanning, want ook bij Gent-Wevelgem zie je de raarste dingen voorbij komen zoals Astana dat Sagan, Stybar en Lampaert thuislaat en gewoon met 6 renners start. Zeer frustrerend voor de managers, maar ook voor mij. 11. E3 BinckBank Classic / Gent - Wevelgem
 11. Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel bekend is gisteren Bjorg Lambrecht overleden als gevolg van een valpartij in de ronde van Polen. Daarom heb ik even kort overlegd met de manager van AG2R (007mark) die Lambrecht in dit verhaal onder zijn hoede had. Lambrecht zal uit zijn team worden gehaald en Alexis Vuillermoz keert als plaatsvervanger weer terug bij AG2R. 10. Volta Ciclista a Catalunya (deel 2)
 12. Dat bedoel ik ook, volgens mij heb ik nu een mogelijkheid gevonden dat ik in de editor kan aanpassen wie Tirreno, Parijs - Nice, San - Remo, Vlaamse en Waalse klassiekers, Dauphine, Tour de Suisse, grote rondes rijden. Voor rondes als Baskenland, Catalonie, Romandie, Polen en BinckBank wordt dit lastig, net als voor San Sebastian, Canada-koersen, EuroEyes, GP Ouest en Lombardije Maar de risico's blijven heel hoog, omdat de opbouw van de vorm van een renner ook al wordt bepaald door de AI. Als de AI een renner een vormpiek naar de Vuelta geeft en jij wil hem vervolgens naar de Vuelta hebben, dan is het hele seizoen van die renner om zeep.
 13. Zal ik voor komende seizoen naar kijken?