Luuk.

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  7,877
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,089 Excellent

7 Followers

About Luuk.

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 12/24/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Tungelroy

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand mei '13
  Vuelta Prono '14
  Giro Prono '15

Recent Profile Visitors

4,339 profile views
 1. Het lulletjestopic

  Ook wel bekend als de Thijs Zonneveld-trofee.
 2. [FOCUS] MUCI 2020

  Leent dat Managers United zich een beetje voor een forumrel? Dat zou er toch nog één keer in moeten zitten voordat deze site definitief uit de lucht gaat.
 3. TV-Series

  Nooit gezien eigenlijk, is die serie de moeite? Ik ben zelf nu drie seizoenen onderweg in House of Cards. Zonder Kevin Spacey had ik het niet heel bijzonder gevonden denk ik, maar wat is die bangelijk goed daarin zeg. Zonde hoe die serie aan zijn eind is gekomen, want ik weet nu gewoon al dat het laatste seizoen enorm kut gaat zijn (als ik daar überhaupt aan begin).
 4. Muziek en Optredens

  Oké jongens, pronotijd: Wanneer gaat Bob Dylan dood? Dat kan nu onmogelijk lang meer duren. Ik gok 2 juli.
 5. PolitiScales politieke test

  Bewegingswetenschappen, dus daar zit veel biologie in ja. Als ik lees wat essentialisme is kan ik me daar vrij goed in vinden ja, en ik kan me ook goed voorstellen dat dat voor veel mensen geldt die erfelijkheidsleer krijgen in hun opleiding.
 6. TV-Series

  Topic verdient weer een bump. Ik ben, zoals velen, de laatste weken weggeblazen door the Last Dance en ben nu wel benieuwd of er vergelijkbare reeksen bestaan. Iemand suggesties?
 7. Meest spectaculaire edities

  Die rit naar L'Aquila was ook redelijk bizar toen. Je zou haast vergeten dat David Arroyo ooit bijna een grote ronde heeft gewonnen.
 8. Meest spectaculaire edities

  @David kan hier ook wel wat mee me dunkt.
 9. NUEVO CALENDRO DE LA HORRIBLE MUERTE

  Gaat het uiteindelijk ook gewoon op neerkomen hoor, vaccins zijn er echt nog niet in augustus.
 10. TV-Series

  Beter niet per sé (ik vond seizoen 2 niet zó slecht). Het staat wel compleet los van de eerste twee seizoenen met een heel andere setting/verhaallijn, dus misschien dat je het wel digt (al waren de eerste paar afleveringen dus wel redelijk kut).
 11. Darts

  Alvast zonder van Gerwen, Anderson, Gurney en Harms, en die geven allemaal bullshit redenen op om te verhullen dat het ze gewoon geen reet boeit
 12. TV-Series

  Overigens heeft Westworld zich weer enigszins herpakt en ben ik helemaal verslaafd aan Community momenteel, dus ik kom wel weer een paar weken lockdown door.
 13. TV-Series

  Zelfs in Better Call Saul vind ik Fring beter dan Lalo eigenlijk. Die laatste heeft echt nog weinig gedaan als je erover nadenkt. Doet niks af aan het niveau verder trouwens. Ik durf te zeggen dat die aflevering in de woestijn de beste tot nu toe was.
 14. Tour de Simulatie