neva

Leden
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About neva

 • Rank
  Nieuweling
 1. Dank je. Lekker waardeloos. Community lijkt helemaal overleden
 2. Goedemiddag heren, Ik ben er een jaar of twee tussenuit geweest, maar nu heb ik dus gelijk een vraag. Wat is er gebeurd met deze community? Als ik vroeger wat nodig had voor PCM kwam ik naar de site/forum en had ik binnen vijf minuten wat ik nodig had. Nu zoek ik een realname DB voor de nieuwe PCM en ik ben al een kwartier aan het zoeken. Leeft men hier nog? Of zit ik nu gewoon erg scheel te kijken? Bedankt alvast.
 3. Kom weer eens een geweldige bug tegen.. Rijd als Pro Cyclist in m'n derde seizoen de Criterium Dauphine. Piek daar, zodat ik de Vuelta/Giro kan 'unlocken' (wat ik persoonlijk raar vind, maar goed, daar kan ik mee leven). Prima, ik mik op de ploegentijdrit, die winnen we, maar omdat ik als tweede over de streep kom geen overwinning. Geen probleem, top 5 in het algemeen klassement zou ook genoeg zijn. Eerste bergrit word ik derde, geweldig, het ziet er echt goed uit voor me. Pak daarmee ook het geel. Heuvelritje daarna, kom ik met m'n 73 heuvels. Ik vrees al een beetje voor de trui, maar voorsprong van 29 seconden op Pinot/Contador (beiden Astana) moet hopelijk groot genoeg zijn. Gek genoeg kan ik met de beste mee en in de slotmeters weet ik nog de sprint te winnen! Dikke blijdschap hier! Dus ik juich, kom in het geel over de streep, wat wil je nog meer? Kom ik aan bij de podiumceremonie, 'stage winner: Uran'. Huh? Nou ja, zal wel foutje van de ceremonie zijn denk ik.. Kom nergens in de klassementen voor.. Oké, raar.. Dus ik naar uitslagen, heb ik opgegeven met een schedelbreuk Wat een grafspel zeg.
 4. Eindelijk. Voor het komende (3e) seizoen Kittel naar Philips (ex-Belkin) gehaald. Daar tegenover staat het waarschijnlijke vertrek van Kelderman en Mollema, maar ja, 't is niet anders. Had Woutje Poels al, dus kan nog wel ergens top 5 rijden in een grote ronde...
 5. Op deze manier won ik zojuist Milaan San Remo met Lars Boom
 6. Niet perfect? Vind ze best matig eigenlijk..