Koen

Leden
 • Content count

  15,761
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,457 Excellent

About Koen

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 07/13/1992

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Ergens

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jun '13

Recent Profile Visitors

2,945 profile views
 1. Autosport

  Denk dat Vettel hem dan ook wel makkelijk had gepakt en dat het daarna alsnog gedaan was. Moet gewoon echt eens wat gevonden worden om het interessanter te maken, want zelfs al zijn de auto's gelijk kan er gewoon niet ingehaald worden. Kan soms leuk zijn als je van die duels zoals Max hem had met Raikkonen in Spanje, waar hij constant werd aangevallen, maar hier bleven ze gewoon de hele tijd op een gat van een seconde van elkaar hangen.
 2. Giro 2018

  Iemand die Froome tenminste op zijn terrein kan verslaan.
 3. Autosport

  Ook alleen maar omdat Vettel en Hamilton pech hadden. Racet hier tegen Bottas en Raikkonen, dan is het niet gek dat het niet spannend wordt vandaag.
 4. Autosport

  Die verbazing dat Hamilton niemand kan inhalen
 5. Autosport

  Max zowaar de enige zonder schade, een waar mirakel.
 6. Autosport

  Zeker, maar had toch wel meer verval verwacht op de rechte stukken, want die zijn er toch wel genoeg hier.
 7. Autosport

  Was wel een lastig geval, want hij had bijna van de baan af gemoeten had hij Bottas daar niet willen hinderen, gezien je direct daarna naar rechts moet kruisen en hij rechts ook in de weg had gereden. Maar wel verrassend dat hij hier zo goed voor de dag komt, zeker als je het vergelijkt met Ricciardo. Nu zal die nieuwe motor wel iets doen, maar het was bijna constant een seconde verschil, dat is wel bizar veel. Morgen zal wel mooi gaan worden hoop ik. Vettel die sowieso moet winnen en Verstappen die ook gewoon alles of niet gaat geven. Ben wel benieuwd of Hamilton mee kan morgen of dat die wederom te kort gaat komen.
 8. Kansrekenen kaartspel

  (7/31)*(24/30)*(7/29)*(16/28)*(7/27)*(8/26)*(7/25) Zou ik met mijn beperkte kennis zeggen.
 9. Autosport

  Voel je je dan even genaaid als Kvyat zijnde Zover ik weet reed Hartley ook nog eens in de auto van Gasly? Dus die gaat in twee GP's in twee verschillende auto's gereden hebben.
 10. Autosport

  Ik denk dat ook maar weinig mensen fan zijn van Max zijn houding hoor en dan heb ik het over de F1 fans, niet die nieuwe fans die alleen maar blind op Max staren en alles wat hij doet/zegt verafgoden.
 11. Autosport

  Terecht mijn reet. Maar zonde van die gridstraf achteraf. Winst was gewoon mogelijk geweest als je ziet hoe die hier reed.
 12. Autosport

  Wat een move
 13. Autosport

  Zowaar eens een mooie GP. Bottas kan wel beter stoppen.
 14. Andere Wedstrijden

  Wint dit weekend dus gewoon 2x op rij
 15. Nederlandse politiek

  Wel een bijeen geraapt zooitje en duidelijk dat ze iedereen ook echt wat moesten geven om blij mee te zijn. Benieuwd hoe lang dit gaat recht blijven/werken.