Koen

Leden
 • Content count

  15,804
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,473 Excellent

About Koen

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 07/13/1992

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Ergens

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jun '13

Recent Profile Visitors

3,627 profile views
 1. 27/7 Knalto in Val Tho

  Toch wel geil dit ritje? Ruim dertig kilometer omhoog en lekker kort zodat iedereen nog relatief fris is. Misschien een echt vuurwerk ipv een uitputtingsslag.
 2. 25/7 Aanvalloire naar Valloire

  Zoals Augustyn toen deed ja.
 3. Alaphilippe of Bernal voor eindwinst... wauw
 4. Misschien handig als nieuwe onzichtbare stat in PCM? Hoogtelimiet voor klim stat. Denk dat bultje daar ook wel een lijst voor heeft gemaakt.
 5. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  Maleisië/Singapore nog steeds op de planning? Wil misschien eind van het jaar die richting weer op na vorig jaar Myanmar te hebben gedaan (ook een aanrader trouwens). Zit alleen te twijfelen dus Maleisië met Singapore erbij of Vietnam.
 6. Wegrit EK - 12/08/2018

  Wel zonde want als Van Aert weg is, is in het veld de uitdaging voor hem ook wel weg. Of zal die dan meer richting het mountainbiken gaan?
 7. Wegrit EK - 12/08/2018

  Trentin ook gewoon een betere sprinter. Maar hoe geil en zonde tegelijkertijd is het gewoon dat Van der Poel en Van Aert hier op het podium rijden. Zo benieuwd wat die twee gaan bereiken als ze fulltime de weg op gaan.
 8. Forummeeting 2.0 (Juni tm Augustus)

  100 kilometer is ook te veel voor mij.
 9. Ervaring | Rate my team

  Wat denken jullie van dit team? Ga Marco Marcato er nog uithalen (en het team heeft nog wat knechten die van het venster afvallen). Idee is Wellens, Van Aert en Colbrelli als kopmannen en Boasson Hagen, Teunissen en Küng met een vrije rol. Team is dus vooral gericht op de klassiekers. Misschien dat ik Colbrelli er nog uithaal om een sprinter ervoor in de plaats te nemen (Danny van Poppel bv.). Uiteraard een World Tour ploeg.
 10. 17/07 tm 19/07 | Het Alpentrio

  Movistar toch wel tegenvallend in de breedte. Al snel met 3 man over en aangezien die waarschijnlijk allemaal voor eigen kansen gaan rijden...
 11. Weer een Colombiaan die niet kan sturen en alleen rechtdoor kan gaan bij paniek.
 12. Ik zit die sprint nog eens terug te kijken en Kristoff sprint echt vierkant achteruit.
 13. Je kan zeggen wat je wilt, maar hij was wel veruit de snelste. Had die bij Quickstep gereden had die zo 5/6 ritten gewonnen deze Tour.
 14. Wedstrijdnieuws

  Weening