Zeus

FDB Team
 • Content count

  14,554
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,068 Excellent

About Zeus

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 06/09/1917

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  Het Orakel van Bussum
 1. WK 2018 Poule A

  Wat? Hij is een GL'er.
 2. WK 2018 Poule A

  Ook niet, GL'er.
 3. WK 2018 Poule B

  Jahanbaksh wel ja. Reza meh. Is weinig meer, voorzover het dat al was.
 4. WK 2018 Poule A

  Ja, ik ben een VVD'er uit Bussum. Jij kent mij wel. Van voetbal ken je helaas dan weer vrij weinig.
 5. WK 2018 Poule A

  Die speelde onder Fernando Santos ook gewoon zeer degelijk. Is een tactisch hele sterke coach die goed een collectief kan smeden. Na zijn vertrek bij Griekenland is het direct bergafwaarts gegaan, met als dieptepunt nota bene toen Ranieri er even bondscoach was. Toen is hij naar Portugal gegaan en dat sorteerde al direct effect. Je hoeft er niet van te houden, maar knap is het wel, hoe Santos zijn ploegen telkens weer neer weet te zetten en hij er echt een zeer stug en strijdbaar collectief van weet te smeden. Hij is daadwerkelijk in staat om ploegen (en nu dus vooral landenteams) boven zichzelf uit te laten stijgen, zelfs als het op voorhand nog zo complex lijkt.
 6. WK 2018 Poule A

  Niet echt wandelen, meer zoeken. Maar niet de kwaliteit hebben om er door heen te breken. Als S-A aan zou hebben gedrongen en hoger druk was gaan zetten had je al een ander Uruguay gezien. Maar nu was het vooral tevergeefs zoeken. En na een uur gaat de moed dan wat zakken en in de slotfase is je voorsprong maar nihil. En dan ga je hem gewoon maar vasthouden. Is niet zo heel gek. Maar dat het niet leuk is om naar te kijken snap ik ook wel ja. Maar een Spanje - Uruguay zou best een leuke partij kunnen worden.
 7. WK 2018 Poule A

  Spelen gewoon naar hun mogelijkheden en in hun kracht. Niks mis mee. Maar in een rol als underdog zijn ze een stuk leuker om naar te kijken ja.
 8. WK 2018 Poule A

  Zijn er ook gewoon op ingesteld om tegen betere ploegen te spelen. Kunnen niet het spel dicteren. Zit ook geen creativiteit in, niemand met een actie en op de vleugels kunnen ze nauwelijks wat uithalen, waardoor Suarez en Cavani dan altijd op een eiland komen te staan. Tegen betere ploegen die het initiatief nemen zijn de ruimtes in de omschakeling groter en kunnen ze beter Suarez en Cavani bereiken. Dan spelen ze in hun kracht. Het is eigenlijk gewoon een nog meer degelijke versie van Atletico.
 9. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Maar wel beter
 10. WK 2018 Poule H

  Typisch doelpunt wel
 11. WK 2018 Poule H

  Kroatiƫ en in mindere mate Serviƫ vallen wel mee hoor Denemarken moet toch ook nog wel beter voor de dag kunnen komen als tegen Peru
 12. WK 2018 Poule H

  Wat een slechte wedstrijd hee, goedemorgen
 13. WK 2018 Poule H

  En die keeper kan er al helemaal niks van
 14. WK 2018 Poule H

  Wat speelt Koulibaly slecht zeg, die passes
 15. WK 2018 Poule F

  Of met een Khedira die gewoon ouderwets op zijn positie blijft hangen. Die kan verder toch niet voetballen.