Zeus

FDB Team
 • Content count

  15,214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,226 Excellent

About Zeus

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 06/09/1917

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. Movistar is het hele seizoen al drie keer niks
 2. Werken - wie, wat, waar, wanneer?

  Nou nee, want ik hoef niet het praktische werk te doen Niet flyers uitdelen ofzo Gaat om campagnestrategie, meer achter de schermen
 3. Werken - wie, wat, waar, wanneer?

  Echt werk zou ik het niet noemen Maar de mogelijkheid bestaat dus dat ik over een tijdje de kans krijg om in een lokaal campagneteam ervaring op te doen in de VS bij de volgende verkiezingen Sluit ook goed aan bij mijn ambitie in de richting politiek-strategie
 4. Movistar zuigt apenkloten
 5. Tour 2020

  Nee, gewoon een grote ronde Haha
 6. Ik heb een carrière met Jeep Cycling Team (zelfgemaakt, het tenue lijkt op het voormalig zwart-wit gestreepte shirt van Juventus). Het is een Italiaans team, maar de kopmannen zijn allen buitenlands: Dumoulin, Ackermann en Pogacar. Nu is het doel van de sponsor om de Giro te winnen. Logisch, want Italiaans. Ik wil op zeker spelen en ga dat proberen met Dumoulin. Echter, ik wil toch ook met Dumoulin nog eens de Tour winnen. Vinden jullie de dubbel Giro-Tour in PCM te doen? En hoe dan?
 7. [PCM19] Ervaringen

  Pinot is wel echt zwaar overpowered. 77 voor weerstand en recuperatie. Dat klopt gewoon niet.
 8. Tour 2020

  Bora ook wel erg sterk. Sagan, Ackermann, Bennett (als hij blijft).. En dan nog Buchmann en Majka die top-5 AK kunnen rijden. Ook lekker zeg.
 9. Tour 2020

  Gerucht gaat dat er in de Giro drie tijdritten zitten. Ook al hebben ze er misschien weinig meer te winnen, toch zou ik als Froome en/of Dumoulin zijnde lekker de Giro gaan rijden dan. Froome mag straks opboksen tegen Bernal en Carapaz voor de Tour, lijkt me nutteloos. Dumoulin verwacht ik dit jaar toch niet geweldig te zijn bergop. Roglic lijkt een logischere kandidaat voor de Tour. Wat een stunt eigenlijk, de voormalig kneuzenploeg heeft nu gewoon na Ineos het grootste luxeprobleem van alle ploegen. Drie man die podium kunnen rijden in een grote ronde, waarvan twee nog echt kunnen winnen ook. En dan heb je Groenewegen ook nog. En Van Aert. Ik zou Dumoulin naar de Giro sturen met meerdere goede knechten bergop. Bennett, Kuss en Tolhoek, bijvoorbeeld. En dan Groenewegen met drie man in dienst voor een acceptabele sprinttrein. Voor de Tour zou ik alles op alles zetten voor een overwinning van Roglic. Kruijswijk aanvankelijk ook een goed klassement laten rijden, zodat je naar het einde toe een troef hebt in zijn positie. Verder nog De Plus meenemen en een harde werker als Gesink. Wat ervaren hardrijders (Martin oa) en Van Aert als joker met een vrije rol in ritten die hem liggen.
 10. [PCM19] Ervaringen

  Ik had gisteren dus die WorldDB van @Benji Naesen gedownload. Maar het downloaden duurde zo'n beetje zes uur lang ofzo. En 19 GB ook, ziek veel? Maargoed, ik vind de stats best wel kut. Het is heel erg gericht op de huidige vorm, waar je naar mijn mening meer zou moeten kijken naar de algemene capaciteiten van een renner.
 11. [PCM19] Ervaringen

  Aangezien er zo weinig activiteit is in het PCM-gedeelte, maar een algemeen topic over de ervaringen met PCM19. Ik ben het nu aan het downloaden. Welke database is het best uit de workshop? Ik wil vooral: realistische stats en zo min mogelijk bugs.
 12. Tour 2020

  Froome?
 13. Degelijk begin voor Sagan: ritzege en een vijfde plek in het algemeen klassement. Maar we verwachten meer bij Movistar!
 14. WK

  Ongeveer zoals het moet zijn om de docent van @aron24 te zijn