jenro

Leden
 • Content count

  927
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

347 Excellent

About jenro

 • Rank
  Waterdrager

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Recent Profile Visitors

2,517 profile views
 1. [Focus] Focus Songfestival 2

  M'n eerste overwinning behaald
 2. [Hulp] Starten Verhalen

  @PinGuN667 Ik zou er liefst al dit weekend mee willen beginnen, maar ik zoek nog een extra schrijver om ook stukjes te schrijven als ik het druk heb. Het concept staat al zo goed als vast. Enkel nog wat overleggen, een header, enkele deelnemers en we kunnen beginnen.
 3. [Hulp] Starten Verhalen

  Niemand die zou mij willen helpen?
 4. [Hulp] Starten Verhalen

  Ik zou een Focus-verhaal willen starten rond de Ligue 1. Omdat ik weet dat ik alleen er geen erg kwaliteitsvol verhaal kan van maken zou ik graag hulp inroepen om samen te werken om het verhaal goed uit te werken en om de taken te verdelen. Dus, als er iemand wil samenwerken, aarzel niet om te reageren.
 5. [Hulp] Starten Verhalen

  @aron24 Met welk concept dan? Ik ben nu nog niet van plan om er mee te starten, maar ik had het graag al weten indien ik de intentie heb om het wel te doen.
 6. [Hulp] Starten Verhalen

  Als ik het zou doen, zou ik het liefst wel in duo willen werken zodat ik het kan combineren met mijn andere verhalen.
 7. [Hulp] Starten Verhalen

  @jelskie1 In de ligue 1 heb je met PSG, Marseille, Lyon, Lille en Bordeaux toch vijf clubs die vier clubs die normaal gezien aan elkaar gewaagd zijn. Ok dit jaar valt Lille tegen maar anders doen ze toch aardig mee. Saint-Etienne en Montpellier zijn ook leuke outsiders en met wat transfers kan je na verloop van tijd ook bv. van Toulouse ook een goeie ploeg maken zoals Bergen in het Jupiler Pro League verhaal. In Duitsland steekt Bayern er toch ook boven uit? Net als Barça, Real en Atlético Madrid in Spanje. Bedankt voor je mening. Ik waardeer het. Als je nog iets wil aanvullen mag je dat altijd doen.
 8. [Hulp] Starten Verhalen

  Ik heb twee concepten in gedachten voor in de toekomst, maar ik had graag wat feedback gekregen over het concept Europese spelen: In navolging van mijn Nederspelen zou ik ook de Europese spelen kunnen doen, gebaseerd op de Europese spelen die ook in werkelijkheid in Azerbeidzjan plaatsvinden. Hier heb ik wel redelijk wat deelnemers voor nodig dus ik had graag op voorhand al geweten of er mensen zouden zijn die hier wel eens in zien. Ik zou het ook in de stijl van mijn Nederspelen verhaal doen. Ligue 1: In navolging van de succesvolle verhalen rond de Jupiler Pro League en de Eredivisie zou een verhaal rond de Ligue 1 ook wel een plaats kunnen hebben op dit forum, maar ik vraag me af: Zijn er nog mensen die hier nog zouden aan willen deelnemen met al die huidige Focus-verhalen rond voetbal? Heb je een opmerking, aarzel dan niet om te reageren. Indien er mensen zouden zijn die hier aan zouden willen helpen dan mag dit altijd gemeld worden. Dit is voor in de toekomst niet voor binnekort dus.
 9. [Focus] Focus Songfestival 2

  Ik vind het eigenlijk wel een sterke ronde. Ik tip Louane als verrassing voor deze ronde. Ik ken het al een tijdje en het bljift inderdaad in je hoofd zitten.
 10. [Hulp] Starten Verhalen

  Ok, maar het is niet makkelijk om op voorhand in te schatten. Jullie hadden bv. mijn Nederspelen verhaal kunnen afkeuren terwijl het voldoende deelnemers had en ik het heb kunnen afwerken.
 11. [Focus] Focus Songfestival 2

  Bij de allerlaatste stemming eventjes in het linkerrijtje gestaan maar finaal toch in het rechterrijtje beland.
 12. [Focus] Focus Songfestival 2

  Hier en daar toch wat puntjes kunnen sprokkelen.
 13. [Focus] Focus Songfestival 2

  Vergeet mijn Italobrothers niet. Dit duo kan elektronische muziek produceren als geen ander en dit aanstekelijk nummer verdient dan ook enkele puntjes.