007mark

Leden
 • Content count

  218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

2 Followers

About 007mark

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. Mooie overwinning van Jakobsen in Hamburg!
 2. Jammer dat Carapaz helemaal niets heeft laten zien. Daarom was Soler met en 14e plek in het klassement de beste. Had hem dan liever wat vaker in de aanval gezien.
 3. Kleurloos rondrijden met Soler en Carapaz. Ging wel weer redelijk, tot Los Machucos helaas. 14e en 15e in GC is echt slecht.
 4. Wanneer kunnen we de laatste week van de Vuelta verwachten @kelvin Ben erg benieuwd namelijk
 5. Carapaz 6 minuten verloren door een val
 6. Niet onze ronde. Wacht eigenlijk op de Vuelta, waar ik weer hoop te oogsten.
 7. Kelderman zet zijn kansloze seizoen voort. 17e algemeen in dit deelnemersveld is echt zwaar tegenvallend natuurlijk. Fabio Jakobsen wel weer twee mooie overwinningen erbij!
 8. Alle etappes voorin meegedaan en Carapaz heeft knap standgehouden op de derde plek! Voor het team ook mooi dat het ploegenklassement gewonnen wordt zeg. Hopelijk levert dit veel punten op, zodat we flink stijgen op de World Tour Ranking.
 9. Helaas zijn Dumoulin en Froome net wat beter dan Carapaz, al heeft die wel een mooie voorsprong van 3 minuten op Latour om zijn podium te verdedigen. Schachmann greep door Van der Poel net naast een etappezege. Ploegenklassement voorlopig 2e. Hopelijk kunnen Carapaz, Madouas, Gaudu en Schachmann daar nog de winst pakken.
 10. Mooie selectie met Carapaz, Gaudu (in de Franse trui), Madouas en Schachmann. De ploegentijdrit lang niet slecht met een 9e plaats, waarna er in de lastige 3e etappe goede zaken gedaan worden door Carapaz met een 3e plaats. Ook goed geholpen door Schachmann en flink wat mannen op achterstand gereden. In de rit naar Colmar haalt onze Duitser ook een knappe 3e plek. Op de Belles Filles zijn wederom grote verschillen te merken en Carapaz houdt goed stand! Wat doet die Evenepoel daar trouwens op een 8e plek joh haha (ook gewoon 17e algemeen). Conclusie is dat het vooralsnog goed gaat, met een voorlopige podiumplek. Ook een mooie voorsprong van anderhalve minuut op de nummer 4. Echter komt het zwaartepunt nog in de laatste week en komt er ook nog een tijdrit aan. Maar we hebben hoop op een goed resultaat! De 16e plaats in de WT is trouwens wel echt heel matig he. Dacht dat mijn talenten het wel beter zouden doen over het jaar genomen.
 11. Jakobsen, Gaudu en Schachmann hebben weinig kunnen klaarspelen helaas.
 12. Ritoverwinning en een 6e plek voor Carapaz in het klassement. Madouas ook aardig meegedaan en de jongerentrui meegepakt.
 13. Goh, wat een lekkere laatste week zeg! Jakobsen die toch nog zijn laatste kans pakt en Soler die heel verrassend de afsluitende tijdrit wint Dat hij dan 'slechts' 13e wordt in het klassement maakt niet veel uit. Al had hij met zijn 77 voor Aanvallen wel iets minder mogen wieltjesplakken deze Giro. Helaas Kelderman echt niets van gezien deze ronde. Hopelijk kunnen we de komende weken wel wat opschuiven in de WT-ranking, want voor de Giro stonden we op 1 na laatste.
 14. Soler voorlopig 13e in het klassement. Hopelijk kan hij nog tijd terugpakken in de laatste week, maar verwacht geen top 10 plek meer. Jammer dat Jakobsen een etappezege misloopt. Was er dichtbij.
 15. Door vakantie flink wat moeten teruglezen. Zeer tevreden met de 3e plaatsen van Schachmann in AGR en Waalse Pijl. Ook Kelderman knap 5e in klassement van Romandiƫ. In de Giro helaaa nog geen heel mooie dingen gezien.