007mark

Leden
 • Content count

  277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Excellent

2 Followers

About 007mark

 • Rank
  Belofte

Recent Profile Visitors

642 profile views
 1. Ik zou het niet eens erg vinden als het nu enkel saaie, vlakke etappes nog zijn. Dan word Soler gewoon heel knap 4e Zit namelijk deze update al elke etappe opgelucht adem te halen dat hij er dichtbij zat.
 2. Soler rijdt echt een geweldige tweede week zeg, niet normaal. Erg grote namen al op achterstand, maar hijgen er ook nog een aantal in zijn nek. Podium is ook nog mogelijk, ik ben benieuwd. Ploegenklassement behoort ook nog tot de mogelijkheden en weer een mooie overwinning gescoord met Alaphilippe. Benieuwd hoeveel bergen de slotweek nog in petto heeft voor ons. Latour verrassend sterk zeg, niet normaa.
 3. Landa die wederom niet meedoet voor het klassement, maar wel 2 heerkijke overwinningen met Soler en Alaphilippe. Die laatste rijdt volgens mij zijn derde grote ronde van het jaar
 4. Keurige 15e plek in het klassement.
 5. Geen woorden aan vuil maken dit.
 6. Man man man man. Kan die verschrikkelijke Landa echt niet 1 seconde sneller rijden op die rijdritfiets? Daardoor nu in zelfde tijd als Kwiatkowski, waardoor hij net 9e wordt in plaats van 8e. Lichtpuntje dat beide klassementsrenners in de top-10 rijden, maar had op meer gehoopt.
 7. Met Landa en Bardet voorlopig in de top-10, maar die tijdrit. God o god o god, flink wat minuten verloren.
 8. Hier kunnen we dus nog echt heel weinig mee. Typische tour weer met bijna alleen vlakke wegen in de eerste week.
 9. Bardet stond er voor de laatste TT erg goed voor, maar helaas verliest hij daar veel tijd. Wel een mooie etappeoverwinning en Alaphilippe deed het ook weer goed met 6e plek in klassement
 10. Barguil, wat een held ben je Helaas net niet de eindzege door in de laatste etappe de leiderstrui te verliezen, maar heel knap 2e in klassement en gewonnen rit.
 11. Had Alaphilippe de top-10 nog wel gegund, maar helaas. Soler kreeg het weer voor elkaar om in een vlakke etappe bijna 3 minuten te verliezen. Gelukkig Landa nog een mooie overwinning en Barguil was nog dichtbij. Bardet knappe 2e in klassement, samen met een ritoverwinning in California! Eindwinnaar Yates trouwens goed voorspeld
 12. Alaphilippe bezig aan een topronde. Eigenlij elke etappe bij de eerste 20, ook in de bergen. Hopelijk kan hij vasthouden aan zijn top-10 plek. Verder doen Barguil, Landa en Soler het niet zo slecht, al hoop je dat er wat meer samenwerking komt. Lijkt nu een beetje los zand. Hopelijk derde week in de aanval.
 13. Opvallend dat we nog maar slechts 16e staan in de ranking, had wat meer verwacht na de prestaties van Alaphilippe. Ook nu doet hij het weer prima, met onder ondere een overwinning. Helaas zakt Landa door het ijs, waardoor diezelfde Alaphilippe het samen met Soler moet doen in het klassement. Gaat de eerste niet redden in het hooggebergte, en de tweede gaat ook geen top-5 rijden. Hopelijk dus nog een ritoverwinning ergens pakken. Hebben voor het gebergte een prima ploeg, met ook Barguil er nog bij.
 14. Soler heeft zich kranig geweerd met een 10e plek.
 15. YES! Hier zat ik met smart op te wachen inderdaad. Lekker Flipje, mooi monument binnen