007mark

Leden
 • Content count

  479
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 Excellent

2 Followers

About 007mark

 • Rank
  Belofte

Recent Profile Visitors

855 profile views
 1. Benieuwd naar de tijdsindicatie van Kim Jung Kelvin. EDIT: Verdorie, Bernal dus net naast gegrepen. Had ik toch voor Evenepoel in mijn eerste bericht moeten gaan. Dit jaar dan maar met Dumoulin. Kijken of hij het op zijn leeftijd nog kan.
 2. Zo, goeiemorgen. Jullie hebben gelijk
 3. Veiling begint op 250K, dus dan heb je nog 20K over
 4. Inderdaad. Het winnen van een grote ronde moet toch eens gaan lukken bij AG2R. Afgelopen jaar werd het in de Giro helaas door ons neus geboord. Daarnaast had ik eigenlijk verwacht dat we meer dan 3 kleine rondes hadden gewonnen. Valt toch tegen.
 5. Net 2e geworden achter Bahrein, die het vooral te danken hebben aan een ontketende Pinot. Hier heeft Bernal het goed gedaan, maar de valpartijen in de Giro en Dauphiné waren pure pech. Ook in Polen 2e achter Nick van der Lijke had ik niet verwacht. Andere kopmannen Groenewegen en duo Politt/Pedersen hebben goed gepresteerd.
 6. Prima gedaan van Bernal. Hiermee denk de 2e plek in klassement veiljggesteld.
 7. WERELDKAMPIOEN TIJDRIJDEN JAJA. En ook netjes 2 man in de top 10 van de wegrit. Krijgen we zeker geen WT punten voor? Huhu
 8. Ongelofelijk dat Pinot 3 grote rondes rijdt en er 2 wint zeg. Daardoor nu 2e in de ranking achter Bahrein. Groenewegen wel alle echte sprints gewonnen, dus daar ben ik zeer tevreden mee.
 9. Bernal zakt verder en verder in het klassement. Erg jammer. Hopelijk ziet hij in dat het klassement niets meer gaat worden en gaat hij nog ergens in de aanval. Groenewegen redt andermaal de meubelen. Goede overwinning weer.