Jimski

Verhalen
 • Content count

  14,735
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,975 Excellent

About Jimski

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 06/19/1995

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Den Burg

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand sep '12
  Carrière v/d maand dec '12
  Carrière v/d maand apr '13
  Overig verhaal v/d maand feb '13
  Overig verhaal v/d maand jul '13
  Prono Tour de France '13
  Teamcup '13
  Schaatsprono '13/'14
  NK Puntenkoers '14
  Schaatsprono '14/'15
  PCM Focus Career Seizoen 1
  Overig verhaal v/d maand jun-sep '15
  Carrière v/d maand dec '15
  Schaatsprono '15/'16

Recent Profile Visitors

4,192 profile views
 1. [FOCUS] Expeditie Robinson 6

  Stoel 1: Stoel 2: Stoel 3: Stoel 4: Stoel 5: Luuk. Stoel 6: Stoel 7: Jimski Stoel 8:
 2. [PCM 2015 | MOE_3] Orica - GreenEDGE

  Het is inderdaad erg stil hier momenteel. Hopelijk kun jij de algehele activiteit hier weer een beetje opkrikken als je hervat en nieuwe mensen aansporen een carrière te beginnen
 3. Raad de renner a.d.h.v. zijn ploegen

  Neilstrung
 4. [FOCUS] Expeditie Robinson 6

  Als ie niet heeft gedronken wel dan?
 5. [FOCUS] Expeditie Robinson 6

  Was me nog niet eens opgevallen Misschien omdat ik die hier elke dag zie, dat t me überhaupt niet meer opvalt.
 6. [PCM15|EXT_3] ActiveJet Team

  Bedankt voor je reactie @tinyriconen, ik had zelf ook niet verwacht dat dit er nog in zou zitten bij Herklotz #161: Tour de Suisse – deel 1 Selectie: Kogler (kopman), Poljanski (co-kopman), Laton (sprinter), Paluta, Ezquerra, Cosnefroy, Mickiewicz, Werda In Zwitserland staat het grootste deel van onze Tour-selectie aan het vertrek, maar niet kopman Betancur, hij rijdt in Frankrijk op dit moment. Daardoor hebben we weinig klassementsaspiraties hier, maar wellicht kunnen Kogler en Poljanski voor een verrassing zorgen. Laton hoopt te kunnen stunten in één van de vlakke ritten. Rit 1: De ronde begint met een proloog, een kolfje naar de hand van Lars Boom. De Nederlander laat de concurrentie ver achter zich en mag zich de eerste leider noemen. Van de mannen voor het klassement doen Kwiatkowski en Froome de beste zaken, al kun je dat misschien ook wel juist van Quintana zeggen, die de schade goed beperkt. Onze mannen deden mee in de kantlijn. 1 Lars Boom Team LottoNL - Jumbo 7'42 2 Michal Kwiatkowski Team Sky + 11 3 Ramunas Navardauskas Lampre - Merida + 12 4 Chris Froome Tinkoff - Saxo + 13 5 Taylor Phinney BMC Racing Team + 14 88 Benoît Cosnefroy ActiveJet Team + 51 Rit 2: Eén van de weinige vlakke etappes in deze Ronde van Zwitserland. Helaas komen onze mannen er alleen niet aan te pas, het tempo lag simpelweg te hoog. De zege gaat naar Arnaud Démare, die André Greipel en Juan José Lobato afhoudt. In het klassement verandert er niets. 1 Arnaud Démare Orica - GreenEDGE 4h01'11 2 André Greipel MTN - Qhubeka s.t. 3 Juan Jose Lobato Movistar Team s.t. 4 Peter Sagan Tinkoff - Saxo s.t. 5 Marcel Kittel Etixx - Quick•Step s.t. 61 Maximilian Werda ActiveJet Team s.t. Rit 3: De eerste bergrit van de ronde. Wout Poels toont hierbij zijn klasse en is verrassend Quintana en Froome te snel af op de steile slotklim. Onze mannen konden geen enkele rol van betekenis spelen, wellicht kunnen we het later deze ronde eens proberen in de aanval. 1 Wout Poels Team Giant - Alpecin 4h28'51 2 Nairo Quintana Movistar Team s.t. 3 Chris Froome Tinkoff - Saxo s.t. 4 Tony Gallopin Lotto - Soudal + 1'25 5 Michal Kwiatkowski Team Sky s.t. 30 Herwig Kogler ActiveJet Team + 7'30 Helaas vergeten om een screen te nemen. Klassement 1 Chris Froome Tinkoff - Saxo 8h37'53 2 Wout Poels Team Giant - Alpecin + 13 3 Nairo Quintana Movistar Team + 14 4 Michal Kwiatkowski Team Sky + 1'27 5 Tony Gallopin Lotto - Soudal + 1'51 32 Herwig Kogler ActiveJet Team + 8'17 CU: Tour de Suisse – deel 2.
 7. [PCM 2015 | MOE_3] Orica - GreenEDGE

  Yates laat op dag dertien in elk geval zien dat er niets mis is met zijn vorm door 5e te worden. Hopelijk kan hij dat omzetten in tijdswinst in de bergen.
 8. Schaatsen

  Jep, al lijkt het er toch op dat hij voor het omoie net iets te lang is doorgegaan, want hij kan het niveau eigenlijk net niet meer aan. Zijn positie in het nationale team staat ter discussie omdat er simpelweg andere Noren zijn die momenteel beter presteren (niet alleen de gebroeders Boe en Svendsen, maar ook de subtoppers eronder, Bjirkeland enzo). Maar ja, tis wel Bjoerndalen waar we het over hebben en niemand zal durven hem uit de selectie te houden. En de baas die hij is verdient hij ook gewoon z'n laatste Spelen.
 9. Studeren - wie, wat, waar, wanneer?

  Ik ga in februari starten in Utrecht (eerst pre-master/minor en dan als ik aangenomen wordt vanaf september master) en ben hard op zoek naar woonruimte op het moment. Iemand die me hierbij kan helpen? Aub enkel serieuze reacties, ik ga niet in iemands moeders reet wonen oid.
 10. [Focus] Focus Songfestival 3

  Oei, dit was een hele slechte ronde. Live-versie bleek ook wel iets minder goed dan de single-versie die ik in eerste instantie wilde insturen, maar goed, denk alsnog dat het nummer gewoon niet zo heel erg in de smaak viel hier.
 11. [PCM 2015|MOE_2] Liquigas Cycling Team

  Goed gekoerst met Roglic en ondanks dat je wellicht het gevoel zal hebben dat er meer in had gezeten, denk ik dat je hier tevreden mee mag zijn