Jimski

Verhalen
 • Content count

  15,022
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Jimski


 1. 4 uur geleden zei Mark1987:

  Ja, klimmen is lastiger op Extreme dan sprinten. Ook al heb ik weinig sprinten stats, plaatsen en op juiste moment aangaan lukt goed. Sprinten is meer skill dan klimmen en op extreem zijn die tegenstanders een paar punten beter dan hun stat. Dus heb betere stats nodig om Bernal te verslaan op een lange klim. 

  Had inderdaad hetzelfde met mijn Pro Cyclist. En dan was hij eigenlijk zelfs een pure klimmer, maar met een acceptabele versnelling en het volgen van de juiste wielen kun je vrij easy bij de eerste 10-15 sprinten zelfs als non-sprinter.


 2. 16 uur geleden zei Mark1987:

  Samenvatting van seizoen 2019 resultaten (minimaal HC):

  WK RR: 37th

  WK TT: 29th

  Hamburg: 15th

  Quebec: 3rd

  Montréal: 3rd

  Guangxi: 3rd

  BK RR: 6th

  BK TT: 9th

  Duinkerken: 1st, stage 4, bergtrui en jongerentrui

  Luxemburg: 7th, bergtrui en jongerentrui

  Baloise Belgium Tour: 3rd

  Nokere Koers: 17th

  Scheldeprijs: 63th

  Brabantse Pijl: 20th

  Milaan-Turijn: 8th

   

  Al met al een mooi eerste seizoen. Wel jammer dat je niet alles mocht rijden wat je wilde, want was wel benieuwd of je net als in het echt had kunnen verrassen in San sebastian.


 3. Ik ben echt zo technisch als een goudvis haha, dus weet niet of ik je verder kan helpen hiermee. Wat ik in elk geval wel weet is dat je wel in het startmenu zou moeten kunnen zien met welke DB je speelt.

  Maar hoe het kan dat ineens die shirts verdwenen zijn, terwijl je hoogstwaarschijnlijk niets hebt gedaan met die hele map de afgelopen periode, is mij ook een raadsel. Maar wellicht zou het helpen wanneer je simpelweg de shirts opnieuw erop zet/installeert?