Jimski

Verhalen
 • Content count

  15,022
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jimski

 1. [Focus] Wie was de mol

  Ziet er leuk uit, nice dat er eindelijk eens wat gebeurt weer hier! Als ik het eerder had gelezen had ik zeker mee willen doen.
 2. Ik heb zelf nogal eens problemen in mijn carrière om mijn renners op exact het juiste moment in topvorm te krijgen en ze ook fris en onvermoeid te houden. Ook als ze maar weinig rijden heb ik regelmatig dat renners voorafgaand aan een wedstrijd een frisheid hebben van 'Gemiddeld' bijvoorbeeld, terwijl ze dan al twee weken geen koers hebben gereden. En met zo'n lage frisheid is het lastig om een topprestatie neer te zetten. Vandaar dus dat ik mij afvroeg hoe mijn mede-PCM'ers dit aanpakken. Hebben jullie hier ook vaak last van of zijn er mensen die goede tips hebben om dit te voorkomen? Nu staat bijvoorbeeld mijn kopman aan het vertrek van de Tour de Langkawi met een frisheid van 'Gemiddeld', wat het toch wel erg lastig maakt om dan voor een goed klassement te gaan. En dat is zonde, want deze ronde is voor mijn kleine ploegje één van de belangrijkste die van het jaar
 3. [PCM19|EXT_19] Remco Evenepoel

  Had inderdaad hetzelfde met mijn Pro Cyclist. En dan was hij eigenlijk zelfs een pure klimmer, maar met een acceptabele versnelling en het volgen van de juiste wielen kun je vrij easy bij de eerste 10-15 sprinten zelfs als non-sprinter.
 4. [PCM 2015 | NOR_6] Motorola - Jack - FORCED END

  Jammer dat de carrière zo moet eindigen! Wel mooi om te zien dat je nog een geweldig naseizoen hebt gereden
 5. Dat moet een zeer fraaie Vuelta geweest zijn!
 6. [PCM19|EXT_19] Remco Evenepoel

  Al met al een mooi eerste seizoen. Wel jammer dat je niet alles mocht rijden wat je wilde, want was wel benieuwd of je net als in het echt had kunnen verrassen in San sebastian.
 7. [PCM 2015 | NOR_6] Motorola - Jack - FORCED END

  Ik ben echt zo technisch als een goudvis haha, dus weet niet of ik je verder kan helpen hiermee. Wat ik in elk geval wel weet is dat je wel in het startmenu zou moeten kunnen zien met welke DB je speelt. Maar hoe het kan dat ineens die shirts verdwenen zijn, terwijl je hoogstwaarschijnlijk niets hebt gedaan met die hele map de afgelopen periode, is mij ook een raadsel. Maar wellicht zou het helpen wanneer je simpelweg de shirts opnieuw erop zet/installeert?
 8. Een sneu einde van deze eerste PCM19-carrière
 9. 15/07 | Etappe 10 | Saint-Flour - Albi

  Mooie voorbeschouwing trouwens @Zeus, leuk stukje historie over een renner die ik eigenlijk nog niet kende.
 10. 15/07 | Etappe 10 | Saint-Flour - Albi

  Zou mooi zijn, maar ben er bang voor dat er weer niet heel veel aan gaat zijn tot een kwartiertje van het einde.
 11. Carrièrekroeg

  Ik zou het helaas ook niet weten. Een hele hoop is inderdaad verwijderd helaas Dit forum is een beetje ten onder gegaan de afgelopen jaren, enorm zonde.
 12. Ik zal van de week ook even mijn stem uitbrengen Je bent trouwens mijn stukje tekst vergeten erbij te zetten @Lehmay
 13. PCM World Cup 2019

  Ik zie dit bericht nu pas en zo te zien heeft helaas bijna niemand het gelezen, want de Nederlands-Belgische delegatie is nauwelijks vertegenwoordigd Zonde
 14. Heel veel sterkte @Mark1987!
 15. Heel erg jammer dat je ermee stopt, maar ik snap je keuze wel. Er komt helaas steeds minder animo op het forum. Ik vond het al knap dat je het nog zo lang volhield met zo veel passie en energie. En ik hoop dat je nog een keer terugkomt met een mooi verhaal! Wellicht zijn er ook verhalen/spellen die iets minder tijdrovend zijn voor jou?
 16. Excuses, ik ga mn best doen om het morgen of overmorgen te sturen als dat nog goed is.
 17. De puntentelling hoeft wat mij betreft niet veranderd te worden, maar als de meerderheid dat graag wil vind ik het prima.
 18. [PCM18|NOR_1] Tunisair

  Jammer dat je je doel net niet hebt behaald. Je vraagt je dan altijd af: had ik nergens een paar boni's kunnen meepakken?
 19. [PCM 2018| MOE_1] Team Dimension Data

  Zie die Cummings daar eens huis houden Ook in de Ronde al een zeer fraaie zege! Je zit in een flow.
 20. [PCM2017|MOE_4] AC Sparta Praha Cycling

  Met dit team top 10 rijden in een koers als OHN, is een fraai resultaat!
 21. [PCM 2015|MOE_2] Ag2r - La Mondiale

  In de bergritten kom je helaas niet verder dan een rol in de kantlijn. Maar wellicht krijg je in de slotweek wat ruimte om voor dagsucces te gaan met een van deze beide mannen
 22. [PCM 2015 | NOR_6] Motorola - Jack - FORCED END

  Jammer dat je net het podium niet haalt, maar alsnog een uitstekende ronde achter de rug met jouw veelal nog jonge mannen. Tevens neem je de bergtrui mee naar huis, een mooi aandenken
 23. [PCM2016 | MOE_1] Mapei Cycling Team

  Goede ronde voor Dillier, benieuwd wat hij en je andere mannen kunnen in de twee grootste voorjaarsklassiekers