Max

Leden
 • Content count

  8,371
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,414 Excellent

About Max

 • Rank
  Social Media
 • Birthday 06/21/1996

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Zelhem

Recent Profile Visitors

3,813 profile views
 1. 27zmetx.png

  1. Erik

   Erik

   Het is trouwens 'obscene' en niet 'obcene', klein werkpuntje Max.

 2. Ervaring | Pro Cyclist

  Het is Team Tinkoff geworden, aangezien ik op de laatste dag nog enkele spontane aanbiedingen kreeg, waaronder deze ploeg, die Contador niet meer hebben, maar wel enkele klimmers die net niet kopmannen zijn zoals Majka, Die kunnen mooi in grote rondes gaan knechten
 3. Ervaring | Pro Cyclist

  Ik heb jullie hulp nodig, ik wil vertrekken naar een andere ploeg na dit seizoen, omdat ik in de grote rondes nauwelijks hulp heb in de bergen bij Cannondale - Garmin. Ik krijg van deze noemenswaardige ploegen een contract aangeboden, het volgende is het geval bij de ploegen: Katusha: Kopman Landa - 80kl Veel knechten op 76-77 kl Sky: Kopman Aru - 83 kl Een knecht op 79 en 78 kl, verder enkele 76-77 kl Ag2r: Kopmannen Pinot - 82kl en Bardet - 80kl Een knecht 78 kl, rest 75kl en lager Etixx Geen echte kopman Knechten van 78kl en lager Movistar Kopman Quintana - 83kl Een knecht op 77kl, rest veel 76kl Orica Kopman Meintjes - 79kl Een knecht 78, een 77, rest 75 of lager klimmen Team Watmar Geen echte kopman Knecht van 78 kl, verder enkele 76. Giant Geen echte kopman Een 78kl, twee 77 kl, rest 75 of lager. Jumbo Geen echte kopman Een 78kl, verder maar 4 boven de 70 klimmen. Op het eerste gezicht vallen Sky, Movistar, Jumbo, Giant, Watmar, Etixx en Ag2r al af. Dan blijven Katusha en Orica dus eigenlijk alleen over. Wat zouden jullie doen?
 4. Ervaring | Pro Cyclist

  Mijn eerste grote ronde zit erop: De Giro d'Italia 1e Jongerenklassement 2e Algemeen Klassement 3e Berg Klassement 4e Punten Klassement 1x Etappe winst 4x Etappe top 3 Meer dan geslaagd zou ik zo zeggen!
 5. Ervaring | Pro Cyclist

  @Little Goliath Bij mij heb ik het hardrijden vooral getraind tijdens het heuvels trainen. In 2 hele seizoenen en nu tot aan de Giro, toch van 59 naar 67. Zelfde DB.
 6. Ervaring | Show jouw Pro

  Niet gehad, alleen dat het soms nog in je trainingslijst staat terwijl je het zelf uit je rooster hebt gehaald, dan rijdt je het ofcourse niet. Maar als je daar dan naar toe werkt is het je eigen schuld.
 7. Ervaring | Pro Cyclist

  Hmm, dit is wel balen. Op Aru na ben ik veruit de beste klimmer in mijn eerste Giro, sta na de eerste week dan ook tweede. Maar dan in een onschuldige heuvelrit, val ik in de afdaling op 15 kilometer van de meet en verlies ik nog zo'n 4 minuten. Zak ik ineens naar plek 5. Maar goedmaken in de tijdrit dan... EDIT: In die tijdrit maak ik wel 4 minuten goed op Aru, en nog meer op andere concurrenten, alleen Chernetckii bleef in de buurt, sta nu binnen 2 minuten van Aru, en maar enkele seconden achter Chernetckii die ik er bergop wel af moet kunnen krijgen.
 8. Ervaring | Pro Cyclist

  Ik 2x ofzo, bijna altijd in natte afdaling. Nooit blessure.
 9. Ervaring | Show jouw Pro

  Ik heb er al 30 in April 3e seizoen
 10. Ervaring | Pro Cyclist

  Nee, in het tweede seizoen heb ik de vlakke namelijk ook geskipt.
 11. Ervaring | Pro Cyclist

  Je hebt de naam gewoon goed hoor, in PCM 2015 wordt eerst de achternaam genoemd, dan de voornaam.
 12. Ervaring | Pro Cyclist

  In het 2e kwartaal ben ik gaan oogsten: - 1e ZLM Roompot Tour. Met wat geluk gewonnen, tijdrit gesimuleerd en daar de winst gepakt. - 1e Slzakiem Grodow Piastowskich. Zwaarste rit gewonnen en in de tijdrit dichtbij gebleven. - 7e Criterium du Dauphiné + Jongerenklassement. Door hetzelfde klassement in de Criterium International te winnen mocht ik starten in World Tour koersen, ik koos voor de Dauphiné met succes. Op de laatste dag nog van 10 naar 7 gestegen en het Jongerenklassement afgepakt van Yates. - 2e Route de Sud + Jongerenklassement. Betancur was me te sterk af hier. - 3e NK ITT. Achter Dumoulin en Clement - 2e NK RR. Achter Vermeltfoort die van me won in de sprint na een hele dag vroege vlucht. Nu 79 klimmen, 74 heuvel en 76 tijdrijden Volgend seizoen eens een grote ronde rijden, einde van het seizoen rijdt ik nog de Ronde van Lombardije In juli nam ik een maandje vrij af, maar in de maanden Augustus tot en met November heb ik nog het een en ander bereikt! - 7e Post Danmark Rundt - 1e USA Pro Challenge - 2e Tour of Britain - 2e WK ITT - 13e WK RR - 15e Ronde van Lombardije - 1e Chrono des Nations Daarmee behaalde ik dit resultaat: De ploeg promoveerde ook naar de World Tour, maar toch heb ik mijn keuze gemaakt om naar Cannondale - Garmin te gaan. Dit omdat ik volgend jaar een grote ronde wil rijden, en ik daar beter knechten in de bergen heb.
 13. Ervaring | Show jouw Pro

  Dat doet Ondergetekende erg goed! Mijn resultaten zijn erg te vergelijken met die van jou, al won ik in seizoen 2 de Witte trui in de Dauphine, waardoor ik nu al zeker ben van een grote ronde volgend jaar. Toch een flink kleiner bedrag bij elkaar gefietst
 14. Ervaring | Pro Cyclist

  Zelfde bij mij (ik als Nederlander, geen Nederlands team was geïnteresseerd) Promoveerden ook, toch gekozen om naar Garmin te gaan, aangezien ik daar betere knechten zou hebben in mijn eerste grote ronde die ik ga rijden in het derde seizoen.
 15. Ervaring | Pro Cyclist

  Alleen 3D verder niks.