pcmrules

Leden
 • Content count

  9,750
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,095 Excellent

About pcmrules

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 09/12/1995

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Belgie
 • Interesses
  Muziek

Extra

 • Onderscheidingen
  Onlinegamer v/h jaar (baan) '14

Recent Profile Visitors

4,159 profile views
 1. Dat lijkt in mijn ogen precies erger geworden...
 2. Naar mijn mening niet het kopen waard om eerlijk te zijn... er is veel te weinig veranderd tegenover vorig jaar. Ik ga denk ik voor het eerst in de reeks (sinds pcm 2008) eentje skippen. Misschien later op het jaar nog, maar 40 euro hieraan geven zie ik niet echt zitten.
 3. Ik heb het ook 1 keer legit gehaald, maar dan in de weekend league weer dezelfde zever XD uiteindelijk maar silver 3 gehaald (dat is de laagste zilver toch he? )
 4. Kan heel goed zijn doordat ik daar een dropshadow had opgezet En dan naar beneden draaien als ze uitgeklapt worden. Dat was mijn bedoeling eigenlijk Codecademy doe ik al hoor voor een opleiding zijn ze hier niet echt te vinden. Hetgene wat ik wil doen ligt niet in hun takenpakket. Alles op mezelf leren is de beste manier om aan de kennis te komen en dan hopen op ergens een kans op een carriere in de web wereld. Als je bedoeld dat die van hem beter in elkaar zit qua code 100% gelijk, maar het design dat ik hier puur gecodeerd heb is wat de opdrachtgever wou, wat nu de uiteindelijke website is geworden is via wordpress. Elke site die ik maak is puur code omdat ik simpelweg andere technieken nog niet voldoende beheers. Ik denk dat op vlak van design mijn site beter is dan de definitieve, maar qua programmeren is de definitieve beter. Dat had ik op voorhand ook wel aangegeven dat ik mysql etc allemaal nog op mezelf moest leren.
 5. Krijg ik als eerste walkout de troll RW uit Argentinie... Ik had bijna mijn huisbaas wakker geroepen om 3 uur snachts.
 6. Oh wauw Ik zie nu pas dat het FM17 is...
 7. Mij maakt het land niet zo uit hoor.
 8. Ik wil ook wel meedoen. Ik heb savonds ook wel wat tijd.
 9. Dan is de Pizza nummerplaat toch juist
 10. 20 sniper kills 30 shotgun kills 40 LMG kills 50 assault riffle kills 60 SMG kills Te halen met 2. In TDM wel teverstaan. Domination zou nogal makkelijk zijn
 11. Weer twee nieuwe creaties gemaakt:
 12. 69
 13. Maar ik heb er dan ook niet veel gereden...