pcmrules

Leden
 • Content count

  9,750
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pcmrules

 1. Raad de renner (foto)

  We zullen dit ook nog eens bovenhalen.
 2. [PC] PCM 2017 | Nieuws

  Dat lijkt in mijn ogen precies erger geworden...
 3. [PC] PCM 2017 | Nieuws

  Naar mijn mening niet het kopen waard om eerlijk te zijn... er is veel te weinig veranderd tegenover vorig jaar. Ik ga denk ik voor het eerst in de reeks (sinds pcm 2008) eentje skippen. Misschien later op het jaar nog, maar 40 euro hieraan geven zie ik niet echt zitten.
 4. Een nieuwe wind waait

  Ik heb zo'n gevoel dat hier geen die hard zelda fans zitten...
 5. Oh, maar ik hoef jouw likes niet hoor. I'm good thanks
 6. *picks up the mic* Waarom moest ik op dat eerste deel echt hard lachen? Je bent zelf geen schaamhaartje beter ze, als je die al hebt. Je doet ook niks anders dan aftrekken, ik bedoel afzeiken en als het niet met worden is, is het wel met de "vind ik leuk" knop, vuile likeslet. *drops the mic again*
 7. ★ Vragen ★ Vacatures: Gezocht...

  Na twee jaar nog altyd cosy in den aars?
 8. ★ Vragen ★ Vacatures: Gezocht...

  Aron, nog altijd zo enerverend. Mijn laatste verhaal is bijna twee jaar terug.
 9. ★ Vragen ★ Vacatures: Gezocht...

  Ik heb nog een leuk ideetje voor een Focus/PCM verhaal (gebaseerd op Flanellen Benen wat ik zon zieke serie vond) maar ik ga nog een paar stapjes verder op bepaalde vlakken. Iemand die me wil helpen?
 10. [Hulp] Starten Verhalen

  Ik heb nog een leuk ideetje voor een Focus/PCM verhaal (gebaseerd op Flanellen Benen wat ik zon zieke serie vond) maar ik ga nog een paar stapjes verder op bepaalde vlakken. Iemand die me wil helpen?
 11. [PC] PCM 2016 | Nieuws

  Niks veranderd dus he...
 12. [PS & Xbox] Le Tour de France 2016 | Nieuws

  Ik bedoelde eigenlijk meer 16->17 als de geruchten waar zijn
 13. [PS & Xbox] Le Tour de France 2016 | Nieuws

  Nee hoor. COD vernieuwt altijd dik tegen de zin van alle mensen die elke uitgave van de game toch kopen... en fifa vernieuwt ook meestal.
 14. [PS & Xbox] Le Tour de France 2016 | Nieuws

  Hebben wij op dit "nieuws" 11 maanden moeten wachten? Om te lezen dat Cyanide dit jaar weer een lazy jaar heeft gehad en geen klote heeft gedaan om het beter te maken (op hier en daar een paar kleine verbeteringen na)
 15. Ervaring | Show jouw Pro

  geen idee, heb ze beiden verwijderd omdat ik ze niet meer kon opstarten. Maar ik weet dat ik nooit meer dan 25 zeges heb behaald. In geen van mijn drie carrieres. Ik dacht wel 1 van die 2 een paar mooie koersen zoals bv Ronde van Vlaanderen U23. Ik kan er niets meer van opzoeken, de enige carrière die ik nog heb is die van mijn verhaal.
 16. Ervaring | Show jouw Pro

  Niet echt, mijn laatste moest een knechtencarrière zijn, maar die is ook door mijn 84 RYD uitgedraaid op een kopman carrière die het moet hebben van late uitvallen. Ik dacht dat die eerste oorspronkelijk aanvaller moest zijn, maar ik merkte dat je met heuveltraining zowat alles verbeterde.
 17. Ervaring | Show jouw Pro

  Mijn twee rennertjes
 18. [Focus] Focus Songfestival 2

  Ik ga niet stemmen he. op mijn stemmen moetje dus niet wachten
 19. [Hulp] Starten Verhalen

  Ik zat te denken aan een combi. Een verhaal schrijven uit het perspectief van een pro cyclist renner die dan met jullie als renner rijdt. Niet per se in hetzelfde team maar gewoon, verslaggeving vanuit zijn eigen waarnemingen zeg maar.