MisterX

Leden
 • Content count

  823
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

130 Excellent

2 Followers

About MisterX

 • Rank
  Waterdrager

Recent Profile Visitors

903 profile views
 1. Het einde van een tijdperk

  Wat is hier dan precies het probleem? Als het inactiever worden niet het probleem is, vraag ik me af waarom er dan toch gesproken wordt over 'Het einde van een tijdprek' en een 'reddingsplan'.
 2. Het einde van een tijdperk

  Volgens mij daalt ongeveer overal op ieder forum de activiteit. Social media verplaatst zich en als forum moet je met de tijd mee gaan. Vele doen dat niet en betalen een hoge prijs: The End. Jammer, maar helaas.
 3. Het wordt dus iets in de prijsklasse van die laatste, maar wat is nu het verschil tussen die verschillende opties in die prijsklasse (pak hem beet 100-250 euro)? Dingen als 750 Watt of 900 Watt zegt mij niets. Wat is in de praktijk het verschil wat je ervaart? Hoe vertaalt zich naar het gevoel dat je hebt op de fiets?
 4. Focus op de Fiets - Kilometerteller 2017

  Oh, ik wil ze best geloven, en daar is Strava een prima bewijs voor. Ik vraag me alleen af: Waar halen ze de tijd vandaan?
 5. Focus op de Fiets - Kilometerteller 2017

  Lehmay 7599 kmAussie 6964 kmRaoul 6712 kmGaussier 5237 kmTijn 2495 kmWouter 2007 kmsh0ter124 1539kmThe Unforgiving Arthurious 1123 km MisterX 800 kmTim 710 kmTjebco 700 kmRalfje 433 km aron24 352,6 kmKoen 296 kmGod 246 km Kampers 237 kmJeje 2,5 km Gelukkig niet als laatste, dat is bemoedigend. Ik vraag me wel af hoeveel tijd de toppers van deze lijst wel niet hebben. 7599 km tot nu toe? Dat is gewoon 280 km per week ofzo? Iets in die richting. End an zelfs in de wintermaanden. Of toen niet en nu zelfs nog meer km per week. Kan iemand mij het geheim vertellen waarom zij zoveel tijd hebben?!
 6. En als ze vormen: meteen aanvallen. En dag coalitie. Als je je slim aanpakt qua truce timers en alliances kun je ze ook al ontwijken.
 7. Hoe krijg je het voor elkaar dat je met zo weinig land toch na jaren coalities krijgt? Dat vind ik best knap. Ik wilde zeggen: admin efficiency zorgt dat je veel meer provinces kunt pakken. Maar normaal ben ik dan al zo ver coalities niet meer bestaan. Zo sterk ben ik dan.
 8. Updates komen nu veel te snel. Dit is naar mijn idee al de derde maand op rij ofzo.
 9. Ow, op die manier. Ja, het is een dlc feature en dacht dat het uit de dlc gehaald was. Dat jullie dat bedoelde. Het klopt dat het nooit de bedoeling is geweest om het in de base game te stoppen.
 10. Zit nog wel gewoon in de game?! Weet niet wat je bedoeld. Is wel een bepaalde dlc.
 11. Ook gewoon als enige zonder tech penalty.... Waar is castile/aragon trouwens? Die had ik wel verwacht.
 12. Player map mode = provinces van vassals in jouw kleur. Zoveel heb ik zelf niet gecored in Noord Afrika Screentjes is van 1515 ofzo. Geen zin in kolonisatie. Ben expres landfocus gaan spelen. ondertussen spain trouwens gevormd. Rond die tijd was screen. Net spain gevormd een paar jaar.
 13. goede reden. Ondertussen zijn forts nog minder zinvol, gaan maar een paar provinces kunnen beschermen uit die Area. Dan moet je dus iedereen keer de Area mapmode erbij zoeken. Lekker irritant... En daardoor zullen landen meer forts gaan bouwen. Dan duren wars juist weer langer, omdat je meer forts moet siegen. Dus duren wars juist langer. Lengte van battles heeft weinig invloed op lengte van wars. Snap de logica niet dus. Wat willen ze nu?