Evert

Leden
 • Content count

  4,527
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,367 Excellent

About Evert

 • Rank
  Kopman

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  Bk Keirin '14
  Bk Road '15

Recent Profile Visitors

3,890 profile views
 1. Claim Matthews, De Plus en Bjerg
 2. Claim Lampaert, formolo en asgreen
 3. Je hebt gelijk Demon als dit het laatste seizoen zou zijn, dan hebben de ploegen met een topper een voordeel met het nieuwe systeem. Hopelijk komen er nog veel seizoenen en dan is het toch beter om de startprijs wat te verhogen. Het samenstellen van een ploeg zou niet mogen afhangen van wie er per ongeluk het snelst tegen een bepaald tijdstip kan posten. 250k is voor sommige renners misschien nog wat goedkoop. 4000 world tour punten haal je niet zo snel als je dit me goedkope renners gaat samenstellen.
 4. Ik claim niemand. Leve teams vol dutsen.
 5. Hoezo? 620.000 - (2*250.000)= 120.000
 6. Dimension Data werd 9 keer laatst geschat en 5 keer voorlaatste. Niemand gaf mij een plaats in de top 10. Alleen Education First had mij een redelijk seizoen voorspeld blijkbaar. Misshcien dat onze sponsor belangen heeft in china enzo, want het valt idd op dat we daar altijd goed rijden.
 7. Leuk dat we alsnog een World tour ronde winnen, ook al is het in China. Jammer dat we van plaats acht naar plaats tien zakken,qua punten lag het daar nog dicht bij elkaar in de buurt. We hebben toch ene knap seizoen gedraaid, niemand gaf ons voor het seizoen ene top tien plaats denk ik. Ik heb lang getwijfeld kwiatkowski te halen toen die zo goedkoop stond, maar dacht dat die over zijn hoogtepunt heen was. Dat bleek dus duidelijk een verkeerde zet.
 8. Toch drie renners in de tweede groep. Hopelijk volstaat dat voor een goed klassement in de world tour.
 9. Derde in de tijdrit met Campenaerts en vierde met Matthews in de wegrit. Niet slecht.
 10. Ik denk dat Soler dit als motivatie gebruikt heeft!
 11. Vreemd dat Bernal en Dumoulin er helemaal doorheen zakken en Pinot wel ijzersterk rijdt. De zege in de prono gaat moeilijk worden met de ritten die er nog aankomen. Bizar sterke kopgroep in rit 16. Hopelijk kan Covi zijn top10 plaats vasthouden. Zijn best wel veel goeie renners nog die niet ver achter staan.
 12. Heb de indruk dat je een Lutsenko of Ciccone moet halen als je renners wilt die aanvallen.
 13. Lap, Sunweb komt de prono nog afpakken . Mooi dat covi de top tien is binnengekomen. Met toppers als Soler en Bernal voor hem hadden we dat niet gedacht.