Evert

Leden
 • Content count

  4,406
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,343 Excellent

About Evert

 • Rank
  Kopman

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  Bk Keirin '14
  Bk Road '15

Recent Profile Visitors

3,630 profile views
 1. Proficiat met je nieuwe werk. Hopelijk vind je je over enkele weken terug tijd/ energie zodat dit verhaal in de toekomst kan verdergaan. Ik heb wat recht te zetten volgend seizoen! We mogen al blij zijn dat we in de aanval zijn gegaan, meer zit er niet in.
 2. Het steekt dat de nummers 2,3 en 4 van het wk itt vorig jaar bij mij rijden en we het nu met een 17de plaats doen. Bij het gewone wk deden we waarschijnlijk niet eens mee.
 3. De organisatoren van Montreal en plouay zullen niet zo blij zijn dat zulke 'kleine namen' hun koersen winnen in dit spel.
 4. Wat een fantastische en onverwachte zesde plaats van Carty. Tussen allemaal toppers bijna
 5. Hopelijk kan Carty zijn top 10 notering vasthouden. Dan ziet het er goed uit om in de world tour stand niet laatst te eindigen. Hirt mag een andere ploeg zoeken omdat die niet wacht op zijn kopman die in moeilijkheden zit.
 6. Ik wil Ewan volgend seizoen.
 7. Mooi om een een keer te winnen.
 8. Zonde dat Keukeleire het niet kon afmaken in de slotrit.
 9. Keukeleire redt met zijn tweede plaats een klein beetje onze tour. De man is met voorsprong mijn beste transfer gebleken.
 10. In het echt lag ik al lang buiten met zo een transferperiode en resultaten tijdens het seizoen.
 11. Zuur voor diegene die Asgreen heeft: opgeven als klassementsleider. Weer een aanvallende ronde gereden met enkele ereplaatsen, meer zit er niet in vrees ik.
 12. Best tevreden met een aanvallende giro, de bergtrui en een 17de plaats. Jammer dat we altijd mee zijn in de vroege vlucht als die niet voorop blijft.
 13. Elke rit mee in de vroege vlucht, behalve die ene keer dat ze vooruit blijven... Volgend jaar maar eens iemand als Ewan vastleggen dan.
 14. Hopelijk gaat Calmejane voor de bergtrui strijden. Of kunnen we eens voor de zege meedoen vanuit een vlugge vlucht.