LSDS

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  22,883
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12,088 Excellent

About LSDS

 • Rank
  Belgisch kampioen
 • Birthday 02/03/1994

Profile Information

 • Woonplaats
  In een vlamtosti Geslacht: Niet aanwezig

Extra

 • Onderscheidingen
  Flieter '94-...
  BK 200m Tijdrit '13
  BK 200m Tijdrit '14
  BK Eliminatie '14
  The Battle '15
  NTK '15
  Erdogan is kaka '16
  Ik ben een bär '17

Recent Profile Visitors

9,172 profile views
 1. Rode Duivels

  Wat valt er te discussiëren dan? Hoeveel beter België is dan Nederland?
 2. Loïc Vliegen (24) stopt per direct met wielrennen na hartproblemen Brussel - De Belgische wielrenner Loïc Vliegen heeft vroegtijdig zijn fiets aan de haak moeten hangen wegens hartritmestoornissen. De renner van de Zwitserse formatie BMC maakte een veelbelovende start van het wielerjaar en lag met onder meer een vijfde plaats in de Ronde van Dubai op koers om een selectie voor de Tour of Europe af te dwingen. Gelukkig laat de Belg het niet aan zijn hart komen, en heeft hij meteen een nieuwe droom. Archiefbeeld (asphalia) "Ik wil graag piloot worden. Soms kijk ik vanuit mijn ouderlijk huis naar de vliegtuigen die van een naar de luchthaven van Luik vliegen, en dan neem ik altijd meteen airscanner erbij om te kijken welk type vliegtuig het is. Onlangs vloog er voor het eerst een Lockheed F-104 Starfighter voorbij. Dat was kicken, ik was in de wolken." liet de jonge Luikenaar zich ontvallen. Ook zijn niet-deelname aan de Tour of Europe valt hem zwaar. "Oorspronkelijk zat ik in de voorselectie. Dit is echt een bittere pil om slikken, want ik wilde bewijzen dat Belgen nog steeds beste renners van Europa leveren. Ik kan alleen maar hopen dat twee van mijn teammaats de eer van ons land zullen hooghouden. Oh shit, dat mocht ik eigenlijk nog niet zeggen!" sprak hij verder. Behalve Richie Porte, lijkt het er dus ook op dat Olympisch kampioen Greg Van Avermaet aan de start zal verschijnen. De andere plaats kan opgevuld worden door Jürgen Roelandts, Dylan Teuns of Nathan Van Hooydonck. (vdv)
 3. Ik heb in mijn pm slechts zeven posities moeten invullen, maar in het topic staat dat je acht renners mag meenemen. Ik ben er dus vanuit gegaan dat je er acht mag selecteren.
 4. BMC heeft als eerste zijn deelnemers voor de Tour of Europe doorgestuurd naar de organisatie. Op sociale media lieten onder meer Tejay Van Garderen, Simon Gerrans en Jempy Drucker hun onvrede over de selectie merken, wat suggereert dat zij niet aan de start zullen staan in Moskou. Manager LSDS heeft echter al aangegeven dat wanneer een ploeg uitzonderlijk veel kwaliteit bevat, het niet meer dan normaal is dat je zelfs in de grootste koers ter wereld enkele kleppers moet thuislaten. Dit alles wijst erop dat Richie Porte kopman zal zijn voor de Zwitserse formatie. Zo zal een enorme druk rusten op de schouders van de Tasmaniër, want zijn ploeg heeft nog altijd geen sponsor voor het volgende seizoen. Na het overlijden van Andy Rihs heeft het management van het fietsmerk aangegeven enkel nog te zullen sponsoren indien er dit seizoen nog resultaten worden bereikt die het vorige seizoen overtreffen. Winst in een grote ronde is dus levensnoodzakelijk na het boerenjaar 2017 waarin Belgen Dylan Teuns, Ben Hermans en Greg Van Avermaet elk hun palmares aangedikt zagen worden met enkele zeer mooie wedstrijden.
 5. Muziek en Optredens

  Backseat Freestyle Bij de intro van Take on Me moet ik altijd hieraan denken.
 6. Wielrennen in de media

  Zo ziet een klimtijdrit met massastart er dus uit.
 7. Rode Duivels

  Het is al goed, dvscalimero
 8. Nederlands elftal

  Wat een enorme misvattingen lees ik hier. Behalve dat ze moeite hebben met gevoelens en een enorme nood hebben aan structuur, is algemeen geweten dat het derde kenmerk van autisten is dat ze hun afwas doen met handschoenen aan.
 9. Nederlands elftal

  fyp
 10. Skeet skeet, BMC gaat ongehoord huishouden.
 11. RIP steven de jongh

  Kets als in kids als in kinnekes?
 12. RIP steven de jongh

  Daar stevent het op af idd.