LSDS

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  23,042
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12,280 Excellent

About LSDS

 • Rank
  Belgisch kampioen
 • Birthday 02/03/1994

Profile Information

 • Woonplaats
  In een vlamtosti Geslacht: Niet aanwezig

Extra

 • Onderscheidingen
  Flieter '94-...
  BK 200m Tijdrit '13
  BK 200m Tijdrit '14
  BK Eliminatie '14
  The Battle '15
  NTK '15
  Erdogan is kaka '16
  Ik ben een bär '17

Recent Profile Visitors

10,181 profile views
 1. Voorjaar

  Laatste jaren kwamen we daar altijd rond een uur of 10 aan als ik me niet vergis. Zolang we op tijd zijn voor NAESEN en een stuurneukende Wuyts, is het goed. Als de planning van de voorstelling online staat, post ik ze hier wel.
 2. Dopingtopic

  Kan iemand mij de redenering ‘jonge renners presteren meteen => EPO is verdwenen’ even uitleggen? Ik hoor jonge renners dat vaak zeggen, maar een Ullrich of Vandenbroucke deden op (heel) jonge leeftijd toch ook al mee voor de knikkers? Tom Boonen was derde in zijn eerste Roubaix, Andy Schleck tweede in zijn eerste grote ronde. Ik snap die redenering gewoonweg niet.
 3. Voorjaar

  2 maart meeting in Gent btw, jullie zijn allemaal uitgenodigd Verzamelen aan ‘t Kuipke tijdens de voorstelling en nadien op café koers kijken. Zijn al aangekondigd: - @Fiets - @Matthijs - @Barclays - @Little Goliath - @TromBone - @Dinoow en meer. Sep Vanmarcke zal naar eigen zeggen ook zijn best doen om ons te bezoeken.
 4. BMC heeft al het beste geoogst van iedereen, en dan tel ik nog niet eens mee dat Porte weer onverklaarbaar faalde en ze het wielrennen dus hebben doen winnen. BMC - Rest: 1-0
 5. Afscheid van een legende

  Je kan letterlijk van elke seconde de timestamp geven en er '' achter zetten, maar 1:28 tot het einde is echt veel te goed om het niet nog eens te vermelden. Elke zin die gesproken wordt is puur goud. En dan dien ouwe pee "Wa ne smeerlap is datte" horen zeggen is echt de kers op de taart.
 6. Afscheid van een legende

  In alle luwte heeft Kevin Pauwels net aangekondigd dat hij binnen twee weken zijn fiets aan de haak hangt.
 7. WIDM

  Ik mis vooral Art. Het is trouwens ook wel duidelijk dat er bij de 'zoek de 9 verschillen' iets verplaatst is geweest door de mol. Rick Paul zat weer veel te opvallend te polsen bij de rest of zij alle verschillen duidelijk vonden... Het zou een beetje jammer zijn.
 8. WK Veldrijden

  @Robbie Wellens he
 9. Vuelta a San Remco

  EVENEGOD BESTE TIJD
 10. Vuelta a San Remco

  Wat had je dan verwacht? Hij staat op kop in het jongerenklassement
 11. Vuelta a San Remco

  Hier gaan we weer. Quintana
 12. Vuelta a San Remco

  RT Minuutje voorsprong? Twee minuten voorsprong? We zien wel.