LSDS

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  21,178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10,109 Excellent

About LSDS

Profile Information

 • Woonplaats
  Ergens in België Geslacht: Groot

Extra

 • Onderscheidingen
  BK 200m Tijdrit '13
  BK 200m Tijdrit '14
  BK Eliminatie '14
  The Battle '15
  NTK '15
  Erdogan is kaka '16

Recent Profile Visitors

6,443 profile views
 1. Muziek en Optredens

  Fleet Foxes in AB De engelenstem van Robin Pecknold De eerste drie nummers klopte er iets niet met het geluid (gelukkig was het net toen). Nadien was het één en al pure schoonheid.
 2. Absurd nieuws

  In mijn #fatboy periode durfde ik ook wel twee potten van 875 gram op een week binnen te spelen, maar 10 kilo is toch wel net even een andere categorie.
 3. Sowieso niet mijn ding, maar vanaf 0:30 was ik wel zeker dat het een kraak ging worden.
 4. Absurd nieuws

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171117_03191584
 5. Hoe heet dit nummer? Edit: Ik bedoel vanaf 1:13 voor de duidelijkheid
 6. [FIFA18] Ultimate Team

  Waarom staat Messi daar te dabben? Heb je al veel packs geopend, of heb je gewoon ontzettend veel geluk gehad?
 7. Pilsudski rijdt de strade bianchi

  Ik heb een tijd terug banden met meer profiel gekocht om drie redenen. Ten eerste moest ik toen regelmatig verharde zandwegen en grindwegen over met mijn fietsje. Met compleet profielloze banden is dat vragen om lekke banden of slippers. Ten tweede rijd ik regelmatig in de regen, en dan is met slicks op de typische gladde tegels in een stad rijden vragen om valpartijen. Ten derde reed ik -ondanks het feit dat ik mijn banden altijd op z’n minst hard zet- met profielloze banden regelmatig lek. Ik heb er met mijn nieuwe banden pakweg 1500 kilometer opzitten, en ik moet de eerste lekke band nog steeds tegenkomen. Daarvoor gebeurde het eens om de 300-500 kilometer (ik rijd veel in de stad, waar veel troep zoals spijkers en glas op de baan ligt). Met deze factoren kan jij ook te maken krijgen, dus ik zou het wel doen als ik jou was. Een kanttekening die ik wel moet maken, is dat ik mijn koersfiets eerder als transportmiddel gebruik. Als je 130 kilometer wilt gaan fietsen, moet je wel beseffen dat zo’n banden het normaal gesproken net een tikkeltje zwaarder maken. Ik heb er ook al wel twee keer 100 km+ mee gereden, en moet wel zeggen dat je het natuurlijk compleet niet merkt dat het iets zwaarder zou zijn. Mijn banden zijn Schwalbes met evenveel profiel als een gemiddelde band voor een stadsfiets. Je hebt hier natuurlijk nog variatie in. Omdat ik ze dringend nodig had, en er nog maar één exemplaar van 23mm beschikbaar was, rijd ik met achteraan een 25mm. Op basis daarvan en mijn ‘ervaring’ op grindwegen zou ik zeggen dat een 23mm (standaard breedte voor een koersband) zeker moet volstaan. Ze waren trouwens goedkoper dan de slicks die ik altijd kocht en zien er nu uit alsof ze langer gaan meegaan, dus het brengt zeker geen meerkost met zich mee als je besluit regelmatig te gaan fietsen. Tot zover mijn te uitgebreide mening over dit onderwerp.
 8. Absurd nieuws

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171113_03183501 "zijn vorig record"
 9. Wielrennen in de media

  Dat is voor mij ook het meest treffende fragment, vooral omdat op die (slechte) beelden hij helemaal niet meer kracht lijkt te zetten. Die fiets lijkt ook gewoon onder hem door te versnellen op de ene of andere manier.
 10. Absurd nieuws

  Been there, done that. 3 januari 2016 als ik me niet vergis.
 11. Rode Duivels

  Ciman heeft zijn laatste match als Rode Duivel gespeeld vandaag.
 12. Absurd nieuws

  ? Als ik direct naar een wijf stuur dat ik haar wil neuken, gaat ze misschien nee zeggen. Als ik langs de andere kant haar eerst door middel van wat fotootjes kennis laat maken met mijn flieter, zal ze wel geen nee zeggen, en is het dus met wederzijdse toestemming.
 13. Rode Duivels

  Ciman, fucking kneus Die rosse De Bruyne staat dan wel goed te spelen, maar ziet er in zo’n rood-rood-rood outfit toch ook uit als het gepeste kindje van de lagere school.