LSDS

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  22,411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11,407 Excellent

About LSDS

 • Rank
  Belgisch kampioen
 • Birthday 02/03/1994

Profile Information

 • Woonplaats
  In een vlamtosti Geslacht: Niet aanwezig

Extra

 • Onderscheidingen
  Flieter '94-...
  BK 200m Tijdrit '13
  BK 200m Tijdrit '14
  BK Eliminatie '14
  The Battle '15
  NTK '15
  Erdogan is kaka '16
  Ik ben een bär '17

Recent Profile Visitors

8,062 profile views
 1. WK 2018 Poule E

 2. WK 2018 Poule E

  God bestaat niet
 3. WK 2018 Poule H

  Ja, deze match was nog niet geweest toen ik die post maakte he. En slechte wedstrijden ook winnen is wel iets voor echte kampioenen.
 4. WK 2018 Poule H

  ‘Peru bijvoorbeeld’ Ik vond bijvoorbeeld Uruguay, Brazilië, Argentinië en Colombia tegenvallend, maar dat zijn uiteraard slechts vier ploegen en dus kan je dit moeilijk een algemene tendens noemen zeker? Spanje en Portugal zijn de enige ploegen waar iederen schrik van heeft gekregen na hun eerste match.
 5. WK 2018 Poule H

  FYP
 6. niveau op pcm

  Het probleem is gewoon dat sinds een paar jaar de AI in PCM echt dommer en dommer wordt. In 2013 (?) had je voor het eerst dat ze je in de finale soms extreem lieten wegrijden (zo won ik eens met Machado Milaan-Sanremo met 2 minuten voorsprong na een aanval vlak voor de Poggio ). Dit jaar slaat het echt helemaal nergens op. Wanneer de renners die achtervolgen dood zijn of bepaalde ploegen die belangen hebben bij het achtervolgen geen knechten meer in de groep hebben zitten, gaat die groep bijna stilstaan. Zo won ik onlangs nog een vlakke rit met 1 minuut voorsprong na een solo van 30 kilometer waarbij het peloton op 5 kilometer van de meet me bijna te pakken had, ik me zelfs liet inlopen en mijn inspanning minderde, maar net op dat moment de knechten op waren en ik dus nog op 5 kilometer terug een minuut bij elkaar kon fietsen. Verder maakt de AI zichzelf bergop ook steeds dood door veel te agressief te fietsen. In elke zware koers word je met voldoende goede renners gedurende de rit niet gelost op korte beklimmingen op bolletje 80-85, maar rijden de andere renners daar wel veel harder waardoor ze geen antwoord hebben op een versnelling van jou op het einde. In de sprint kan je sinds een aantal jaar ook zelf sturen waardoor je met een goed treintje en een voldoende goede sprinter quasi onklopbaar bent omdat je met zelfs een gemiddelde hardrijder op bolletje 90-95 altijd op kop kan geraken in het peloton, terwijl renners zo'n inspanning gemakkelijk kilometers kunnen volhouden. Ik heb zelfs met klassementsmannen top 10 kunnen rijden in vlakke Tourritten. Die eerste twee puntjes zijn echt belachelijk. Dit in combinatie met het absurde effect van dagvormen heeft er bijvoorbeeld al voor gezorgd dat ik een bergrit met 3 zware cols heb weten te winnen met Brambilla die vorm +5 had en uit de groep der favorieten ontsnapte op 5 kilometer voor de top van de slotklim. (noot: Tegenstanders heetten onder meer Quintana en Nibali. ) Zelfs op 'superextreem' kan je dus de meest belachelijke resultaten behalen.
 7. WK 2018 Poule G

  Ja, wat wil je, Tunesië is echt ontzettend slecht.
 8. WK 2018 Poule G

  De moeder van Lukaku heet Adolfien. Zou die ook Nazitaarten gebakken hebben voor de verjaardagen? @den zwartjoekel
 9. WK 2018 Poule G

  Hier, 2 doelpunten op 23 minuten. LSDS > het Orakel van Staphorst
 10. WK 2018 Poule G

  De eerste 20 minuten legde België die verdediging continu open, maar iedereen lijkt scherpte te missen. Laat ons nog zo 20 minuten spelen en we scoren er gemakkelijk twee.
 11. WK 2018 Poule G

  À la Marokko
 12. PCM 06

  Ja, volgens mij heeft @Matthijs die. Hij heeft hem vorig jaar naar mij gestuurd, maar die link is ondertussen dood. @Matthijs?
 13. WK 2018 Poule ?

  Insinueren dat ik een een vriendin heb.
 14. WK 2018 Poule E

  Die hebben toch stevige oefenpotten gespeeld? Spanje, Engeland, Duitsland, ... edit: ah nee, Spanje niet blijkbaar, geen idee hoe ik daarbij kwam.