LSDS

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  23,038
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LSDS

 1. BMC heeft al het beste geoogst van iedereen, en dan tel ik nog niet eens mee dat Porte weer onverklaarbaar faalde en ze het wielrennen dus hebben doen winnen. BMC - Rest: 1-0
 2. Afscheid van een legende

  In alle luwte heeft Kevin Pauwels net aangekondigd dat hij binnen twee weken zijn fiets aan de haak hangt.
 3. Afscheid van een legende

  Je kan letterlijk van elke seconde de timestamp geven en er '' achter zetten, maar 1:28 tot het einde is echt veel te goed om het niet nog eens te vermelden. Elke zin die gesproken wordt is puur goud. En dan dien ouwe pee "Wa ne smeerlap is datte" horen zeggen is echt de kers op de taart.
 4. WIDM

  Ik mis vooral Art. Het is trouwens ook wel duidelijk dat er bij de 'zoek de 9 verschillen' iets verplaatst is geweest door de mol. Rick Paul zat weer veel te opvallend te polsen bij de rest of zij alle verschillen duidelijk vonden... Het zou een beetje jammer zijn.
 5. WK Veldrijden

  @Robbie Wellens he
 6. Vuelta a San Remco

  EVENEGOD BESTE TIJD
 7. Vuelta a San Remco

  Wat had je dan verwacht? Hij staat op kop in het jongerenklassement
 8. Vuelta a San Remco

  Hier gaan we weer. Quintana
 9. Vuelta a San Remco

  RT Minuutje voorsprong? Twee minuten voorsprong? We zien wel.
 10. WIDM

  Jamie de mol? Ik heb dit seizoen wel echt maar met een half oog gekeken en heb dus geen verdachten, maar buiten deze aflevering heb ik hem niks verdacht zien doen.
 11. Worldcyclingstats

  Joepie, nog veel kutkoersen pronostikeren waar niemand om caret.
 12. Worldcyclingstats

  f
 13. Worldcyclingstats

  Wanneer zijn de eerste koersen?
 14. WIDM

  Bij die rekenopdracht kan de mol overal gestaan hebben en verkeerde antwoorden gegeven hebben. Dat sluit niemand uit. Edit: En 250 in de plus gaan is wel veel als je ook zo 250 in de min kan gaan. Dan kan je beter een joker pakken als mol om niet verdacht te worden imo.
 15. WIDM

  De mol heeft wel 100% zeker géén 250 euro gepakt bij die videofragmenten. En als hij niet was blijven zitten, zijn er dus 4 kandidaten tot het einde blijven kijken. Dan heb je als mol toch het perfecte excuus om wel te blijven zitten? Want dan waren ze met 5 geweest met de mol erbij. Ik denk dus dat de mol wel is blijven zitten.
 16. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  Fuck, dat is dus al 10 jaar geleden, dus ik weet daar niet meer exact alles van. Je hebt er wel clubs/café's waar je kan après skiën en voldoende gelegenheden om iets te drinken op de pistes zelf als ik me niet vergis.
 17. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  Ga je dan ook een (paar) dag(en) naar Kaprun of een ander gebied? Ik vond Zell am See wel echt klein. Ik ben er dan ook alleen maar laat op het jaar geweest toen niet meer alle pistes open waren, dus dat scheelt wel een hoop natuurlijk.
 18. 2019 gaat een bruut wielerjaar worden

  Jeroen Vanbelleghem kan er voor zorgen dat ik niet wil dat Nibali aanvalt met zijn ge-'SAN VINCENZO!!!'.
 19. 2019 gaat een bruut wielerjaar worden

  Ik heb het al gezegd, niets zegt harder dat je er niets van kan dan als vrouwelijke ex-kankerpatiënt uit zo'n 'openbare' functie in een mannenwereld ontslagen worden.
 20. WIDM

  Ik ben in slaap gevallen tijdens de aflevering. Waar kan ik terugkijken?
 21. PDC WK

  Dit ga je niet menen