Jonas

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  5,169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,419 Excellent

About Jonas

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,250 profile views
 1. TV-Series

  Aangezien maar weinig mij nog wist te boeien de laatste maanden, mij aan een Deadwood rewatch gewaagd. Deze gaat heel erg vlot, té vlot misschien, god wat is dat tweede seizoen toch magnifiek. Het kijkt als een fucking roman . Maar mijn serie-hart gaat ongetwijfeld weer gebroken zijn na seizoen 3, dus ik heb iets nodig om dat te vullen, suggesties?Op mijn watchlist staan Endeavour, State of Play, Rectify en Longmire onder andere, iemand één van deze gezien?
 2. Album van het jaar 2018

  1. E.R.P. - Afterimage 2. Steve Hauschildt - Dissolvi 3. Plant43 - From Deep Streams 4. Kelly Moran - Ultraviolet 5. Skee Mask - Compro 6. Morphology - Traveller 7. Space Afrika - Somewhere Decent To Live 8. Reedale Rise - Luminous Air 9. EOD - Named 10. Tim Hecker - Konoyo Bon, mijn favoriete 10 Volgorde is vrij arbitrair. Maarja, hecht er vooral niet te veel waarde aan want bij het zien van al die eindejaarslijsten realiseer ik mij dat ik weer GIGA veel gemist heb. Dus wat ik vooral in 2019 ga doen is al die albums beluisteren, om dan tegen het einde weer te constateren dat ik te weinig nieuwe dingen beluisterd heb, achja de hidden gems komen er pas uit aan het einde van het jaar wanneer ik ze ontdek en tegen dan is het te laat voor mijn eigen lijst natuurlijk.
 3. Album van het jaar 2018

  Goeie timing want sinds gisteren is er een eerste en lang lang verwachte ERP album (KLIK), en het is schitterend . Geen idee of je dat bedoelt, maar in electro-terms is dat zowat het grootste nieuws dat je maar kan hebben behoudens een onontdekt James Stinson project ofzo.
 4. Electronica topique

  Alsook een nieuw ERP album https://www.residentadvisor.net/news/42952
 5. Album van het jaar 2018

  Ik kom ook met een (kleine) lijst, maar pas binnen een week of 2, heb nog heel wat staan dat beluisterd moet worden Edit: ofja week of 2, kwil uw timing hier niet verkloten haha, zondag fix ik het
 6. Ah wist niet dat ze uw huisgenote was, ik heb haar helaas wel niet kunnen verder helpen. Kraak voor Mark boven mij wel
 7. Maak, top nummer man, kan em smaken Moest er nog iemand in feestsfeer zijn
 8. Muziek en Optredens

  Was via cultour ofzo (10 euro), maar was no shit een goeie opera, kan het ook maar eens gedaan hebben he, ik bedoel maar, mensen gaan daar letterlijk al eeuwen naartoe, er moet wel iets leuk aan zijn. Dus het was 3 uur lang kerels die onbegrijpelijke shit aan het zingen waren en een 30 tal mensen dat wat aan het dansen waren, ik moet eerlijk zijn, ik vond het top. Geen idee waarvoor de meeste mensen naar een opera gaan, en zou er nu ook geen 60 euro voor betalen (omdat ik ook pittig arm ben helaas), maar het was een leuke ervaring. Nu, ik probeerde tot grote ergernis van mijn nekspieren wel enigszins te volgen waar het over ging en moet wel zeggen dat dat eigenlijk nog wel tegenviel hahaha want vaak zongen ze ook gewoon 10 keer hetzelfde en was het zo wat Hindoeistische shit over hoe je uw leven enzo moest leiden.. Maar serieus, ik ben daar, ik ga voor de full experience, wat daar ook mee bedoeld wordt, weet ik veel, das gewoon een goeie voorstelling aja die mannen kunnen goed zingen, dat orkest is heel goed.. Het hele concept 'opera gaan' vind ik dan eigenlijk nog veel interessanter want van wat die mannen zingen daar verstaat ge dus nu eens nooit een hol van he, en als er dan een verhaal is lijkt het mij veel te abstract om als magere student te vatten. Ach, ik heb hem enjoyed, geen idee wat al die ouwe dudes in pak ervan vonden of wat zij daar juist uit halen, maar ik zou het alleszins graag weten.
 9. Muziek en Optredens

  Enkele weken terug voor het eerst een opera gezien in de opera van Gent (cheap tickets weten fixen), Satyagraha, in het Sanskriet. Vond hem wel baas eigenlijk, wel lang, en ik zat nogal kut gepositioneerd om de ondertitels te kunnen lezen dus heb er 3 uur lang amper iets van begrepen Veel dans enzo, ja, heb hem wel enjoyed.
 10. Gouden bal

  KKUTFORUM! Ben wel niet de eerste stakker hier dat zoiets overkomen is.
 11. Gouden bal

  Geen idee man ik kijk daar helemaal niet naar.
 12. Gouden bal

  Modric wint, en Martin Solveigh ( ) vroeg aan de vrouwelijke winnares of ze twerkte Discuss
 13. We zaten op een serieuze maak-streak en dan komt aron af met de nieuwe robin schulz Maak btw