Jonas

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  5,075
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jonas

 1. TV-Series

  Spoilers over The Deuce
 2. TV-Series

  Ja man, heb het ondertussen bijgehaald, heerlijk seizoen
 3. Het Zure-Kutten topic

  Vind dat daar zelfs geen discussie over moet zijn, transgenders hebben (blijkbaar) een oneerlijk voordeel, dus moeten ze met de mannen meedoen, is toch logisch. Ik heb totaal niets tegen transgenders ofzo, laat iedereen gewoon doen wat hij/zij wil, maar dat mensen er gewoon wat normaal over doen, dit soort regels zijn echt . Die kerel die veroordeeld was voor MEERDERE verkrachtingen die ze in een vrouwengevangenis gestoken hebben omdat hij zich identificeerde als vrouw, en daar dan 2 gevangenen heeft verkracht was ook weer zoiets. Het is echt zo makkelijk om over zo'n zaken nuchter na te denken, maar dat lijkt in vele gevallen niet meer te gaan..
 4. Dit topic mag trouwens ook opgekuist worden zeker? Niet dat het zoveel opslag vergt, maar gewoon kwestie van wat consistent te blijven misschien
 5. Muziek en Optredens

  nice top find Leuk , een goeie vriend van mij had haar vorige maand nog gezien in NY, geheel nieuwe show enzo blijkbaar Volgend jaar toch ook maar eens afzakken naar ADE Enjoy!
 6. Mjah, klinkt mij allemaal gewoon allemaal een beetje te artificieel Kraak dus
 7. Electronica topique

  Vorige week pas Destijds was ik bij Stingray, heb hem wel ff gezien in de Green House.
 8. Pff kraak, snap het niet hoor, de helft van die EDM liedjes volgen exact hetzelfde patroon elke keer, en die clips man, dat kan toch niet zeg. Dan snap ik die Armin van Buuren en zelfs de Hardwell van aron nog, maarja goed kwestie van smaak zeker
 9. TV-Series

  Heb The Haunting of Hill House dit weekend compleet gebinged, had niet verwacht dat het zo verslavend ging zijn Ondanks enkele echt kleine minpunten, en de iets mindere eerste afleveringen, was het een geweldig leuke serie. Soms dacht ik dat het een beetje te makkelijk of ietwat cheesy was, maar achteraf gezien was dat gevoel wel onterecht. Gewoon kijken, enjoy the ride . Nu, het is wel horror dus je moet er wel tegen kunnen, maar ik keek em alleszins met koptelefoon in een volledig donkere kamer, lekker griezelen.
 10. TV-Series

  Is het goed? Ik voel een stranger thingsiaanse hype aankomen, toch eens een kans geven dan.
 11. TV-Series

  Godverdomme Better Call Saul, wat een seizoen
 12. TV-Series

  Damn kan niet wachten om te kijken vanavond. The Deuce is ook weer nice btw Ben ook benieuwd naar het nieuwe seizoen van The Man In The High Castle, want ondanks de vele kritiek vond ik de vorige 2 seizoenen gewoon goed.
 13. TV-Series

  Exact
 14. Muziek en Optredens

  2 weken terug een fijne, maar erg vage electronische avond gehad in de Vooruit in Gent, met echt heel coole shows door Amnesia Scanner en Gazelle Twin. Gisteren dan naar de AB geweest voor nog wat electronische hoogvliegers, SKY H1 en Lanark Artefax. 2 topoptredens, vooral Lanark was een heuse ervaring, zeker in combinatie met een hele licht & visuals show. Afterparty in C12 was kut, ik geloof er niets van dat dat Anthony Naples en Huerco S waren
 15. WK wegrijden op de weg

  Ik dacht hier Wuyts bij te springen door te zeggen ja, hoe moet je dan wel reageren als commentator in zo'n situatie, maar dat van die 'oef' klopt echt wel
 16. Hmm, ik wil em niet kraken, maar mijn stijl wel niet
 17. deelnemers

  classic
 18. Excuseer @Tijn! Was 'Maak!' vergeten
 19. Electronica topique

  Ook een nieuw album (juni eigenlijk maar was het zelf vergeten ) van die andere space man, Plant43. Betoverende ambient plaatjes.
 20. TV-Series

  Elk jaar opnieuw ben ik ook teleurgesteld door al die awards, had mij dan ook voorgenomen om totaal niet meer te caren, maar dit is gewoon erg jammer voor The Americans.
 21. TV-Series

  Kan er eigenlijk echt niet bij dat Bojack zelfs niet genomineerd was voor de Emmy's Is zelfs nog nooit genomineerd geweest voor Outstanding Animated Program En best drama hebben ze aan GoT gegeven , maarja moet nu wel zeggen dat de genomineerden best zwak waren dit jaar (heb nu wel The Crown niet gezien dus kan daar niet veel over zeggen), dus The Americans had dit op zijn ene been moeten winnen. Matthew Rys wel eindelijk beloond met een Emmy voor zijn rol in The Americans, en de seizoensfinale heeft Best Writing gewonnen.