Edox

Leden
 • Content count

  4,804
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,397 Excellent

About Edox

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 08/04/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/EdoxPcm

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  Teamcup '13
  Overige verhaal van de maand juni / juli '14
  Winnaar Screen Cup Seizoen 5
  Screenshot v/h jaar '15
  NTK '16

Recent Profile Visitors

7,103 profile views
 1. Blessuretopic

  Spreek jij namens het 'Hele volk?'
 2. PCM 19 wil niet starten

  Op het moment dat ik PCM 19 probeer te starten krijg ik de volgende foutcode 3:0000065432. Heeft iemand hetzelfde probleem/Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
 3. Giro 2019

  Is dat gek? Hij wou dit jaar zowel de Giro als Tour rijden. Dan kan je niet al te veel gaan rijden in het voorseizoen. Ik verwacht wel dat hij er nu uitstapt met het oog op de Tour, daar heeft hij in mijn ogen ook meer kans.
 4. PCM World Cup 2019

  Aah wat kut, helemaalgemist dit bericht
 5. Amstel Gold Race

  Maar Alaphilippe en Fuglsang hielden ook nooit meer rekening met die groep. Ja nu achteraf is het vanuit hun perspectief makkelijk praten. Die groep reed op 4kM gewoon 1 minuut achter, noem mij 1 soortgelijke situatie waar zo'n groep wel is teruggekomen. Maar stel jullie zijn Fuglsang: nemen jullie dan genoegen met plek 2 of speel je alles of niets voor de winst? In mijn ogen reed Alaphilippe gewoon dom en Fuglsang deed gewoon wat hij moest doen als hij de race wou winnen.
 6. Amstel Gold Race

  Maat, Alaphilippe verstaat Fuglsang easy in een sprint. De enige manier dat Fuglsang kon winnen was pokeren en niet meer overnemen. Ik vind het alleen maar mooi dat ie voor de winst reed, het leek er lange tijd op dat hij gewoon weer genoegen ging nemen met een ere plek en daar had hij er al genoeg van. Alaphilippe had gewoon nog met een oké tempo door moeten rijden, dan klopte hij Fuglsang nog steeds wel in de sprint. Ik wil alleen maar zeggen dat je ook andersom kan redeneren. Als Vdp niet die laatste kilometers als een zot op kop had zitten sleuren waren ze ook weggebleven. Want ja, hoe vaak komt het ook voor dat een groepje dat zo ver achter lag nog terugkomt.
 7. Amstel Gold Race

  Dat is puur Alaphilippe zijn schuld, Fuglsang had het grootste recht om in het wiel te blijven zitten. Vond zelf dat ie nog lang met hem doorreed Maar los daarvan, in de laatste kilometers heeft Vd Poel ongelooflijk hard gereden. Als je kijkt dat ie een volrijdende Kwiatkowski terugpakt die enkele kilometers ervoor nog 30 seconden voor had.
 8. Amstel Gold Race

  Gast, hij heeft 1 rit voor de zege gereden en de rest heeft hij geknecht voor de ploeg.
 9. PDC WK

  De snelweg die je uit Urk leidt.
 10. WK wegrijden op de weg

  Te hypocriet voor woorden idd
 11. Spaanse koersen

  Al rijdt ie op een eenwieler, hij wint toch wel
 12. Ik heb eigenlijk het idee dat Thomas nog beter kan. Hij was nog telkens teveel met Froome bezig waardoor hij altijd pas laat in de aanval trok
 13. Porte & grote rondes. Geen gelukkige combo
 14. [POLL] Rode Duivels op het WK

  Een heel groot gedeelte van NL stond achter Belgie anders.
 15. WK 2018 Halve finales

  Ik zou overigens niet met Fallaini hebben begonnen, die moet je pas brengen om iets te forceren bij een achterstand.