berggeit

Leden
 • Content count

  8,108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

berggeit last won the day on April 10 2016

berggeit had the most liked content!

Community Reputation

3,911 Excellent

5 Followers

About berggeit

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Lid v/h jaar '12
  (Toog)filosoof v/h jaar '12
  Beste wolf v/h jaar '12

Recent Profile Visitors

1,357 profile views
 1. Ze heeft in de peilingen wel nooit 30 procent gehaald. Mélénchon heeft haar iig veel pijn gedaan. Dat zullen we ook wel in België terugzien, extreemlinks dat stemmen van extreemrechts afsnoept. Andere vijand, zelfde histoire (sowieso is extreemrechts al de protectionistische, economische tour aan het opgaan om dat verlies in te dijken).
 2. dat Le Pen de eerste ronde niet wint, is een zuiver verlies. Tweede ronde ging ze in geen enkel scenario gewonnen hebben. Volgende ronde is volgend weekend, begin juni parlementsverkiezingen.
 3. tijdrit met massastart?
 4. Friday Night Lights Het Geslacht De Pauw Six Feet Under The Young Pope Fargo Het Eiland Band of Brothers Community Freaks and Geeks Rome Stranger Things Sherlock Veep Silicon Valley American Crime Story Deadwood Bloodline Better Call Saul Generation Kill Happy Endings
 5. ik heb alles mooi opgelijst op tv meter, dus ik zal hier wel aan een top 20 geraken.
 6. en Gianni Meersman
 7. Goede reminder dat ik dit moet gaan zoeken
 8. ik heb het voor alle duidelijkheid over de twitter banner, niet de websitebanner (al is experience excellence eerder iets voor een onderhoudsbedrijf ipv een wielerforum)
 9. - Begin met de low effort-high reward zaken: Twitter. Plaats snel een aankondiging waarbij je drie/vier mensen zoekt die bereid zijn om tijdens wedstrijden live spitante commentaren te schrijven (Nederlands). Ten laatste tegen AGR moet dat in orde zijn. - Evt. kan men goede opmerkingen in wedstrijdtopics copy pasten voor Twitter (mits toestemming oorspronkelijke auteur) - Evt. kan men regelmatig linken naar ons wedstrijdtopic op Twitter zodat mensen daar kunnen volgen. - Evt. moet men de barrières voor het posten in Wedstrijden verlagen zodat gasten ook kunnen posten (als je echt inzit met je traffic) - Zet de twitteromschrijving van PCM Focus in het Nederlands, we trekken geen Colombianen & Australiërs aan. - Vervang de banner Boeken schrijven, podcasts maken vergen veel tijd en inzet, dat is mij momenteel niet aan de orde.
 10. Is dat niet net waar mentale weerbaarheid om draait? Telkenmale opnieuw kutter dan kut situaties bestrijden met hand en tand?
 11. Als je dat vergelijkt met de dag van naesen of de bezetenheid van gva vandaag in de ronde
 12. Tweede keer lek viel op een lullig moment, maar kwam dan relatief snel terug bij boonen plus hergroepering met dat peleton netje. Waarna burghardt lek reed toen die de achtervolging leidde. Burghardt kwam ook terug maar Sagan liet toen lopen op carrefour (of was toch niet zo goed) ipv nog eens vol door te trekken met naesen en kompanen?
 13. Ik plaats trouwens serieuze vraagtekens bij de mentale weerbaarheid van Sagan, reed die laatste 20 km gebroken rond
 14. Ahja ik dacht oprecht dat boom even goed was maar die kan gewoon niet langer dan honderd km fietsen
 15. Greipel + Gva ++ Moscon ++ Naesen +++ Sagan - Degenkolb - - Edvald - - - Maar bovenal dimitri claeys ++++++