berggeit

Leden
 • Content count

  8,170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,966 Excellent

5 Followers

About berggeit

 • Rank
  Wereldkampioen

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Lid v/h jaar '12
  (Toog)filosoof v/h jaar '12
  Beste wolf v/h jaar '12

Recent Profile Visitors

1,667 profile views
 1. Muziek en Optredens

  en dan ook nog wat bedenkingen bij het commercialiseren van de dood van zijn vrouw en wat dat doet voor zijn rouwproces. if anything, waren die nieuwe teksten zo mogelijk nog intiemer dan A Crow Looked At Me, omdat hij zichzelf genadeloos dissecteert (ook zijn vroegere zelf bv.)
 2. Muziek en Optredens

  speelde uitsluitend A Crow Looked At Me aangevuld met wat nieuwe songs waarin hij zijn eigen activiteiten in vraag stelt. i.e. voor trippende jongeren op festivals liedjes zingen over uw dode vrouw en daar dan over reflecteren terwijl je tegen de tourbus van Skrillex aanleunt
 3. Het Zure-Kutten topic

  amai er staat hier precies veel onzin
 4. Raad de renner (foto)

  kan iemand mij mentionnen als het een team netapp renner betreft. al de rest interesseert mij niet. dank
 5. PCM Focus TV - Serie Top 20

  Friday Night Lights Het Geslacht De Pauw Six Feet Under The Young Pope Fargo Het Eiland Band of Brothers Community Freaks and Geeks Rome Stranger Things Sherlock Veep Silicon Valley American Crime Story Deadwood Bloodline Better Call Saul Generation Kill Happy Endings
 6. PCM Focus TV - Serie Top 20

  ik heb alles mooi opgelijst op tv meter, dus ik zal hier wel aan een top 20 geraken.
 7. ik heb het voor alle duidelijkheid over de twitter banner, niet de websitebanner (al is experience excellence eerder iets voor een onderhoudsbedrijf ipv een wielerforum)
 8. - Begin met de low effort-high reward zaken: Twitter. Plaats snel een aankondiging waarbij je drie/vier mensen zoekt die bereid zijn om tijdens wedstrijden live spitante commentaren te schrijven (Nederlands). Ten laatste tegen AGR moet dat in orde zijn. - Evt. kan men goede opmerkingen in wedstrijdtopics copy pasten voor Twitter (mits toestemming oorspronkelijke auteur) - Evt. kan men regelmatig linken naar ons wedstrijdtopic op Twitter zodat mensen daar kunnen volgen. - Evt. moet men de barrières voor het posten in Wedstrijden verlagen zodat gasten ook kunnen posten (als je echt inzit met je traffic) - Zet de twitteromschrijving van PCM Focus in het Nederlands, we trekken geen Colombianen & Australiërs aan. - Vervang de banner Boeken schrijven, podcasts maken vergen veel tijd en inzet, dat is mij momenteel niet aan de orde.
 9. Ik zal hier ook maar mijn duit in het zakje doen: Wat Zeus zegt over sociale media is 100 procent noodzakelijk. Als je mensen naar hier wilt lokken moet je betrouwbare leden laten tweeten voor, tijdens & na wedstrijden (en natuurlijk pcm nieuwtjes). Ik zie dat we 526 volgers hebben, dat is een prima aantal om op te bouwen. + ik weet niet in welke mate men hier data van websiteverkeer analyseert, maar als je de homepage wilt rebranden dient dat absoluut te gebeuren (via Google Analytics of wat dan ook). Je kan ook overwegen om gratis tools zoals Smartlook te gebruiken om te checken wat mensen precies uitspoken. Voor het forum lijkt mij niet broodnodig aangezien je voor elk topic al het aantal views kan zien (ik ga er vanuit dat dat een betrouwbare statistiek is). Bovendien weet ik niet goed of dat compatibel is met Google Analytics. Enige dat mogelijk interessant kan zijn, is het gedrag van first time visitors op het forum te analyseren. Zien welke topics ze aanklikken alvorens ze in het niets verdwijnen (dan weet je onmiddellijk wat die nieuwelingen hier uitspoken). + Als het echt menens is met het redden van de site, kan je altijd overwegen om een kleine Google AdWords campagne te laten lopen op een minimaal budget, maar dan moet dat budget natuurlijk voorhanden zijn.
 10. PCM Focus Film Top 100 - 2016

  SPRING BREAK FOREVER BITCHES
 11. PCM Focus Film Top 100 - 2016

  blijft een classic
 12. PCM Focus Film Top 100 - 2016

  Mooi dat er wat verandering is in de top tien, nog beter dat geen enkele LotR de top tien haalt.
 13. PCM Focus Film Top 100 - 2016

  Hoera voor de gestage opmars van Oslo!
 14. PCM Focus Film Top 100 - 2016

  speeltijd is nu wel weer voorbij trombone
 15. PCM Focus Film Top 100 - 2016

  Ik heb hem voor het eerst gezien toen ik een jaar of veertien was en dat heeft destijds een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Maar het is ook meer dan louter jeugdsentiment. Ik heb hem een tweetal jaren geleden andermaal gezien en het blijft een absoluut meesterwerk. Van Sant scoort vooral met zijn nihilistische, dromerige benadering. De dagdagelijkse beslommeringen, de voorbijgaande wolken filmen. Everyday life in an everyday American school. En dan besluiten twee kerels de school aan flarden te schieten. Waarom weten we niet goed, en misschien doet dat er helemaal niet toe. En de mensen die we tot dan volgden en met wie we enigszins sympathiseerden treffen zonder boe of ba en weinig zin voor dramatiek de dood. Als kijker waren we al die tijd geprivilegieerde toeschouwers. Los uit de pols gefilmd, de mensen volgend. Als kijker ben je altijd betrokken op het voyeuristische toe. We zijn getuigen van een bloedbad en grijpen niet in. Integendeel, we kijken licht onthutst, maar desalniettemin vermaakt toe. Tot we in de vriezer staan met een koppeltje en de moordenaar een sadistisch spel besluit te spelen. Pas dan beseffen we waar we net getuigen van waren en voelen we ons schuldig om ons guilty pleasure. In plaats van in te grijpen trekken we ons langzaam maar zeker terug. In die zin heeft Elephant veel gelijkenissen met Son of Saul en blijft het een pertinente kritiek op oorlogstaferelen op tv en de hele maatschappij bij uitbreiding.