Pino

Leden
 • Content count

  15,138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,399 Excellent

About Pino

 • Rank
  Overige Moderator

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  WvW Goeie v/h Jaar '12
  Stafflid v/h jaar '12
  The Battle '13
  WvW Goeie v/h Jaar '13
  Giro Prono '14

Recent Profile Visitors

3,151 profile views
 1. [TV-Series] Skyver

  Kvind daar wel wijs om te rijden. Heel die vaart af tot in sint laureins en dan via e34 en r4 terug.
 2. Dus nu nog pulp fiction, into the wild en donnie darko zeker?
 3. Geen topper maar blijft je wel bij waardoor hij nooit veel zal zakken in een lijst.
 4. Kvind da nu echt keer een karakterloos mens eh.
 5. Meest overroepen omdat het bij velen, die geen brede filmkennis hebben maar wel per se de nr 1 van de imdb top 250 wouden zien, in hun top 3 staat. Of omdat je het gewoon geen goeie film vindt? Akkoord met het eerste, niet akkoord met het tweede.
 6. Ja echt goe eh, misschien dat ik hem nog eens ga terugkijken binnenkort.
 7. Vind ik toch. Natuurlijk komt daar even bij kijken dat ze problemen heeft met haar geaardheid maardaar draait het zeker niet om. Het is 1 van de mooiste films die ik ooit gezien heb iig. Vree sterk geacteerd.
 8. Wat is een stereotype holebifilm? Maatschappijkritische film die probeert aan te tonen dat het als holebi nog steeds niet overal aanvaard is en dat deze vaak met zichzelf in de knoop liggen omtrent hun geaardheid. Maar het leven van jan met de pet is ook niet gemakkelijk hoor, daar wordt echter geen film over gemaakt. Naar het schijnt komt er een expliciete seksscene met een man in beeld en daar is kritiek opgekomen omdat dat zogezegd daarin niet thuishoort omdat het een film voor holebi's is.. Nee dat is het eigenlijk niet. Het gaat eigenlijk over Jan met de pet die toevallig biseksueel is. Die kritiek was dan ook onterecht.
 9. Dan mogen we ons opmaken voor vijf nieuwe films dus? Want the two towers en the dark knight zijn ook al geweest zeker?
 10. Wat is een stereotype holebifilm?
 11. Er zijn 4 nieuwe eh. Pulp Fiction, one flew..., shawshank, donnie, into the wild en the return of the king staan er sowieso in. Drive waarschijnlijk jammer genoeg ook. Of het moet zijn dat die plots door iedereen vergeten werd. Wat terecht zou geweest zijn.